Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Autorizovaný predaj a servis záhradnej, lesnej a komunálnej techniky: - trávne rotačné kosačky VIKING, SABO, MULCHMASTER - kompaktné traktory SECO - motorové píly a krovinorezy STIHL - ručné záhradnícke náradie WOLF-GARTEN, FISKARS.

Rezanie betónu, asfaltu, železobetónu. Elektroinštalácia.

Veľkoobchod, predaj: - obalový materiál, obaly -papierové vrecká 0, 5 až 5 kg - tašky, vrecia z PE - vrecká HDPE - potravinárske prírezy, fólie - zakrývacia fólia - lepiace pásky - etikety - nápojové tégliky - riad na jedno použitie.

Výroba, predaj, inštalácia, servis: - certifikované trezory, trezory - archivačné skrine - skrine na zbrane - trezorové dvere a - bezpečnostné a úschovné schránky.

Automatizácia a mechanizácia výroby. Frézovanie, sústruženie, závitovanie, vŕtanie. Servis: - technický audit - výroba nástrojov na zákazku - ostrenie, povlakovanie nástrojov.

Doprava: - nákladné vnútroštátne a medzinárodné - nad 3, 5t Prenájom: - plošiny 14m na 230W Základové dosky JCB. Zemné práce. Zámočnícka činnosť.

Výroba, kovovýroba, veľkoobchodný predaj: - hliníkové rebríky - hliníkové schodíky - hliníkové lešenie.

Firma PLCHOT s.r.o. je český výrobca bezpečnostných batožín, ktorý má s ich výrobou a predajom bohaté skúsenosti už od roku 1991. V našom eshope si vyberiete zo širokého sortimentu produktov ako sú bezpečnostné kufre a kufríky, schránky, boxy alebo aktovky pre bezpečný prevoz peňazí. Tiež vás určite zaujme špičkový výrobok múdra ceruzka, ktorá ...

Práca: - CNC obrábanie kovov - CNC frézovanie - presné obrábanie.

Výhradný zástupca firmy BLÜCHER A.S. (BLUCHER) pre Českú a Slovenskú republiku, ČR a SR. Predaj, veľkoobchod, distribúcia: - odvodňovacie systémy z nehrdzavejúcej ocele - žľaby - kryty, krycie dosky, veka - nerez rošty - podlahové vtokové štrbiny z nerezu - podlahové vpuste EuroDrain - podlahové vpusty pre priemysel - nerezové ...

Výroba: - náradie - prípravkov - meradlá - jednoúčelové stroje - zvarencov z AL zliatin, nerezu, ocele - WIG, MIG, MMA - konštrukčná a projektová činnosť v kooperácii - lakovacie závesy - bojlery, nádrže z nerezu - drviče ovocia - spalinové výmenníky tepla - obrábanie - zváranie kovov - montážne práce - CNC - obrábanie - zastúpenie ...

Vývoj, výroba, predaj: - elektronika a elektronické súčiastky pre bezkontaktnú identifikáciu - bezkontaktné identifikačné systémy - dochádzkové a prístupové systémy - kľúčové depozity - časové trezory - bezpečnostné boxy a nosiče na prevoz hotovosti - mechatronická vložka ILOQ bez káblov a batérie

Dodávka gastronomického vybavenia vrátane kuchynskej hygieny, nerezového nábytku, kompletného sortimentu vybavenia kuchýň a gastronomických zariadení.

Dodávka: - kancelársky nábytok šatne, zázemie Výroba: - kancelársky nábytok šatne, zázemie Výroba, dodávka: - kovový dielenský nábytok (šatne, zázemie, ...)

Práškové lakovanie Zváranie Ohýbanie profilov a rúrok Výroba - kovové diely školského a kancelárskeho nábytku

Predaj, servis: - stroje na spracovanie plechov

Kovovýroba: - lisovanie kovových dielov - zváranie v ochrannej atmosfére - vŕtanie, vyvŕtanie otvorov - brúsenie kovov - montáž dielov - zámočnícke práce - kovové konštrukcie pre nábytkársky priemysel a stavebníctvo.

Kovovýroba, výroba: - nerezové zábradlie, schodisko - nerez a drevené schodisko - nerez rámy pre autá a motocykle (motorky). Služby: - zváranie nerezu, hliníka aj mosadze - ohýbanie a zakružovanie rúrok - zámočnícke práce.

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Návrh, výroba, montáž: - nerezové zábradlie - sklenené zábradlie - terasové zábradlie.

Engineering v oblasti regulovaných striedavých a jednosmerných pohonov a priemyselnej automatizácie. Projekcia, predaj, montáž, opravy, záručný a pozáručný servis: - elektromotory (elektrické motory) - jednosmerné, asynchrónne - frekvenčné meniče kmitočtov - prevodovky - servopohony - softstarty - magnetické enkódery - ...

Spoločnosť NEXT-ON Group a.s. je špecialistom v oblasti priemyselného umývanie a doplnkového čistenie vratných obalov, a to ako v automobilovom priemysle, ako aj mimo neho. Môžeme Vám ponúknuť služby pri umývaní boxov, obalov, prepraviek, paletových viek či blistrov. Sme jediné zariadenie v Českej republike a na slovenské, ktoré je schopné ...

Výroba, kovovýroba, strojárenská výroba, predaj: - drobné kovové tovaru - technické výlisky. Povrchové úpravy kovov: - Galvanovne - zinkovanie - niklovanie - cínovanie - mosazení.

Spoločnosť SVARMETAL s.r.o. so sídlom v Škótnici blízko Nového Jičína a Příboru ponúka široký sortiment náradia a príslušenstva nielen pre profesionálov, ale aj domácich majstrov. V sortimente určite nechýbajú kvalitné produkty značky Kowax, spojovací materiál, technické plyny, zváracia technika, zváračky a ďalšie potreby na zváranie. U nás ...

Predaj: -profesionálna upratovacia technika Služby: -správa a údržba nehnuteľností -upratovacie služby -sťahovanie -nákladná autodoprava v ČR.