Maliarske a natieračské práce nezahŕňajú iba maľovanie interiérov a exteriérov, ale aj tapetovanie, nátery fasád, drobné murárske práce, sadrové omietky a nátery okien, dverí a radiátorov. Na všetky úkony sú používané kvalitné farby v mnohých odtieňoch.

Hodinový manžel. Elektroinštalačné práce, pokládka PVC, kobercov.

Maľovanie, tapetovanie, nátery, kompletné upratovanie, čistenie kobercov a čalúnenie, montáže nábytku. Predaj kobercov a linolea (PVC), vrátane pokládky.Manipulácia s nábytkom, príprava, zakrytie.Veľký výber PVC, kobercov bytových, záťažových a špeciálnych s protišpinivou úpravou v širokej škále farieb, cien a šíri.Nátery fasád.Služby hodinového ...

Maliarske a lakovnícke práce vrátane špeciálnych aplikácií a dekoračných techník. Všetky maľby a nátery od maľovania izieb a bytov, cez výmaľby.

Stavebné, murárske, obkladačské, maliarske a inštalatérske práce.

Stavebná firma - kompletné služby od projektu po revíziu - priemyselné aj bytové inštalácie - kompletná rekonštrukcia a všetky inštalatérske, maliarske práce, elektroinštalácie.

Naša stavebná firma poskytuje služby: - rekonštrukcia bytových jadier - rekonštrukcia bytov, rodinných domov - elektrikárske práce - inštalatérske práce - montáž sadrokartónov - maliarske práce - výmena väčších spotrebičov - údržbárske činnosti - upratovacie služby - stavba, zateplenie rodinné domy.

Práca: - maliarske, natieračské - lakovnícke - podlahárske - upratovacie

Písmomaliarstvo. Výroba plagátov, cedulí, nápisy na domy.

Stavebné práce: - murárske práce - maliarske práce - obkladačské práce - rekonštrukcia bytových jadier - rekonštrukcia bytov - búracie práce Hodinový manžel.

Služby: - elektroinštalácia - zemné - maliarske - obkladačské - inštalatérske - kúrenárske - stavebná činnosť

Natieračské práce Maliarske práce Tapetárske práce Upratovacie služby Rekonštrukcia bytov

Služby hodinového manžela. Maliarske práce Drobné opravy - domáce spotrebiče Služby hodinového manžela Drobné inštalatérske práce Kosenie, hrabanie a zalievanie - trávniky.

Veľkoobchod a maloobchod maliarstva. Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Natieračské práce Maliarske práce Štukatérske práce Lakovnícke práce

Naša spoločnosť vykonáva výstavby rodinných domov a stavieb, rekonštrukcie domov i bytov, kúpeľní a bytových jadier. Stavebné práce vykonávame v Prahe, v stredočeskom a juhočeskom kraji. Ďalej ponúkame komplexný sortiment: - stavebných, obkladačských, murárskych, kúrenárskych, zámočníckych, maliarskych a natieračských prác vrátane ...

Kompletná rekonštrukcia bytových a nebytových priestorov: - maliari - lakovníci - podlahy - murári.

Stavebné podlahárske práce. Maliarske práce, pokládka podlahy.

Remeslá, služby - maliarske a lakovnícke práce - tapetárske práce - sadrokartonárske práce - nástenná dekorácia - stierkovanie - fasády - airbrush maľba nástrekom

Vykonávame nátery a renovácie dverí, euro okien a nábytku. Ďalej ponúkame všetky nátery alebo nástreky a renovácie trezorov. Zaoberáme sa aj fládrovaním dverí, nábytku a renováciou trezorov.

Práca: Lakovnícke Maliarske Tesárske Stolárske Elektroinštalačný Kúrenárske Izolačné.

rekonštrukcia domov, bytov rekonštrukcia bytových jadier, kúpeľní rekonštrukcia nebytových priestorov, kancelárií rekonštrukcia reštaurácií, obchodov podkrovné vstavby rezanie panelov murárske a obkladačské práce štukatérske práce služby architekta a projekčné práce revízie a statické posudky maliarske a lakovnícke ...

Maliarstvo, lakovníctvo a tapetárstvo.