Maliarske a natieračské práce nezahŕňajú iba maľovanie interiérov a exteriérov, ale aj tapetovanie, nátery fasád, drobné murárske práce, sadrové omietky a nátery okien, dverí a radiátorov. Na všetky úkony sú používané kvalitné farby v mnohých odtieňoch.

Práca: - rekonštrukcia bytov, domov - rekonštrukcia bytových jadier - murárske - maliarske - obkladačské - inštalatérske - elektrikárske.

Hodinový manžel - prípravné a dokončujúce práce - maliarske práce - štukovanie.

Hodinový manžel - upratovacie práce - zámočnícke práce - vodoinštalatérske práce - sadrokartonárske práce - maliarske práce - murárske práce - elektroinštalačná práca.

Výhradný dovozca kobercov EGE v Českej republike. Výhradný dovozca kobercov Crossley v ČR. Kancelária: 180 00 Praha 8 Na Košinke 2374/11 tel.: 283 841 565 fax: 283 843 180 CERTIFIKATY : ISO 9001:2001 Špecialista na povrchy v interiéroch so zameraním na dekoračné látky a poťahové látky, záclony, závesy ak nim nevyhnutné závesné ...

Vitajte na stránkach Stránkach Cavali s.r.o Naša stavebná Firma sa zameriava predovšetkým na Zemné a výkopové práce, Terenie upravy, Zakladové dosky, Demolačné práce, Pokládka zámkovej dlažby+obrubníkov, Menšie murárske práce a pomocné práce na stavbách, Maliarske a Lakýrnické práce, vyklizeni Vystavba plotov a oporných múrov.

Čiastočné aj kompletné bytové rekonštrukcie, stavebné a sadrokartonárske práce, elektrikárske práce, maliarske práce, luxusné povrchové úpravy.

Nátery: - strechy špecializácia na ploché - antikorózna - oceľové, klampiarske a zámočnícke konštrukcie technológií s predĺženou životnosťou - fasády - budovy pomocou výškových prác. Revízia: - bleskozvody pri plochých strechách vrátane revíznej správy. Izolácia: - strechy (špecializácia na ploché) proti vode, vlhkosti, radónu a ...

Maliarske práce Tesárske práce Stolárske práce Upratovacie práce Prestavba - sadrokartóny Prestavba - obklady a dlažby Murárske práceprestavba - bytové jadrá

Maliarske práce: - maliarske práce vrátane špeciálnych technológií - stierkovanie stien - striekané tapety - nátery fasád - nátery podláh - batikovanie - benátske štuky. Upratovanie: - pravidelné upratovanie - upratovanie po maliaroch - umývanie nákladov a okien - čistenie kobercov a čalúneného nábytku - výškové práce ...

Stavebné a maliarske práce - rekonštrukcia historických fasád - zatepľovanie rodinných domov a bytových jadier - tesárske práce - klampiarske práce - murárske práce.

Maliarske práce - maľovanie domov, bytov, kancelárií, izieb.

Stavebná spoločnosť - výstavba rodinných domov - zatepľovanie bytov - maliarske a obkladačské práce - vodoinštalačná práca - elektrikárske práce. Požičovňa lešenia.

Služby: - upratovacie - čistenie kobercov - čistenie všetkých typov presklených plôch - údržba nehnuteľnosť - maliarske práce - pokládka, renovácia podláh - facility management

Priemyselné podlahy, dodávka, montáž - podlahové nátery - nátery na betón a nátery na garáže a skladiská - izolácia striech - hydroizolácia terás a hydroizolácia balkónov.

Služby: -komplexné riešenie pre reštaurácie a kaviarne Práca: -vzduchotechnika a klimatizácia -umelecké maľby Predaj, montáž: -vybavenie kuchýň -gastro vybavenie -riad -kamerové systémy -pokladné systémy

Činnosť, práca: - povrchové úpravy interiérov a exteriérov - štukatérske práce - maliarske a lakovnícke práce - obklady, dlažby - elektroinštalácia - vodoinštalácia - kúrenárske práce - rekonštrukcia domov, bytov

Predmetom podnikania spoločnosti sú tieto činnosti: - vodoinštalatérstvo - výroba, inštalácia a opravy ústredného vykurovania - montáž, opravy vyhradených plynových zariadení - opravy vyhradených elektrických zariadení a výroba rozvádzačov nízkeho napätia - murárstvo - maliarstvo a lakovníctvo - upratovacie práce.

Art-prague.eu - dekoratívne práce do interiéru a exteriéru vrátane návrhu, umelecká maľba na omietku, nástenná a stropná maľba, nástenné panó, grafika a kresba Praha a po cele Europe. Maľba dekoratívna, ornamentálna, umelecká a maľba na zákazku, osdobné a dekoračné lišty a sadrové štuky a ornamenty.

Vykonávame kompletnú rekonštrukciu bytov vrátane bytových jadier, kuchyne a kúpeľne. Sandrokartónové priečky, elektroinštalácie, osvetlenie, montáže zariadenia. Komplexné stavebné služby - búranie, omietky, izolácia, maliarske práce, dlažby a obklady.

Maliarske a lakovnícke práce. Maľovanie bytov, izieb, kancelárií a verejných priestorov. Natieranie a striekanie fasád. Umývanie fasád. Striekanie a umývanie striech. Kompletné upratovacie služby, upratovanie bytu po maliaroch. Pokládka plávajúcich podláh a kobercov. Drobné murárske práce. Maľovanie za rozumné ceny.

Protipožiarne nátery, protikorózna ochrana, abrazívne tryskanie, protiplesňové nátery, práca horelezeckou technikou, izolácia SERVIWRAP, PROTEGOL. Predaj pások SERVIWRAP.

Hodinový manžel. Elektroinštalačné práce, pokládka PVC, kobercov.

Maľovanie, tapetovanie, nátery, kompletné upratovanie, čistenie kobercov a čalúnenie, montáže nábytku. Predaj kobercov a linolea (PVC), vrátane pokládky.Manipulácia s nábytkom, príprava, zakrytie.Veľký výber PVC, kobercov bytových, záťažových a špeciálnych s protišpinivou úpravou v širokej škále farieb, cien a šíri.Nátery fasád.Služby hodinového ...