Stavebný dozor je nutný nielen z pohľadu legislatívy, ale aj kvôli bezpečnosti a správnosti vykonania stavebných úkonov. Dozor zabezpečí priebežnú kontrolu všetkých dôležitých stavebných prác, a to z hľadiska projektovej dokumentácie aj platných noriem.

Koordinátor BOZP v stavebníctve - program Zelená úsporám - finančné poradenstvo - realitná činnosť - predaj okien a dverí - zabezpečenie dozor inžinierske a projekčné činnosti

Technický a stavebný dozor Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

služby: - príprava podkladov pre realizáciu stavieb - stavebný dozor

služby: - supervízia stavieb - management stavieb - technický dozor investora - príprava a riadenie stavebnej projektov - poradenská a konzultačná činnosť

Činnosť: - stavebný dozor - oceňovanie všetkých druhov nehnuteľností.

Stavebná činnosť - výstavba, realizácia a rekonštrukcia budov - zatepľovanie - stavebný dozor.

Architektonické návrhy a štúdie Projektovanie, stavebné projekcie, návrhy: - pozemné stavby, rodinné, bytové, priemyselné, administratívne. Inžinierske siete a služby. Poradenská činnosť v oblasti stavebníctva. Projektovanie 3D modelov. Projekčná a architektonická kancelária Zaistenie technických a stavebných dozorov stavieb

Stavebný dozor Stavbyvedúci Tvorba rozpočtov Projekčná činnosť Odborné a znalecké posudky Preberanie bytov a nehnuteľností Reklamačný servis Revitalizácia na kľúč Koordinátor BOZP Financovanie

Ponuka stavebných a autorských dozorov, výberové konanie na dodávateľa stavby, pomoc pri zostavovaní zmluvy o dielo s realizačnou firmou. Tvorba projektov a rozpočtov. Realizácia stavieb.

Stavebná firma, výstavba, rekonštrukcia: - komplexné stavebné práce - realizácia všetkých stavieb na kľúč, rodinné domy - stavebná projekcia - stavebný dozor.

Statik, statika stavieb, statické a dynamické posudky stavebných konštrukcií. Posúdenie rekonštrukcií, porúch stavieb a konštrukcií.

Dodávka: - stavebný materiál. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Stavebné práce a rekonštrukcia objektov. Revitalizácia panelových domov.

Stavebný dozor. Zabezpečenie požiarnej ochrany.

Studniarstvo, studniarske práce. Vyhľadávanie zvodnených vrstiev a geopatogénnych zón. Znalectvo a stavebný dozor. Vrtné práce. Projekcia, realizácia studní - vŕtané, kopané studne. Stavebné práce.