Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

činnosť: - výroba malých a stredne veľkých kovových dielov

služby: - rezanie a výrub stromov - klampiarske i lakovnícke práce - výškové práce - prenájom vysokozdvižné plošiny

služby: - rámové zasklievanie systémom Thermalux (lodžie, balkóny, zimné záhrady, pergoly) - bezrámové zasklievanie systémom Optimi - zámočníctvo

Dodávka, predaj, montáž, servis - gastronomické technológie a vybavenia.

CNC kovoobrábanie: sústruženie a frézovanie, vrátane povrchových úprav

-Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie pozemkových úprav -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a ...

Predaj, montáž, oprava, servis: - monitorovacie a zabezpečovacie tehnika - počítače, výpočtová technika Výroba, predaj, e-shop: - zdobené sklo

Klimaterm, predaj, montáž - klimatizácia - tepelné čerpadlá.

Spoločnosť Gammapal s.r.o. sa zameriava na predaj a výrobu paliet rôznych typov. Ponúkame europalety, kvalitné Epal palety, kovové palety a taktiež palety Dusedorf pre vysoké zaťaženie. V našom sortimente nájdete aj plastové Euro prepravky a kvalitné pelety na vykurovanie. Sídlime v mestysi Všetaty, okres Mělník. Dodávka, predaj, výroba: - ...

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika Služby: - letecká škola

Oprava, servis: - stavebné stroje - hydraulické systémy, hydraulické valce. Práca: - sústružnícke.

Bezpečnosť práce, Požiarna ochrana, Koordinátor BOZP na stavbe, školení, e-learning, dokumentácia, audit BOZP a PO. E-shop a kamenný obchod Pracovné a Outdoor odevy a obuv zastúpení zn. KILPI. Evakuačné a bezpečnostné značenie. Predaj a revízia hasiacich prístrojov, hydrantov, el. spotrebičov, elektroinštalácií, bleskozvodov a EPS.

Projekcia, realizácia a údržba záhrad, správa parkov - záhrady na kľúč - návrh a realizácia záhradnej architektúry - závlahové systémy.

Služby v oblasti BOZP a PO. Nožiarstvo. Predaj - výpočtová technika - počítače - mobilné telefóny - fotoaparáty.

Dodávka a montáže - oceľové montované halové konštrukcie - priemyselné haly - športové a viacúčelové haly. Stolárska výroby - drevené podlahy - okná, dvere - záhradný nábytok. Predaj - materiál na výstavbu golfového ihriska - príslušenstvo na golf, golfové palice, jamky, zástavky, loptičky a všetko potrebné vybavenie ihriska.

E-shop, internetový predaj - upratovacie potreby - odpadkové koše - vrecia na odpad - utierky, mopy, vedierka - kuchynské potreby, riad - príbory - uteráky, osušky.

Zámočnícke práce - výroba: vráta, bránky, mreže, prístrešky, schodiská, zábradlia.

Stolárstvo. Výroba - kuchynské linky - obývacie steny - detské izby - kancelársky nábytok - dvere.

Dodávka, montáž: - tepelné čerpadlá - solárne systémy a panely - podlahové vykurovanie

Služby: - stavebná činnosť - rekonštrukcia - zemné práce - demolácia - elektromontáže - zámočníctvo - bleskozvody

Špecialista na nábytok pre lekárne. Vybavenie lekární na kľúč (od projektu, cez stavebné práce až po zariadenie), novo tiež revitalizácia lekární. Vlastná moderná výroba, predaj: - lekárenský a laboratórny nábytok - kancelársky nábytok - bytový nábytok. Dodávka lekárenského vybavenia a prístrojov.

Oprava, servis: - točivé priemyselné stroje - prevodovky - skrutkové kompresory zn. Atlas Copco.