Ekologické stavby zahŕňajú výstavbu ekologických, čiže pasívnych rodinných domov, výstavbu firemných budov, súkromných objektov alebo napríklad chát. Ekologicky, teda s ohľadom k prírode a na peňaženku možno v dnešnej dobe postaviť takmer akýkoľvek objekt.

Predaj, distribúcia: -elektroinstalační materiál -podlahové vykurovanie -montáž: -elektroinstalace NN do 1000 V -hromosvody a elektrické podlahové vykurovanie -vodoinstalace, kúrenie, podlahové teplovodné vykurovanie Solárny zariadenie -centrálna vysávača. Projekty, revízie: -PROJEKTY, revízia elektroinštalácií a ...

FVA Solar s.r.o. dodáva fotovoltaické elektrárne na kľúč. Pomôžeme sa získaním štátnej dotácie na realizáciu fotovoltaiky. Poskytujeme taktiež záručný a pozáručný servis nami inštalovanej fotovoltaickej elektrárne. Poskytujeme taktiež energetické poradenstvo, kedy Vám pomôžeme s výkupom prebytkov z Vašej elektrárne.

Poradenstvo, predaj, dodávky, montáž, servis: -solárne panely, fotovoltaické systémy -fotovoltaické panely KYOCERA -meniče napätia Fronius -konštrukčné prvky Schletter -staviame solárne elektrárne na kľúč -poradenstvo (návštevnosť, legislatíva).

Inteligentné bývanie s.r.o. sa zameriava na inštalácie a správu internetu a sietí v domácnostiach a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a prevádzkuje e-shop s výrobkami pre múdru domácnosť.

Spoločnosť ACDC systems s.r.o. sa zameriava na odbor fotovoltaických elektrární, na ich nákup, predaj, montáž, poradenstvo vrátane vybavenia dotácií.

Spoločnosť ATENS s.r.o. vykonáva kompletné stavby murovaných domov a drevostavieb. Naše domy spĺňajú všetky požiadavky národných aj európskych noriem. Certifikovaná obvodová stena domu spĺňa podmienky pre nízkoenergetický dom av spojitosti s modernými technológiami vykurovania je možné dosiahnuť hodnoty požadované pre "Pasívny dom". Ku každému ...

Spoločnosť Elik CZ a.s. sa zameriava na spracovanie prípravnej aj vykonávacie projektovej dokumentácie pre solárne a fotovoltaické elektrárne. Vyhotovíme tiež elektrotechnickú dokumentáciu pre bioplynové stanice, priemyselné stavby, elektrické prípojky aj občiansku výstavbu. Sídlime v Plzni. Spracovanie prípravnej, vykonávacie projektovej ...

Naša firma MIDATECH s.r.o. zaisťuje dodávky fotovoltaických elektrární, elektroinštalácií a Smart Home riešení. Služby ponúkame v obore elektroinštalácií a dodávkach fotovoltaických elektrární v rezidenčných objektoch. Ďalej ponúkame zabezpečovacie systémy a kamerové systémy.

Stavebná spoločnosť: -montované štandardné drevostavby -montované nízkoenergetické a pasívne drevostavby -nízkoenergetické murované domy.

Radovan Galmus realizuje: - kamerové systémy - zabezpečovacie systémy - videotelefóny - systémy na kontrolu vstupu - fotovoltaické elektrárne - inteligentná elektroinštalácia

Výstavba pasívnych a nízkonákladových domov zo systémov VELOX a NATURBLOCK, výstavba domov už od milióna vrátane spodnej stavby. Všetky práce v stavebníctve.

Služby: -stavebná projekcia -inžinierska činnosť. Stavebná činnosť, výstavba: -rodinné domy -bytové domy -nízkoenergetické a pasívne domy.

Fotovoltaické elektrárne na kľúč - dodávky, montáže.

Fotovoltaické elektrárne Hybridné meniče napätia Solárne elektrárne Fotovoltaické panely Hybridné fotovoltaické elektrárne Ostrovné systémy Solárne záložné zdroje Solárne FV systémy s akumuláciou

Využite energiu zo slnka a kúpte si fotovoltickú elektráreň s dodaním a vybavením dotácie na kľúč. Naša spoločnosť poskytuje kompletné služby v oblasti solárnej energetiky.

Sun Riders s.r.o. sa špecializuje na inštaláciu fotovoltaických elektrární pre rodinné domy a firmy. Postarajú sa Vám o vybavenie dotácie a zaistia popredajný servis.

Dodávky fotovoltaických elektrární pre rodinné domy a firmy na kľúč, vr. administrácia dotácie a pripojenie k distribučnej sieti.

AEKO s.r.o. sa zameriava na výrobu fotovoltaických elektrární na kľúč. Solárne panely sú ekologické, šetria náklady na výdaj elektrickej energie a hodí sa ako pre rodinné domy tak pre firmy.

Montáž fotovoltaických elektrární na kľúč - konzultácie, poradenstvo, projekt, pomoc pri vybavovaní potrebných podkladov až po samotnú dodávku a montáž panelov.

Komplexné stavebná činnosť: -novostavby, rekonštrukcia -stavby pozemné, bytové, občianske -výstavba - rodinné domy nízkoenergetické, pasívne -půdní vstavby -dělící steny -moderný interiéry (kancelárie, obchody). Predaj, montáž: -střešní okná VELUX -tepelné izolácie aj s dovozom na stavbu -výroba a predaj hlinených omietok Picasa (hlinené ...

PragmaTech s.r.o. Vám poradí: - s technickým zázemím objektov - vykurovanie, klimatizácia, optimalizácia - s dotáciami - s návrhom, projektom, montážou fotovoltaikou

Fotovoltaika. Nabíjanie elektromobilu.

Výstavba a rekonštrukcia: - inžinierske siete: - vodovody - kanalizácia - ČOV (čističky odpadových vôd) - chodníky - detské ihriská Stavby: - malé vodné elektrárne. Zemné práce.

Služby v oblasti elektro. Elektromontáže. Elektroinštalačné práce na kľúč: - projektovanie, montáž, opravy, revízie. Verejné osvetlenie: - správa, údržba, pasportizácia, nahlásenie porúch. Fotovoltaické elektrárne: - komplexné služby pri realizácii FVE na kľúč, fotovoltaické panely. Zmluvný partner: - ČEZ Zákaznícke služby s.r.o. ...