Kovovýroba ponúka zákazkovú kusovú a veľkosériovú výrobu kovových súčastí. Výrobky je možné realizovať takmer z akéhokoľvek materiálu. Strojárne v SR ponúkajú vysoký štandard výroby plynúci z dlhej tradície, a to v oblasti výroby materiálov aj obrábania.

Konštrukčná kancelária. Technologické projekty.

Výroba: - informačné vitríny pre mestá a obce - vonkajšie vitríny pre firmy, školy - presklenné výstavné vitríny - prebaľovacie pulty.

Výroba - mreže - krbové náradie - kovové interiérové doplnky - nábytkové kovanie kovovýroba - oplotenie kováčske práce

Zámočníctvo. kovovýroba: - brány, vráta, dvere - regály - schodisko - zábradlia - nájazdy na vozík.

služby: - statické, únavovej a dynamické výpočty pre všeobecné letectvo, železničnú techniku, strojárstvo - výpočty v strojárstve s dôrazom na pevnostné výpočty v letectve

Kovovýroba ľahkých oceľových konštrukcií pri využití nasledujúcich technológií: -spracovanie tyčového materiálu; -spracovanie tenkých plechov; -svářečské práce; -povrchová úpravy kovov v kooperácii -kovovýroba.

kovovýroba: - zámočnícke, montážne a zváračské práce - rezanie a rovnanie kyslíkom - výroba a montáž oceľových konštrukcií. Sklad, výrobná hala: - Boršice, areál bývalého ZD.

kovovýroba: - diely priemyselných strojov - CNC sústruženie, frézovanie, brúsenie - lisovanie.

Kovovýroba, export: -oceľové kontajnery.

V spoločnosti Podškubka-Kovovýroba, s.r.o. sa zameriava na výrobu kovových dielov z čierneho plechu, hliníka, nerezu aj mosadze vrátane povrchovej úpravy - práškové lakovanie a chrómovanie, niklovanie, galvanické aj žiarové zinkovanie. Brúsenie, leštenie nerezu. Zváranie trubiek - zváranie v ochrannej atmosfére CO2 MIG / MAG a ...

Predaj hutného materiálu. Výroba: - oceľových konštrukcií - bočníc LIAZ. Zákazková kovovýroba.

Ponúkame CNC OBRÁBENIE - KOVOOBRÁBENIE - SÚSTRUŽENIE - FRÉZOVANIE - KOVOVÝROBU.

Vyroba: - chovateľské zariadenie pre zvieratá. Predaj: - náhradné diely a doplnky od firmy GRANIT Kovovýroba - mobilné ohrady pre kone dobytok. Predaj výrobných strojov CASE IH. Zabezpečovanie servisu a predaj náhradných dielov.

Kovovýroba: -oceľové súčiastky pre turnikety. -sústruženie na CNC strojoch -laser.

Kovovýroba, výroba: -valce pre valcovacie linky a stolice, -valcov valcovacích a tvárniacich liniek na valcovanie za studena -strojné súčiastky Práca: -kovoobrábanie, obrábanie na CNC strojoch.

Výroba: - presné hliníkové odliatky - obrábané diely - dosky plošných spojov - káblové zväzky.

Stavebníctvo. Výroba: - zábradlie, schodisko - plotové polia, brány - pergoly, konštrukcia prístreškov. Strojárstvo. Atypická zákazková výroba, kovovýroba. - zámočnícke konštrukcie - drobné dielce - gastro - podnože do potravinárskeho priemyslu. Kovoobrábanie: - sústruženie - frézovanie - vŕtanie. Povrchové úpravy: - ...

Nástrojáreň. Výroba, kovovýroba, konštrukcia: - montážne, zváracie, výrobné a kontrolné prípravky - strižné, ohýbacie, tvárniace nástroje vrátane náhradných dielov - formy na plastové a gumené výlisky. Kovoobrábanie: - presne obrábané diely na výrobu obrábacích strojov.

Kovovýroba, strojárska výroba: -frézovanie -CNC obrábanie zliatin hliníka.

Kovovýroba, výroba, servis: - tobogány - šmykľavky - vodné atrakcie. Zákazková zámočnícka výroba: - oceľové schodiská, konštrukcia - zábradlia, rebríky, oceľové okná, vráta, ploty, mreže - palety - kontajnery. Laserové rezanie plechov formát 1500x3000, - hrúbka oceľ max 12mm - hrúbka nerez max 6mm.

Kovovýroba. Výroba: -celonerezové termovárnice na prepravu jedál a nápojov -veľkokuchynské vybavenie, gastrozariadenie z antikora: -zákazková výroba z antikora -zákazkové kuchynské zariadenia -kuchynský nerezový riad, gastronádoby.

Služby: -zámočnícka výroba -kovovýroba -strojárenská činnosť - výroba náhradných dielov -spracovaním tenkých plechu -plechové a plastové reklamné tabuľky aj s prelisom. -lepené fólie, vrátane grafických návrhu

Kovovýroba. Výroba - oceľové konštrukcie - nádrže - odpadové, skladové aj obytné kontajnery - dopravníky.

Výroba: - súčiastky pre farmaceutický priemysel - povrchové úpravy (eloxovanie, zinkovanie, galvanizácia, pieskovanie, ...)