Výkopy kanalizácií, demolácie, hĺbenie základov rodinných domov, výkopy pre inžinierske siete, úpravy terénu či hĺbenie pre bazény? Tieto všetky činnosti spadajú do zemných a výkopových prác, ktoré sa vykonávajú pomocou bagrov, minibagrov či rýpadiel.

Martin Čermák sa zaoberá predajom piesku a autodopravou. Ponúkame na odber piesok vhodný na všetky pozemné práce, na stavebné účely a na maltu. Zásypový piesok neobsahuje kamene. Predávame piesok kopaný a triedený štrk. Prevádzka prepravnej služby v Jablonnej v Podještědí.

Vykonávame zemné hydraulické pretlaky po celej Morave. Ide o bezvýkopovú technológiu ukladania sietí (chráničiek elektrických káblov, vodovodných, odpadových a plynových rúrok). V odbore máme dlhoročné skúsenosti a naši zákazníci to o nás vedia. Pre zákazníka vždy urobíme maximum.

Služby: - špecializujeme sa na odvoz a likvidáciu odpadu, pristavenie kontajnera na odpady - dodávka kanalizačných prvkov, ako sú: šachty, skruže, uličné vpuste, dodavka potrubia, kameninových a plastových rúrok(KG) - výkopové a stavebné práce - pokládka kanalizácií - murárske práce - autodoprava.

Stavebná spoločnosť - výstavba a rekonštrukcia rodinných domov - elektroinštalačná práca - obkladačské práce - zemné práce.