Geometrické plány, vytýčenie hraníc pozemku a základov stavby, zameranie prípojok inžinierskych sietí, dokumentácia realizácie a pred-projekčné zameranie pozemku. Bez týchto dôležitých geodetických a geologických služieb sa nezaobíde takmer žiadna stavba.

služby: - geodetické práce - geodet

geodetické práce - vytýčenie hraníc pozemkov - geometrické plány - inžinierska geodézia - mapové podklady.

služby: - geometrické plány: - pre rozdelenie pozemku - pre vyznačenie budovy do katastra nehnuteľností - pre zriadenie vecného bremena k časti pozemku - zameranie polohopisu a výškopisu pozemku - vytýčenie stavebného objektu - vytýčenie hranice pozemku v teréne - zameranie skutočného vyhotovenia stavby.

práca: - klampiarske - pokrývačské

-Automatizované spracovanie dát, digitalizácia Projektová činnosť vo výstavbe

Geodetická kancelária. Vykonáva tieto práce: -vyhotovení geometrických plánov -vytyčení hraníc pozemku -mapové podklady pre projektovanie stavieb -zaměřování podzemných priestorov -meranie pounů a demoláciou -vyhotovení základné mapy závodu.

Geodetická kancelária Ing. Marie Marčanové vykonáva geodetické práce so špecializáciou na problematiku katastri, vrátane ponuky poradenstva a konzultácií. Zákazky realizujeme v rámci južných Čiech, v okresoch České Budějovice, Český Krumlov, Tábor a Jindřichův Hradec. Geodetické práce, geodézia: - geometrické plány - vytyčovanie ...

Geodetické práce v katastri nehnuteľností a inžinierske geodézii. Ponúkame geometrické plány, vytyčovanie vlastníckych hraníc a stavieb, podklady pre projektovú činnosť, dokumentácia skutočného vyhotovenia stavieb, zameranie priebehu žeriavových dráh, priemyselná meranie, osadenie technológií. Geodetické práce Kolín.

Mepos geodetická a projekčná kancelária - výkon zememeračských činností - inžinierska geodézia - vyhotovenie projektových dokumentácií v odbore vodohospodárske stavby.

Mepos geodetická a projekčná kancelária - autorizovaný inžinier pre vodohospodárske stavby.

Geodetické práce s úradným oprávnením: - geometrické plány - geometrický plán pre kolaudáciu a zákres stavieb do katastra - geometrický plán pre rozdelenie / zmenu hraníc pozemkov - geometrický plán pre zriadenie vecného bremena - vytýčenie / upresnenie hraníc pozemkov - vytýčenie stavieb - geodetické podklady pre ...

Dovoz, predaj, servis: - motocykle

vykonávanie: - geodetické práce v katastri nehnuteľností aj vo výstavbe - vytyčovanie vlastníckych hraníc -geodetické práce na stavbách - vytyčovanie a kontrolné meranie objektov -doplnenie bodových polí v rámci pozemkových úprav -podrobné zameranie polohopisu a výškopisu pre projekt pozemkových úprav -určené vonkajších a vnútorných obvodov ...

služby: - umelecký ateliér - maľba - design - architektúra

Geodetické práce vyhotovenie geometrických plánov vytýčenie hraníc pozemkov práce v inžinierskej geodézii.

geodetické služby - vyhotovenie mapových podkladov - vytyčovanie stavieb.