Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

E-shop - kúpeľňové vybavenie - kotly - krbové kachle - čerpadlá, vodárne - radiátory - podlahové kúrenie - armatúry.

Spoločnosť Vyfiko s.r.o. sa zaoberá kovovýrobou vrátane montáží oceľových konštrukcií, nachádza sa v Mělníku. Výroba, predaj a montáž: - oceľových konštrukcií, schodísk a zábradlí (pri panelových domoch) - ploty, brány, vráta - regály, markízy - striešky - haly, OK - alumajster - čakárne autobusové. Služby: - 3D vizualizácia ...

Výroba a opravy vysokorýchlostných brúsnych strojov.

Predaj, montáž, servis plynových kotlov, revízia domových plynomerov, revízia plynu, montáž plynových prípojok a plynomerov. Predaj, montáž podlahové kúrenie spol. Rehau. Predaj materiálu voda, plyn, kúrenie.

Ponúkame revízie žeriavov, revízie hydraulickej ruky, revízie pracovnej plošiny, revízie ostatných zdvíhacích zariadení, inšpekcie žeriavov a školenia.

Vývoj a výroba bezpečnostných systémov a armtúr pre nádrže a potrubné systémy - protiexplózne poistky - pretlakové a podtlakové ventily.

Motoservis - opravy a servis motocyklov. Zámočníctvo, zámočnícka výroba - zábradlia, brány, bránky, vráta. Účtovné poradenstvo - vedenie mzdovej agendy - daňové poradenstvo.

Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci BOZP a požiarnej ochrany PO - spracovanie dokumentácie - školenie zamestnancov - preventívne prehliadky pracovísk.

Výroba nábytku pre lekárne a zdravotnícke zariadenia - kompletné riešenie pre lekárne na kľúč vrátane lekárenských prístrojov a pomôcok.

Hodinový manžel - kompletný servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže aj kancelárie - murárske práce - upratovacie služby - elektroinštalačné práce - zámočnícke práce - starostlivosť a údržba zelene.

Poradenstvo a služby v oblasti BOZP a PO - školenia BOZP a PO - dokumentácia. Predaj hasiacej techniky.

Výroba: -prekladacie a mobilné závitovkové dopravníky

Predaj, prenájom a servis pracovných plošín.

Maloobchod: -čerpadlá, náhradné diely SIGMA, CALPEDA, GRUNDFOS, ALKO, WILO -poľnohospodárske zavlažovacie systémy TORO -záhradné závlahy CLABER, RAIN BIRD -laminátové monolitické bazény s integrovanými schodmi a príslušenstvo -motorové píly, kosačky, krovinorezy... OLEO-MAC*, CASTEL-GARDEN, WOLF, BRILL, ALKO -ručné ...

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -autoelektrikárske práce -predaj a kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja

Výroba: -vákuové zariadenia - povlakovanie

Konštrukcia, výroba: - ľahké lietadlá, lietadlá

Predaj, servis: -vybavenie autoservisov, -vybavenie pneuservisov, -garážová technika.

Prenájom, predaj, výkup, montáž, oprava, servis, údržba: -stavebné výťahy GEDA

Zámočníctvo, nástrojárstvo a kovovýroba.

Práca: -umelecké kováčstvo -zámočníctvo

Výroba: -rámy a nadstavby nákladných automobilov Práca: -zváranie -strojné obrábanie -lakovanie -lisovanie

Výroba rámov nákladných automobilov, oceľových konštrukcií, lisovaných profilov dĺžky až 9000 mm, pálenie tvarov plazmou a kyslíkom.

Služby: -meranie, regulácia a rozúčtovanie spotreby tepla a vody -komplexné služby v oblasti správy domového a bytového fondu.