V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Inštalatérske práce a stavebná činnosť. Rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier na kľúč. Vodo topo plyn. Solárny ohrev TUV. Výkopové práce minibager Spider SN-11 Predaj, rozvoz inštalačného materiálu (bojlery, kotly, batérie, potrubia, vane, sprchové kúty, obklady, dlažby) Murárske a obkladačské práce.

Kompletná dodávka stavebných prác. Výstavba: - rodinné domy na kľúč - hrubej stavby. Rekonštrukcia budov. Zateplenie objektov, fasády. Spracovanie projektov stavieb - novostavby, rekonštrukcie. Zemné a výkopové práce pásovým bagrom Bobcat E35. Doprava sypkých materiálov. Dodávka striech. Pokrývačské, tesárske, klampiarske ...

Stolárstvo, podlahárstvo. Murárske práce.

práca: - kompletné stavebné práce: - hĺbkové zakladanie stavieb, vŕtané pilóty, - dopravné a vodohospodárske stavby, - protihlukové steny, - údržba ciest, - zemné práce, - studne.

Vykonávame rekonštrukcie kúpeľní, rozvody vody, odpadu a kúrenie, drobné opravy, montáže zariaďovacích predmetov vrátane zaistenia materiálu.

Stavebná spoločnosť. Výstavba na kľúč. Rekonštrukcia nehnuteľností. Realitné a investičná spoločnosť. Nákup, predaj: - stavebné pozemky - rodinných domov - firemných objektov. Ocenenie nehnuteľností a právny servis.

Stavebná spoločnosť RYBÁRIK, s.r.o. z okresu Uherské Hradiště sa špecializuje na inžinierske stavby a dopravné stavby - výstavbu komunikáciu a spevnených plôch rôzneho typu a vodovody, kanalizácie. Ďalej vykonávame hrubé terénne úpravy, zemné, výkopové, búracie práce pre klientelu z regiónu UH, Zlín, Kroměříž, Veselí nad Moravou, Hodonín, Kyjov ...

Správa a údržba ciest Kroměřížska je obchodnou spoločnosťou. Pre zákazníkov z regiónu Zlínsky kraj je celoročne otvorený predajný sklad, kde je k predaju piesok, kamenivo, posypová soľ, mulčovacia kôra, substráty, zemina aj ďalší materiál. Predajná sklad sa nachádza v areáli firmy, na adrese Kroměříž - Kotojedy 56. SUS Kroměřížska je ...

Krbové obloženia: - krby vnútorné a vonkajšie. Rekonštrukcia bytových jadier.

Stavebná činnosť, výstavba: - modulové drevostavby - rodinné domy, nebytová výstavba. Rekonštrukcia domov. Ukážkový modul Zlín: - Vizovická 435, Zlín.

Tesárske, pokrývačské, klampiari. Výroba: -dřevostavby - strechy na kľúč

Murované domy aj drevostavby na kľúč. Geodetické práce, meranie radónu, pedologie. Vybavenie povolenia pre stavebné povolenie i ku kolaudácii.

Stavebné práce. Vykonávame montáže obkladov a dlažieb, zateplenie objektov, fasád, podkrovných priestorov, opravy a nátery fasád, opravy a rekonštrukcie domov, bytov a kúpeľní. Zaistíme pokládku chodníkov, spevnené plochy, zámkovej dlažby, obrubníkov, sádrokartonársku činnosť, tepelnej izolácie, búracie práce a ďalšie.

Stavebny práce. Kompletná výstavba rodinných domov a rekonštrukcie. Zemné práce, odvoz sutiny, demolácie.

Murárske práce. Obklady a dlažby. Rekonštrukcia bytových jadier, bytov.

Rekonštrukcia a izolácie stavieb. Výstavba: - rodinných domov - priemyselných hál. Sadrokartonárske práce. Inžinierske siete pozemkov.

Stavebná firma. Výstavba rodinných domov. Zatepľovanie fasády. demolácia

Murárske a kamenárske práce. Zatepľovanie fasád a rekonštrukcie stavieb. Vnútorné a vonkajšie omietky.

Opravy poklopov a vpustí s využitím samonivelačné techológia.

Stavebná firma so zameraním na pozemné staviteľstvo. Výstavba: - občianske, bytové stavby - priemyselné stavby. Rekonštrukcia stavieb. Zatepľovanie budov. Alternatívne energie - montáž: - tepelné čerpadlá - solárne kolektory - zásobníky teplej vody Práca vodo - topo.

Stavebná činnosť: - stavby na kľúč - plynovody. Maloobchod, predaj: - stavebný materiál, stavebniny. Odborná montáž: - strešné okná, dekoratívne a tieniace doplnky VELUX. služby: - miešanie farieb.

Práca, realizácia, rekonštrukcie: -Kúpeľňa -obkladačské práce, dlažby -domovní inštalatérske práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské Solárny systémy.

Naša firma Jan Bilík sídliaca v okrese Zlín sa už takmer 15 rokov zaoberá komplexnou realizáciou obkladov a dlažieb v interiéri a exteriéri. Pokladáme tiež veľkoformátové obklady a dlažby. Našou špecializáciou sú predovšetkým rekonštrukcie kúpeľní. Ďalej tiež vykonávame rekonštrukcie domov a zatepľovanie budov, ako aj dodávku a montáž ...

Rekonštrukcia, zatepľovanie domov. Čistenie interiérov, kobercov.