Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Činnosť: - realizácia nový striech - rekonštrukcia striech - rekonštrukcia historických a atypických objektov

Služby: - zemné a výkopové práce - kontajnerová doprava, odvoz sutiny, odpadu, pieskov, štrkov

Služby: - odvoz a likvidáciu fekálií a odpadových vôd - vývoz septiky, žumpy a čističky odpadových - odvoz stavebného odpadu a sutiny - čistiace vozidlo - čistenie a údržba pozemných komunikácií - zemné a výkopové práce

Služby: - projektové práce v stavebníctve - stavebná projekcia

Služby: - vodoinštalácia - kúrenárske práce - plynoinštalácia - montáž vonkajších rozvodov tepla, teplej úžitkovej vody aj minerálnej vody, s použitím predizolovaného plastového flexibilného potrubia Flexalen - výstavba a rekonštrukcia kotolní a výmenníkových staníc

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - schodisko - dvere

Hodinový manžel - drobné remeselné práce a opravy - upratovacie práce.

Inžiniersko projekčná kancelária - architektúra, urbanizmus, pozemné stavby a inžinierske stavby - inžinierska činnosť pri výstavbe - technický dozor.

Hodinový manžel - drobné úpravy v domácnosti - práca na záhrade - zostavovanie nábytku.

Stavebná firma - výstavba rodinných domov - stavebné a technické dozory.

Rekonštrukcia interiérov a exteriérov - maliarske práce - natieračské práce - murárske práce - sadrokartonárske práce - zatepľovanie.

Kompletná stavebná činnosť - rodinné domy na kľúč

Výroba, montáž: - sklenené priečky - mobilné posuvné steny - vstavby do hál

Navrhujeme a vyrábame nábytok na mieru, vstavané skrine, kuchyne, detský i kancelársky nábytok, plávajúce podlahy, žalúzie. Vykonávame aj drobnejšie zákazky.

Umelecké kováčstvo KOV-BOYS. Výroba - kované zábradlia - brány, vráta, ploty, mreže.

Predaj - vodo topo - vodoinštalatérsky materiál - kúrenársky materiál. Kúrenárske práce. Vodoinštalačné práce. Plynárske práce. Čistenie - kanalizačné potrubie vysokoltlakovým strojom.

Veľkoobchod, e-shop: -obklady, dlažby, strechy, komíny, zámková dlažba -malty, stavebné lepidlá, fasády, náradie, lepenky -hydroizolácia, kanalizačné rúry, stavebné železo, farby, sadrokartón, tepelné izolácie, stavebné drevo, stavebná chémia, šamotové výrobky

Lamino dosky, podlahové palubovky, obkladové palubovky, rezivo Spoločnosť DREVOBIS D&S sa už od roku 1993 špecializuje na obchod s drevom a to ako pre veľkoodberateľov, tak aj pre bežných spotrebiteľov. U našej spoločnosti nájdete z tejto oblasti všetko od A do Z. Od doskového materiálu, dreva a drevených výrobkov, kuchynských dosiek cez obkladové ...

Bývalé Skrutárne Libčice. Výroba spojovacieho materiálu a ťahaného drôtu.

Viac ako 20 rokov vyrábame betóny pre základné dosky, hrubú stavbu, podlahy aj ploty s vlastnou unikátnou receptúrou s kvalitou ISO 9001. Máme pre Vás vlastné prelievané tvárnice, stropné a komínové systémy, hutnícky materiál skrátka všetko pre Vašu stavbu.

Stavebná spoločnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - zakladanie stavieb - zatepľovanie budov - podlahárske práce - sadrokartonárske práce - zemné práce - stolárske práce.