Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Dodávka, predaj - plastové a nerezové ložiská - Originálne japonské ložiská značky ASAHI SEIKO Co., LTD.

Kovovýroba - oceľové konštrukcie - posuvné brány - krídlové vráta - schodisko.

Predaj - pokladničné a kamerové systémy - digitálne váhy - zabezpečovacie systémy - anténne systémy.

Projekčné práce, projektovanie: - strojárstvo.

Kovovýroba, strojná výroba: - oceľové konštrukcie - výroba dielov.

Dodávka, montáž: - fotovoltaické systémy - tepelné čerpadlá - klimatizácia.

Predaj, oprava, servis: - kancelárska technika - spotrebný materiál

Výroba - patentovaný nástenný systém - stenové systémy - riešenie na stenu - regály - háky - držiaky kolies - garážový nábytok.

Práca: - elektroinštalácia - montáž elektronických zabezpečovacích systémov - montáž solárnych, fotovoltaických systémov. Stavebné práce: - rekonštrukcia interiérov.

Dodávka: - chladiaca technika - klimatizácia - priemyselné chladenie.

Dodávka, montáž: - divadelné vybavenie, technika - opony, šitie opôn - ohňovzdorná impregnácia textilného vybavenia - baletné povrchy.

Montáž, lepenie: - bezpečnostná fólia - solárna fólia - tepelnoizolačná fólia.

Činnosť: - výroba výpalkov z plechov - kovoobrábanie - brúsenie - zváranie

Kovovýroba: - dopravníky - zásobníky - komponenty pre kompresorovú chladiacu techniku a termoplastický priemysel

Predaj: - náhradné diely pre koľajové vozidlá - vybavenie interiérov koľajových vozidiel

Dodávka, distribúcia, predaj: - nástroje na obrábanie - nástrojový manažment.

Internetový obchod, e-shop: - tonery, cartridge, náplne do tlačiarní.

Služby: - detekcia a meranie geopatogénnych zón

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika Výroba, predaj: - záhradné krby - záhradný nábytok Zámočníctvo.

Veľkokuchynské gastronomické vybavenie: -predaj -montáž -servis Kompletný sortiment profesionálneho zariadenia a príslušenstva pre gastronomické prevádzky v hoteloch, reštauráciách, školských a závodných jedálňach, nemocniciach, atď. Dodávky: -konvektomaty -panvice -sporáky -kotle -fritézy -cukrárske pece -roboty -umývacie ...

Výroba: - nábytok - kuchyňa - skrine - spálňa - kúpeľňový nábytok Dielňa Dolné Lukavice 13.

Sme jednou z najvýznamnejších firiem v odbore vykurovania, klimatizácie, čistých priestorov, filtračných technológií a chladenia technologického vzduchu v Európe. Zaštiťujeme predaj všetkých výrobkov spoločnosti DencoHappel v Českej republike z výrobného závodu so sídlom v Liberci. Naše výrobky sú úplne kompatibilné, aby bolo možné vytvoriť ...

Výhradné zastúpenie diamantových nástrojov pre SR. Diamantové rezné kotúče. Diamantové brúsne kotúče. Diamantové segmenty, korunky + ich renovácia. Profesionálne náradie.

Predaj, servis, požičovňa: -zváracia technika -zváracie stroje a príslušenstvo -zváracie stroje a horáky -zváranie hliníka, liatiny, nerezu -zváracie stroje pre elektródu -zváracie a rezacie súpravy pre plameň a všetky príslušenstvo-nové aj repasované -spájkovacie, nahrievacie súpravy a horáky na PB -prídavné materiály -spájky ...

Ponúkame dodávky výťahových vodítok vrátane príslušenstva ako v štandardnom prevedení - dĺžka 5m, štandardný počet tyčí vo zväzkoch, tak zákazkovo - vrátane neštandardných dĺžok a medzikusov. Dodávky sme schopní realizovať ako priamo od výrobcu k nášmu finálnemu zákazníkovi, tak z nášho skladu.