Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Qhouse znamená Quality House - kvalitné domy. Nami dodávané drevostavby vás príjemne prekvapia cenou a kvalitou prevedenia. Ponúkame drevostavby na kľúč alebo si vyberte z projektov prezentovaných na webe z kategórií klasické domy, bungalovy a moderné domy. Aj tieto vám individuálne upravíme.

Dodávka, servis, poradenské služby ČERPACIA TECHNIKA -ponuka zariadenia do všetkých odvetví priemyslu aj pre domáce použitie -čerpané médium: od čistej vody až po chemicky agresívne, abrazívne a vizkózne médiá . ARMATÚRY. ZÁVLAHOVÁ TECHNIKA -zameranie na techniku aplikujúcu vodu priamo k rastlinám.

Geodetické práce: - vyhotovenie geometrických plánov - vytyčovanie hraníc pozemkov - vytyčovanie stavieb - zameranie polohopisu a výškopisu pre potreby projektu stavby - zameranie skutočného prevedenia stavieb - zabezpečenie spísania zmlúv o prevode nehnuteľností - súčinnosť pri jednaní s katastrálnym úradom a ďalšie podľa priania ...

STABO - požičovňa stavebných strojov a elektrického náradia, záhradnej techniky. Rezanie asfaltu, betónu a dilatačných škár Jadrové vŕtanie betónu a muriva

Predaj, e-shop: - strešná krytina - strešné fólie - odkvapové systémy - dymovody - strešné doplnky - klampiarske náradie.

TDS- technický dotor stavebníka, BOZP - koordinátor BOZP na stavenisku, Projektovanie Realizácia drobných stavebných celkov - RD, Výberové konanie na dodávateľa a zhotoviteľa stavebných prác.

Opravy, repase, revízie, výkup, predaj: - transformátory. práca: - zváranie elektrovodných materiálov. Skúšky pracovných a ochranných pomôcok: - dielektrické rukavice - skúšačky VN - vypínacie tyče - záchranné háky - elektrická pevnosť izolovaných plošín.

Výroba, predaj: - drevené debny - atypické palety - palety drevené prosté - drevené palety EUR (europalety) - hranoly - podlážky, podložky, veka. - pergoly - nábytok z paliet Sušenie a ošetrenie reziva Výkup a predaj: - palety EUR použité.

Kuchynské štúdio Inte Olomouc je prevereným dodávateľom kuchýň na mieru, ktorý si našiel cestu do mnohých českých domácností. Svojim zákazníkom zaručujeme vždy perfektný servis a postaráme sa o kompletné zabezpečenie novej kuchyne - od prvého návrhu až po samotnú realizáciu. Dodávame len kuchyne českej továrenské kvality, a to za tú najlepšiu ...

Predaj prírodného kameňa s vodorovným povrchom. Dodávka obklad, dlažieb a muriva. Firma taktiež zaisťuje zemné a výkopové práce.

Žeriavnícke práce a prenájom autožeriavov. Mobilnými autožeriavmi zaisťujeme výškové žeriavnícke práce, montáž a demontáž konštrukčných celkov, betónovanie nosníkov, manipuláciu s piliermi a inými ťažkými alebo objemnými celkami a pod.

Ján Stříteský sa zameriava na výrobu dreveného a laminovaného nábytku, na stolárstvo, výrobu pergol a prístreškov a postará sa aj opravy a renovácie.

Všetky zemné a výkopové práce, demolácie. Odvoz a uloženie sute, zeminy, betónu, terénne úpravy, autodoprava. Nákladná a kontajnerová doprava, veľkoobjemové presuny zeminy, kameniva a iné. Predaj piesku, štrku. Strojové pokládka krajníc.