V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Ing. Libor Zedník sa zameriava na projektovú činnosť vo výstavbe, zakladaní stavieb, ich zmeny a odstraňovaní. Medzi vykonávané činnosti sa radí aj zemné práce.

Spoločnosť KB pre-Stav, s.r.o. sa zameriava na realizáciu, zmeny a odstraňovanie stavieb, prevádzkuje nákladnú motorovú dopravu do 3.5 t. a špecializuje sa aj na projektovú činnosť pri výstavbe.

Stavebná činnosť - rekonštrukcia kúpeľní - murárske práce - sadrokartonárske práce - pokrývačské a klampiarske práce.

Výroba: -stavebné práce -rekonštrukcia. Kancelária a sklad: Jihlavská 1147/6, 59101 Žďár nad Sázavou

Výroba: -hydroizolácia základov a pivníc -izolácia proti radónu -hydroizolácia plochých striech vrátane zateplenia. -rekonštrukcia plochých striech -hydroizolácia terás, balkónov -realizácia zelených striech -izolácia výrobných a predajných hál -izolácia proti ropným a iným nebezpečným látkam -izolácia silážnych žľabov, nádrží a čističiek.

Výroba, práca: - murárstvo - rekonštrukcia aj novostavby - všetky murárske práce - obklady a dlažby - vonkajšie krby - poradenská činnosť.

Stavebná firma Michal Zaťko má v oblasti stavebníctva dlhoročné skúsenosti. Zaistia vám široké možnosti stavebných prác od rekonštrukcií kúpeľní a bytov, výstavby a prestavby bytového jadra, položia dlažbu, obklady, nainštalujú sprchovací kút, vaňu, WC, urobia drobné murárske práce, vodo-topo, vymenia vykurovacie telesá, vykonajú ...

SOLSTAV sa zameriava na stavby a strechy na kľúč, murárske a zemné práce, rekonštrukcia pôd a mnoho ďalšieho.

Stavebná a montážna spoločnosť STAVOPLAST spol. s r.o. pôsobí na trhu od roku 1991. Hlavnou činnosťou firmy sú kompletná aj čiastková revitalizácia bytových domov. Ďalej sa zaoberá dodávkami a montážami vodovodného a kanalizačného potrubia. Pôsobnosťou firmy je celé územie Českej republiky. Naše služby: - zateplenie a fasády - čistenie a ...

Výroba, práce: -zednické -stavebné -zateplování fasád -půdní vstavba.

Stavebná činnosť - vodohospodárske stavby - zemné práce - plynovody - dopravné stavby, výstavba chodníkov, vozoviek, ciest, parkovísk. služby - projekčné a inžinierska činnosť.

-Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti Vykonávanie stavieb, ich zmien a ...

Stavebná činnosť - rekonštrukcie bytov a bytových jadier - murárske práce - vodoinštalatérske a kúrenárske práce - zámočnícke práce - sadrokartonárske práce - projekčná činnosť.

Stavebná činnosť, stavebná firma: - priemyselná, občianske, bytová výstavba - inžinierske staviteľstvo - elektroinštalácia - montáž elektrických rozvodných zariadení, trafostaníc, nadzemných i káblových sietí, nízkeho a vysokého napätia, verejného osvetlenia

Drevostavby Bartoš s.r.o. sa zameriava na výstavbu nízkoenergetických domov, stavieb a chatiek na kľúč. Medzi ďalšie činnosti spoločnosti sa radí zhotovenie fasád, pokládka dlažby, murárske práce a mnoho ďalšieho.

zatepľovanie fasád projektová činnosť zemné práce Stavebná činnosť Výstavba RD na kľúč

Stavebné práce: - zatepľovanie fasád - rekonštrukcie bytových jadier - obklady, dlažby.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - priemyselné stavby - rekonštrukcia - zemné práce - inžinierske siete

činnosť: -stavebné: -Priemyselné a občianske budovy -inženýrské siete a komunikácie.

Ivo Kouřil pracuje v oblasti stavebníctva a špecializuje sa predovšetkým na zateplenie fasád, ďalej vykonáva rekonštrukcie, základové dosky a hrubé stavby.

služby: -truhlářství -zakázková výroba z masívu -okna, eurookná, špaletové okná -Dvere-vchodové, interiérové, euro vráta -zahradní nábytok, výroba z masívu -pergoly, altánky, záhradné domčeky -schodiště -ploty -přepravní debny-debny plne zodpovedajúce smernicu FAO Nr. 15 PRO -bedny z preglejky, dreva -atypické palety, latovanie, ...

Stavebné práce: - rodinných domov a rekonštrukcie - občianska vybavenosť - priemyselné, administratívne objekty - chodníky, parkoviská - zateplenie budov Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčovanie hraníc pozemkov a pod.

technické služby - stredisko dopravy, preprava veľkoobjemovými kontajnermi - stredisko odpadov, zberný dvor - stavebné práce, výstavba rodinných domov - údržba zelene, parkové úpravy - prevádzka chránené dielne.

Stavebná činnosť - realizácia a rekonštrukcia stavieb - drevostavby - pokrývačské práce - klampiarske práce - hydroizolácia - zateplenie.

Slavomír Mokrý sa zameriava na stavbu domov a garáží, vykonáva obklady, dlažbu, obrubníky a omietky a rekonštruuje domy a byty.