Výstavba vodovodov, čistiarní odpadových vôd, vodojemov a iných vodohospodárskych stavieb je realizovaná za účelom zvýšenia kvality vody a jej dodávky. Okrem týchto stavieb je možné zabezpečiť výstavbu a úpravu vodných diel a tokov, tj. rybníkov a hrádzí.

KKS, spol. s r.o. je stavebná firma realizujúca zákazky väčšieho charakteru. Hlavnou činnosťou je vykonávanie stavieb ako občianskych tak aj priemyselných ich rekonštrukcie, demolácie a opravy. Venujeme sa aj výstavbe všetkých komunikácií. Naša firma ponúka komplexné stavebné práce. Realizácia, stavba, stavby, výstavba, rekonštrukcia: ...

Stavebná činnosť: - komunikácia, cesty - inžinierske siete - základy rodinných domov - vodohospodárske stavby - demolačné práce Nákladná autodoprava.

Krízové riadenie. Kompletná povodňová, protipovodňová ochrana - úprava brehov korýt riek. Dotačný manažment - konzultačné služby v oblasti dotácií.

Projektová činnosť vo výstavbe - projekty vodohospodárskych stavieb. Úpravy tokov a objekty na tokoch, malé vodné nádrže, rybníky, ochranné hrádze. Manipulačné poriadky pre vodné diela. Povodňové plány obcí i firiem. Hydrotechnické posudky objektov na vodných tokoch. Inžinierska činnosť pre vyššie uvedené stavby.