Výkopy kanalizácií, demolácie, hĺbenie základov rodinných domov, výkopy pre inžinierske siete, úpravy terénu či hĺbenie pre bazény? Tieto všetky činnosti spadajú do zemných a výkopových prác, ktoré sa vykonávajú pomocou bagrov, minibagrov či rýpadiel.

Zaistíme výkopové práce pre súkromné osoby aj veľkých investorov. Z výkopových prác vykonávame stavebné základy, terénne úpravy, kopanie bazénov a nádrží, základy na uloženie kabeláže. Realizujeme menšie búracie práce a prevoz materiálu.

Stavebná firma. - komplexná stavebná činnosť (priemyselné, občianske, vodohospodárske stavby) - zemné práce - búracie a demolačné práce vr. likvidácia odpadov Inžinierska činnosť, projekcia a vykonávanie pozemných a hydrotechnických stavieb vr. rekonštrukciou a demoláciou.

služby: -demolice objektov -zemní práce -odbahnění rybníkov -autodoprava.

Práca: -zemné -demoličná -lesnícke -kamenické -vodohospodárske stavby Služby: -nákladná autodoprava

Pestovanie, distribúcia - zemiaky - sadivo zemiakov Remeslá, služby - zemné práce

Remeslá, služby - zámočnícke práce - kovovýroba - zemné a výkopové práce - demolácia Výroba, montáž - oceľové konštrukcie - klietky na kontajnery - vráta, ploty Služby - nákladná autodoprava - preprava sypkých materiálov, odvoz sutiny

Firma vznikla v roku 2017 po predchádzajúcich skúsenostiach v odbore, špecializácie firmy sú prevažne výkopové a zemné práce, stavebné a prípravné práce, zámkovej dlažby, rekonštrukcie chodníkov, upratovanie a demolácie. Naša firma sídli v Ostrave a je spoľahlivým partnerom v oblasti stavebníctva.

Stavebná činnosť: -stavby bytové, občianske -priemyselné, poľnohospodárske, inžinierske -stavby vodohospodárske, ekologické, dopravná -stavby na kľúč -domy, budovy, objekty -oprava, údržba, stavebné úpravy -modernizácia, adaptácia, rekonštrukcia -zemné práce -hrubé terénne úpravy -čisté terénne úpravy vrátane výsadby ...

Činnosť: - cestné práce - oprava poklopov - oprava vpustí a šúchať - recyklácia živice za tepla - strojová pokládka živice - pružné zálievky - zemné práce

Výstavba a rekonštrukcia inžinierskych sietí: -plynu, plynového potrubia, prípojky plynu, plošná plynofikácia obcí -dodávka a montáž regulačných staníc -budovanie priemyselných plynovodov Zemné práce: -pokládka plynového potrubia.

Výkopové a zemné práce. Výkop základov rodinných domčekov a menších a stredných stavieb. Výkop a inštalácia inžinierskych sietí - voda, kúrenie, plyn. Úprava terénu po stavbe. Vykopanie bazéna alebo čističky.

Služby: -zemné a výkopové práce -elektro -telekomunikácie -veľkoobchod a malobochod -doprava.

Činnosť: - zemné, výkopové práce - úprava terénu - demolácia - dovoz zeminy, piesku.