V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Stavebná firma Šoukal Služby: -v oblasti stavebníctva -stavby, rekonštrukcie a demolácie stavieb.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Predaj prírodného a umelého kameňa, štrku a piesku. Prevádzkareň: Karlov 1119; 594 01 Veľké Meziříčí

Stavebná firma. Komplexné stavebné práce. Obkladačské práce, pokládka dlažby Rekonštrukcia komunikácií. Odvodňovacie systémy.

Prípravné práce pre stavby. Prípravné stavebné práce. Ručné výkopové práce. Zámočníctvo, zámočnícke práce.

Stavebná firma. Realizácia, výstavba: - občianske stavby - priemyselné stavby. Rekonštrukcia, prestavby: - rodinné domy - byty. Výstavba či rekonštrukcia inžinierskych sietí. Demolačné práce, demolácie.

Stavebný dozor: - odborné vedenie stavby - kontrola vykonávaných prác podľa projektovej dokumentácie. Inžinierske služby v odbore pozemných stavieb. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe.

Spoločnosť VHS Žďár nad Sázavou, spol. s.r.o. sa zameriava na výstavbu, rekonštrukciu inžinierskych sietí, na terénne úpravy a zemné práce, komunikácie a chodníky a na mnoho ďalšieho.

Predaj: -rezivo stolárske aj stavebné. Výroba a montáž: -väzby a krovy všetkého druhu -stavebné podlahy -ostatné drevárske a pilárske výrobky podľa priania zákazníka -Altány. Odvoz guľatiny z lesa na spracovanie.

Spoločnosť AKVAMONT, spol. s r.o. sa zameriava na dodávky a montáže plastového potrubia, inštalácie a rekonštrukcie elektroinštalácie, rekonštrukcie bytových jadier a dodávku a montáž solárnych zariadení.

Vývoj, projekcia, výroba, montáž trakčného vedenia pre železnicu a mhd. Výroba: -strojárenská: -oceľové konštrukcie, -stožiare, -delenie materiálu, -povrchové úpravy.

Držiteľ certifikátu kvality ISO* 9001:2001. Stavebná výroba: -pozemná, inžinierska, občianska a bytová výstavba. Technické zariadenia budov: -vypracovanie projektovej dokumentácie v odbore TZB* (technické zariadenie budov), realizácia, servis aj pozáručné -dodávky a rekonštrukcia kotolní a výmenníkových staníc, ústredného ...

Výroba: -stavebná firma -stavba rodinných domov -stavba priemyselných objektov.

Nákladná doprava Opravy vozidiel a stavebných strojov Pozemné stavby Zemné a žeriavnícke práce Požičovňa Bazár

Práca: -zateplenie domov a fasády -rodinné domy na kľúč -prestavby bytových jadier -rekonštrukcia budov -nadstavby budov -zámkové dlažby -zemné a výkopové práce

Práca: -stavebné -nátery, opravy fasád -pokrývačské -zatepľovanie stavieb -dlažby, obklady. Aktuálny kontakt nedohľadaný.

Práca: - murárske - sadrokatonárske - rekonštrukcia kúpeľní - zatepľovanie fasád - pokládka zámkovej dlažby

Stavebná a obchodná spoločnosť. Výstavba: - rodinné domy - priemyselné objekty - zatepľovanie objektov - rekonštrukcia budov.

Činnosť: - projekčná, konzultačná činnosť v oblasti dopravnej infraštruktúry - spracovanie dopravno - inžinierskych štúdií.

Vykonávame všetky stavebné práce so zameraním na malé, stredné aj veľké zákazky. Staviame rodinné domy, hrubé stavby aj stavby na kľúč. Vykonávame rekonštrukcie starších domov, zateplenie obvodových a stropných častí, tepelnú izoláciu.

Činnosť: - obkladač - obkladačské práce - rekonštrukcia kúpeľní

Práca, remeslo: - vodoinštalácia - kúrenár - plynoinštalácia - realizácia a rekonštrukcia kúpeľní - rozvody centrálneho vysávania - čistenie kanalizácie

Developerský projekt. Výstavba bytov, byty, bývanie v novej lokalite Klafar: -bytový dom -nárožný mestský dom s 25 bytovými jednotkami a 6 nebytovými jednotkami - komerčnými -3x nadzemné podlažie (v nároží 4) a 1x podzemné podlažie s parkovacími plochami -pôdorysne má tvar písmena L a jeho nárožná časť je umiestnená na križovatke ulíc Libická ...

Murárstvo, murárske práce - rekonštrukcia a prestavby - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - základové dosky.

Miroslav Stupka sa špecializuje na výstavbu a rekonštrukciu domov, chatiek, garáží. Poradí si aj so zateplením, obkladačskými prácami a pokladaním vonkajšej dlažby.

Projekcia, dodávka a montáž: -výpočet tepelných strát -hydraulický výpočet -výmenníkové stanice -hydraulické vyváženie vykurovacích sústav -regulácia a meranie tepla -ústredné vykurovanie -plynové kotly -prípojky a rozvody plynu vrátane propánu -stlačený vzduch, kyslík a ostatné technické plyny -vodoinštalácia -vnútorná ...