V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Spoločnosť MG - INTERIER s.r.o. z Brezové u Zlína sa ako autorizovaný zástupca spoločnosti INDECO CZ zaoberá výrobou vstavaných skríň a kuchynských liniek. Špecializuje sa výrobu nábytku na mieru a samostatné aj posuvné dvere predovšetkým do súkromných interiérov, pre administratívne aj verejné budovy a obchodné zariadenia. Hlavné činnosti ...

Stavebná firma. Komplexné stavebné práce: -rekonstrukce objektov -výstavba pôdnych bytov -realizace opáštění hál -sádrokartonové systémy -predaj komponentov suchej výstavby a zatepľovacie systémov.

TVT EURO-okna s.r.o. Babice je firma z Českej republiky zo Zlínskeho kraja. Sme popredným českým výrobcom drevených eurookien, špaletových aj drevohliníkových okien, vchodových aj interiérových dverí, posuvných stien a garážových brán. Pôsobíme prevažne v Zlínskom kraji, svoju činnosť však smerujeme na celé Česko aj na Slovensko. Radi Vám ...

Zatepľovanie domov. Prípravné práce. Výmena balkónov. Výmena okien a dverí.

Solárne elektrárne na kľúč - vybavenie všetkých povolení, projekcie, realizácie, montáž, revízie, záručný aj pozáručný servis.

Svet montovaných hál. Spoločnosť UNIHAL Otrokovice ponúka montované haly, oceľové konštrukcie a opláštenie priemyselných stavieb vo vysokej kvalite za dobré ceny. Dodáme výrobné haly, sklady, autosalóny, poľnohospodárske haly, športové haly, potravinárske haly, ULO sklady, chladiarenské, mraziarenské haly, rekonštrukcia hál. Dodávka celá ...

Inžiniering, realizácia, výstavba: -stavby: -priemyselné -občianske -bytové na kľúč.

Návrhy a realizácie špeciálnych fasád a interiérových prvkov. Imitácia kameňa, dreva a iných materiálov do exteriérov a interiérov. Malé stavby z izolačných panelov. Dodávky a montáž oceľových konštrukcií. Odvetrávanie fasády.

Služby: - 3D Grafické návrhy. Stavebná firma, práca: -izolačné a zatepľovacie systémy - sadrokartónové konštrukcie a vnútorné omietky -sadrokartónové -rekonštrukcia -zateplenie -fasády -omietky -kameňové obklady -sanácia vlhkého muriva -tapety. Predaj, dovoz: - stavebného materiálu. do 30 km.

realizácia: - generálny dodávateľ priemyselných stavieb - výroba a montáž oceľových konštrukcií priemyselných objektov (hál) - dodávka a montáž strešných a stenových plášťov z PUR, PIR, minerálnych panelov vrátane klampiarskych prvkov - strešné svetlíky - zámočnícke výrobky.

Zdeněk Osoha vykonáva výkopové a stavebné práce. Vykonávam výkopy bazénov, čističiek, nádrží, pivníc, plotov, prípojok do hĺbky 2 metrov pre káble, kanalizáciu a plynové potrubie. Poskytujem prípravné práce pre zakladanie aj dokončenie stavieb, úpravy terénu a ďalšie výkopové a zemné práce podľa požiadaviek zákazníka. Ponúkam tiež rôzne stavebné ...

Stolárstvo. Výroba: - nábytok na mieru - postele z masívu - záhradné domčeky.

Fotovoltaické elektrárne. Vykonávanie návrhov a realizácia systémov. Elektromontáže, silnoprúdové inštalácie. Hromozvody - návrhy, realizácia, opravy. Revízia elektrických zariadení.

Rekonštrukcia rodinných domov a bytových jadier. Realizujeme interiéry. Dodávame aj montujeme kuchynské linky či podlahy. Predajňa - Uherské Hradište, Vodné. Predaj: - sanitárna keramika - ukážkové podlahy.

Stavebná firma - kompletná výstavba.. Stolárstvo.

Inžinierska činnosti v oblasti cestnej zelene a dopravných stavieb. Geodetické služby. Projekčná činnosť. TDI – technický dozor investora. Dopravné stavby. Údržba zelene. Návrhy a realizácia obchodných a bytových interiérov.

Stolárstvo. Zákazková výroba : - drevené vráta - altány - pergoly - garážové státie - kuchyňa - drevené schody, zábradlia. Výroba, predaj a montáž: - kancelársky nábytok - nábytok z masívu, dyhy a lamina skrine - drevené dvere interiérové, vonkajšie.

Predaj a výroba a zákazková výroba: - hadica - savice - záhradná hadica - vzduchové hadice - plošné materiály Výroba na zákazku: - vzduchové hadice - pružinové hadice - špirálové hadice - káblové chráničky - chráničky hadíc - chráničky káblov Výroba, dodávka, predaj: - priemyselné hadice pre čističky - priemyselné hadice ...

Stavebná firma. Stavebné a murárske práce orientované na rodinné domy, byty, budovy. rekonštrukcia: - domov, bytov - kúpeľní, kuchýň, bytových jadier. Zatepľovanie fasád, budov.

Zateplenie budov, stavebná firma, stavebné práce: -rodinné domčeky na kľúč -Byť -půdní vstavby, nadstavby -zateplení budov -rekonstrukce, prestavby: -bytová jadra -Kúpeľňa. práca: -malířské -natěračské -montáž sadrokartónu.

Rekonštrukcia RD, bytov. Murárstvo. murárske práce Sadrokartonárske práce. Dlažby, kúpeľne.

Stavebná činnosť. Výstavba rodinných domov: - murované domy - drevostavby - monolitické stavby.

Výstavba a rekonštrukcie bytových domov pre súkromný aj pre verejný sektor. Murárstvo.

Realizácia, montáž: - priemyselné stavby - haly - rekonštrukcia - oceľové konštrukcie - sendvičové panely - fasády práca: - klampiarske, pokrývačské - zváračské - tesárske - izolačné - zemné Fakturačná adresa: - Brno, Priekopa 843/4