Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Činnosť: - hydroizolácia a tepelné izolácie plochých striech, balkónov, terás, jazierok, bazénov a základov stavieb

Požičovňa lešenia - prenájom lešenia HAKI.

Josef Rautenkranc sa zameriava na poskytovanie služieb v oblasti zemných a výkopových prác. Na tento účel používame rýpadlový nakladač. Sídlo našej firmy nájdete v meste Rudná, okres Praha - západ. Práca, služby: - zemné práce - výkopové práce - strojné zemné a výkopové práce strojom Komatsu WB 93R5 - hĺbenie základov - výkopy jám - ...

Činnosť - revízia elektroinštalácií, elektrického ručného náradia - reivze bleskozvodov - ozvučenie kultúrnych a športových podujatí.

Predaj: - stavebné rezivo - dosky, fošne, hranoly - plotovky, OSB dosky - palubovky - palivové drevo, drevo - brikety - pelety

Činnosť: - dodávky komponentov v odbore priemyselnej automatizácie

Recyklačné stredisko: - recyklácia stavebný odpad ako sú tehly, tašky, betón, asfalt či zeminu - mobilné drvenie. Služby: - zemné a výkopové práce

Výstavba, realizácia: - montované domy E-shop: - jachtárske vybavenie

Činnosť: - developerská a realitná spoločnosť

Služby: - projektovanie pozemných stavieb - stavebná projekcia - inžinierska činnosť - stavebný dozor

Práca: - vodoinštalačný - kúrenárske - plynárske

Výkup, predaj: - staré perzské koberce

Činnosť - podlahárske práce, pokládka kobercov - čistenie kobercov.

Činnosť: - investície a projekty v oblasti nehnuteľností a činností spojených s ich prípravou, realizáciou a následnou prevádzkou.

Služby, montáž - inteligentná elektroinštalácia - inteligentná domácnosť - bezpečnostné a kamerové systémy - meranie a regulácia.

Autoškola - výcvik vodičov všetkých skupín: AM, A1, Ao, An, B, C, D, E. Školenie vodičov - školenie na získanie preukazu profesionálnej spôsobilosti vodiča. Realizácia stavieb - zemné a demolačné práce. Plnenie klimatizáciou.

Maliarske práce - maľovanie bytov, rodinných domov, kancelárií a škôl - maľovanie hál a nebytových priestorov - nástreky.

Výstavba, realizácia: - drevostavby rodinných domov, stavebný systém Europanel.

Poskytovanie služieb, služby v oblasti: - oprava studne

Predaj: - ekoligický stavebný materiál: - hlinené omietky - konopné izolácie - marocká štuka.

Vyrábame a dodávame: Aditíva do parafínových zmesí na vylepšenie vlastností Politúry na sviečky a výrobky z parafínu Mramorovacie politúry Farby a parfémy do voskov a pre výrobcov sviečok Farby pre enkaustiku a voskové sgrafito Sviečky - ručné výroby: máčané, plávacie, solitérne Špeciálne vosky na ochranu dreva a ďalšie…

Predaj: - obklady, dlažby - mozaiky - sanitárna keramika - kúpeľňový nábytok - vodovodné batérie

Stavebné zámočníctvo, výroba, montáž: - atypické oceľové konštrukcie - zábradlie - schodisko - brány - mreže