Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Stolárstvo. Výroba, montáže: - Nábytok na mieru z lamina a umelého kameňa- kuchyne, obývacie izby, detské izby, vstavané skrine, kúpeľne, predsiene. 3D návrhy, vizualizácia. Cenové kalkulácie.

Stolárstvo a stolárstvo Zavadil má prevádzkareň v obci Sulimov – Kvasice a pôsobí v okr. Kroměříž, Zlín aj Praha. Vyrobí nábytok na mieru – kuchynské linky, detské izby, spálne, vstavané skrine, regály, police a vnútorné drevené schodisko vrátane zábradlia. Zákazková výroba je zameraná na interiérový, bytový nábytok na mieru - z masívu, lamina ...

Práca: -zákazková výroba stolárska -kuchynské linky.

Stolárstvo, stolárstvo: - kuchynské linky - postele - vstavané skrine - kancelársky, kúpelňový nábytok - vybavenie predajní.

Stolárstvo Jaroslav Očadlík je firma, ktorá sa zaoberá zákazkovou výrobou nábytku a stavebno stolárskych výrobkov. Firma funguje viac ako 15 rokov. Prevádzkareň sa nachádza v Rymiciach pri Holešove. Vyrábame všetko drevené príslušenstvo. Máme bohatú skúsenosť s výrobkami a radi vám poradíme Vaše otázky či zrealizujeme Vaše priania.

Stolár, stolár, nábytkár ponúka výrobu nábytku na zákazku. Kompletne vybavíme Váš interiér kúpelní, kuchyne, spálne, detskej či obývacej izby. Nábytok vyrábame z masívu, dyhy a lamina napríklad schody, dvere, vráta, vstavané poschodia. Postavíme pergolu, zábradlie alebo plot. Stolárstvo, stolárstvo: - výroba nábytku na zákazku - kompletné ...

Sme firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Naša stolárska firma sa zaoberá predovšetkým výrobou nábytku. Vytvoríme návrh, vykonáme zameranie, realizáciu až po montáž. Špecializujeme sa najmä na výrobu nábytku na mieru, na zákazku presne podľa priania a požiadaviek zákazníka. Nájdete nás v areáli ZEAS v Suchej Lozi alebo ...

Stolárstvo. Zákazková výroba, maloobchod, predaj: -stolárska -sedací nábytok: -sedadlá do kina, divadla -ohýbaný nábytok. Práca: -ohýbanie a lisovanie preglejky -tvarové frézovanie dreva -povrchové úpravy dreva.

Stolárstvo, stolárstvo, zámočníctvo, kováčstvo, stavebná činnosť. Výroba: - nábytok - okná - ploty - drevostavby - vráta - interiéry z masívu, corianu a HPL. Obchodná činnosť: - drevospracujúci priemysel. Návrh, realizácia: - interiéry.

Hlavnou činnosťou spoločnosti D&M Designe je zákazková výroba a montáž bytového nábytku z dyhy az lamina. Vyrábame kuchyne, vstavané skrine, spálne, obývacie izby, vybavenie detskej izby, pracovne či kúpeľne. Vyrobíme aj schody, zábradlia, dvere, knižnice, kancelársky nábytok alebo vybavenie obchodu či reštaurácie. Máme skúsenosti aj s ...

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - stoly - kuchynské linky - spálňa - kancelársky nábytok

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: -stolárske výrobky: -nábytok všetkého druhu -okná -dvere -drevené schody -obaly všetkých veľkostí: -drevené -sololitové.

Stolárstvo, podlahárstvo -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Stolárstvo, podlahárstvo Kompletná dodávka interiérov: - podlahy, dvere a nábytok na mieru.

Stolárstvo, podlahárstvo Výroba nábytku na mieru z masívu aj lamina, pergoly aj iný záhradný nábytok. Návrhy interiérov.

Práca: -truhlárske, stavebné stolárstvo - výroba nábytku z lamina aj z dreva.

Stolárstvo. Stolárska výroba na zákazku: -interiérový nábytok -kuchynské linky -vstavané skrine -kancelársky nábytok. -postele vr. matrac Materiály - lamino, masív, dyha.

Stolárstvo Zákazková výroba nábytku a dverí Zameranie, návrh, výroba a montáž Precízne spracovanie lamina, dyhy, masívu ale aj materiálov s vysokým leskom Všetok nábytok do domácností, ale aj predajne, reštaurácie a kancelárie Nábytok vysokej kvality s použitím kovania Blum a Hettich

Práca: - stolárske-podlahárske. Výroba, montáže: - podlahy - schodisko - interiérové dvere - renovácia drevených historických podláh - vonkajšie terasy - športové podlahy - nábytok na mieru.

Výroba a montáž kuchynských liniek, vstavaných skríň. Ponuka grafických a cenových návrhov. Ďalej zaisťujem elektrospotrebiče, sedacie súpravy, matrace, rošty, interiérové a protipožiarne dvere.

Vykonávame: -realizácia certifikovaných detských ihrísk z agátovej guľatiny - stolárske práce, - zákazkovú výrobu nábytku z masívu aj lamina - výrobu celomasívnych postelí - rezbárske práce - výroba kuchynských liniek, detských izieb, kancelárií, ai. - výrobu a predaj ručne vyrezávaných stojanov na víno

Stolárstvo, podlahárstvo, tesárstvo. Realizácia stavby a interiérov: - kuchyňou - obývacích izieb - spální - detských izieb -kúpeľní Prestavba bytových jadier vr. vybavenie. Realizácia a návrh kuchynských liniek.

Zákazková výroba a montáže nábytku - kuchyne, vstavané skrine, pracovne, kancelárie, detské a obývacie izby, šatne a predsiene z laminovaných a fóliovaných materiálov.