Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Výroba: -nábytok na zákazku: -kuchyňa vrátane zamerania a návrhu -príslušenstvo pre kuchyne -kancelársky nábytok -skrine, postele.

Stolárske práce, výroba - drevené schody - schodisko.

Stolárstvo, výroba nábytku: - interiérový a kancelársky nábytok - detské izby - spálňa - obývacie izby - vstavané skrine - kuchyňa - kancelárie - hotely - kuchynské linky.

Predaj dutinkového polyklarbonátu, plného polykarbonátu, polykarbonátových vlnoviek, trapézov, montážnych doplnkov, plexi, ostatných plastov. Výpredaj zvyškov, rezanie zadarmo, doprava po celej Českej Repulike. Najlepšie ceny nielen pre malých odberateľov.

Zákazková výroba, predaj: - drevené didaktické hračky a hry z bukového dreva a v prírodnom prevedení: - didaktické hry pre materské školy - dekoračné predmety - kvety, vtáčiky, ryby, vianočné motívy, jarné motívy - drobné výrobky, bytové doplnky z bukového dreva - drevené pomôcky na rozvoj zmyslového vnímania pre deti aj na ...

Naša firma sa zameriava na výrobu typizovaného kancelárskeho nábytku, kuchýň, vybavenie reštaurácií a barov a tiež na zákazkovú výrobu (spálňa, detské a študentské izby, obývacie izby, vstavané skrine, predsiene, haly a pod.). Výroba: - typizovaný kancelársky nábytok - kuchyňa - vybavenie pre reštaurácie, bary - bytový nábytok na zákazku: ...

Stolárstvo, zákazková výroba: -nábytok pre interiéry aj exteriéry -drevené doplnky, vrátane kombinácie s kovom, sklom či nerezom -okná -schody, schodiská. Práca: -povrchové úpravy - farbenie, lakovanie.

Naša firma sa zaoberá výrobou drevených EUROOKEN-dvojsklo aj trojsklo, kastlových (špaletových) okien vr. ozdobných prvkov na pamiatkové budovy, vchodových EURODVERÍ, interiérových obložkových dverí, drevených garážových brán, zimných záhrad a všestrannou zákazkovou výrobou z masívu. Zadarmo a radi Vám spracujeme cenovú ponuku. Naša firma je ...

Výroba: -stavebno stolárska -stolárska. Výroba, montáž, predaj: -nábytok: -atypický -kuchyňa -obývacie steny -kancelársky -detský -stoly -sedliacky mábytok z masívu -stavebné stolárstvo: -schody, okná (atypické), dvere, zárubne.

Stolárstvo, stolárstvo, drevovýroba. Výroba, montáž, vzorková predajňa: -okná drevené -EUROokná -dvere drevené - presklené steny, zimné záhrady, zasklené bazény -drevené schodisko -garážové vráta.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: - nábytok z LTD aj masívu, postele, vstavané skrine, dvere, obložky a vráta z masívu, laboratórny nábytok, kuchynské linky, postele, stoly, lavice atď.

Stavebno stolárska výroba Výroba - nábytok Špecializované stavebné činnosti (výkopové a zemné práce) Prípravné práce pre stavbu Úprava kovov

Drevodielňa. Stolárstvo. Práca: -truhlárske. Voskovanie dreva. Kefovanie dreva.

Práca: -stolárske, truhlárstvo -truhlárske, stolárstvo. Výroba- nábytok: - kuchynské linky - schody a zábradlia - stoly jedálenské, kancelárske, PC ... - dvere so zárubňou (obložková zárubňa) - skrine, komody, police... - postele jednolôžkové, dvojlôžkové, poschodové... - regály a pulty do obchodov.

Stolárstvo, podlahárstvo Murárstvo -Sprostredkovanie obchodu a služieb. -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitná ...

Stolárstvo, výroba: - dvere - vstavané skrine - kuchyňa - detské izby

Stavebné práce. Zemné pretlaky. Sanačné práce - sanácia muriva. Rekonštrukcia priemyselných, vodných a inžinierskych stavieb. Nákladná doprava do 8 ton. Predaj stavebného materiálu. Stolárska a stolárska výroba.

Návrhy a realizácia interiérov. Výroba na zákazku, predaj nábytku: - detské izby - kancelárie - nábytku do kúpeľne - kuchyňa - spálňa - obývacie izby - stoly, stolíky - vstavané skrine. Predaj: - sedací nábytok ANTARES, OFFICE PRO, ALBA CR a ďalších - detský rastúci nábytok MAYER - kancelársky nábytok zn. HOBIS: - ...

Stolárstvo. Výroba - drevené okná a dvere.

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - spálňa, postele - okná, dvere - skrine - záhradný nábytok - nábytok do reštaurácií, obchodov.

Kompletné vybavenie interiérov. Zákazková výroba, truhlárstvo: -kuchynské linky, kuchyne -detské izby -obývacie steny -kancelársky nábytok -postele, skrine. Poradenstvo v odbore. Zameranie na mieste.

Stolárstvo. Zákazková výroba: -interiérový nábytok: -obývacia, kúpeľňová -kuchynské linky -schodisko -dvere -postele.