Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Návrh, projekcia dodávka, montáž, servis, revízie - klimatizácia (chladenie, kúrenie) - tepelné čerpadlá - systémy požiarnej ochrany.

Kovovýroba, zámočníctvo: - oceľové, nerezové zvarence - schodisko - vráta, ploty, brány.

Požičovňa: - karavany - obytné prívesy.

Spoločnosť Salvatore STRECHY je spoľahlivý dodávateľ všetkých materiálov a doplnkov pre stavbu a rekonštrukciu striech. Navštívte našu pobočku v Plzni, kde si vyberiete zo širokej ponuky kvalitných strešných krytín a materiálov pre stavbu aj rekonštrukciu striech. Prostredníctvom 12-tich pobočkovej predajnej siete zabezpečuje predaj a ...

predaj: -regály do skladov, archívov, dielní, obchodov -Plastové program -policové regály, nerezové regály, paletové regály -kovová nábytok, mestský mobiliár.

Spoločnosť Xtek Europe, s.r.o. je výrobca komponentov pre priemyselné odvetvia, kde dochádza k spracovaniu hliníka, ocele, či minerálov. V našom výrobnom sortimente nájdete žeriavové kolesá, vodiace kladky, kolesové súpravy, zubové spojky a tiež ozubené valce. Vykonávame servis na všetky produky Xtek, ale aj zariadenia iných výrobcov. Naša firma ...

Naša spoločnosť JURIS J.T. Plzeň, s.r.o. sa zaoberá predajom a inštaláciou zariadenia na detekciu plynu. Predaj, inštalácia, montáž zabezpečovacích systémov: - prístroje a zariadenia na detekciu plynu, detektory, hlásiče úniku plynu.

Vývoj, výroba, servis: - prevodovky - ozubené kolesá

Dodávka: - vákuové baliace stroje HILUTEC - vákuové baliace linky - obaly (vákuové fólie, sáčky, misky). Výhradné zastúpenie spoločnosti HILUTEC pre Českú a Slovenskú republiku.

drevovýroba: - palety - atypické debny, palety - drevené obaly. Predaj, e-shop: - palivové drevo - drevené brikety.

Veľkoobchod, dodávka: - líniové odvodňovacie systémy, žľaby - nerezové odvodňovacie systémy pre vnútorné, vonkajšie odvodnenie - kompozitné mriežkové rošty - vsakovanie dažďovej vody, odlučovače.

Bazár: - predaj ojazdených obytných automobilov, karavanov.

Dodávka, predaj, - audiovizuálne a prezentačné vybavenie učební, zasadacích miestností - digitálny učebne.

Prášková lakovňa: - lakovanie oceľových konštrukcií, kovových výrobkov - tryskanie.

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika

hodinárstvo - hodinárska opravovňa - predaj a opravy hodiniek.

Výroba strojných dielov - náhradné diely pre turbíny - vretená, hriadele - ventily. činnosť - trieskové obrábanie - sústruženie, frézovanie, brúsenie - povrchovej úpravy dielov.

činnosť: - ostrenie a brúsenie nástrojov, pílových kotúčov, hobľovacích nožov aj kuchynských nožov

činnosť: - výučba francúzskeho jazyka

Výroba, oprava, servis: - dentálne nástroje, prístroje - zdravotnícke potreby

Návrh, realizácia: - priemyselná automatizácia - výrobné linky - strojové zariadenia.

predaj: - všetko pre lakovne - práškové farby -silikonové krytky, upchávky, pá - oleje - meracie prístroje Predaj, oprava, servis: - striekacieho zariadenia ZEUS - technológia pre práškové lakovne