Kovovýroba ponúka zákazkovú kusovú a veľkosériovú výrobu kovových súčastí. Výrobky je možné realizovať takmer z akéhokoľvek materiálu. Strojárne v SR ponúkajú vysoký štandard výroby plynúci z dlhej tradície, a to v oblasti výroby materiálov aj obrábania.

Výroba: - žalúziové sitá - prvky pre vzduchotechniku. Práca, služby: -rezanie plazmou, kyslíkom na CNC stroji -ohraňovanie -ohýbanie -strihanie.

Vývoj, konštrukcia, realizácia a výroba: -spracovanie dokumentácie CAD: -jemná mechanika -prístrojová technika -technologické prípravky -presné strojné dielce -dielce z plechu -CNC obrábanie.

Zámočnícka výroba, zámočníctvo, kovovýroba. Strojárska výroba: -strojné súčasti -nadmerné reklamné pútače - billboardy -dopravníky, násypky a rámy strojov. Prevádzka ubytovne pre robotníkov a remeselníkov: - Uhorský Brod, Nivnická 1763 - Uhorský Brod-Tešov, Tešovská 287.

Remeslo, práca: -zámočník, zámočnícke. Zákazková zámočnícka výroba, kovovýroba: -vybavenie hotelov, bánk -výrobky z nerezu: -vnútorné aj vonkajšie zábradlie -nábytkové a kuchynské doplnky -atypická kovovýroba -výroba z nerezu, hliníka, mosadze, ocele (železa)

Vývoj, skúšobníctvo, výroba a servis: - UL lietadla dodávka - diely pre ultraľahké lietadlá. Kovovýroba.

Výroba: -strojné zariadenia pre potravinársky priemysel: -pálenice -dopravníky -etiketovačky -nerez nádrže, zásobníky -kovovýroba -náhradné diely pre stroje: -potravinárske -fľašenské -kontézvárenské.

Konštrukcia, výroba: - strižné nástroje - náradie a prípravky, súčiastky z plechu a pružín - pružiny - ozubené kolesá a pastorky - lisovanie menších výliskov z plechu - formy, vstrekovacie formy. CNC frézovanie a sústruženie. Zváranie, zváranie hliníka. Rezanie drôtom. Elektroiskrové hĺbenie. Sídlo firmy: - Jablonka 580.

Kovovýroba, výroba: -sériová kovovýroba: -reklamné stojany -stavebné zámočníctvo: -schodiská, schody -zastrešenie kovovou konštrukciou -oceľové konštrukcie a haly: -kompletná dodávka oceľových hál vrátane opláštenia a základov -zámočnícke výrobky, zámočníctvo, zámočník. Prášková lakovňa: -povrchové úpravy kovov, ...

Zákazková aj sériová výroba, montáže: -kovové pozinkované konštrukcie -mobilné umývacie linky, mobilné umývacie rampy pre nákladné vozidlá, autá. -výstavba fotovoltaických elektrární Výroba: -z nerez ocele, nerez: -interiérové doplnky -zábradlie -zámočnícke výrobky: -nosná konštrukcia -oplotenie -zábradlie ...

Zámočníctvo. Kovovýroba: - zámočnícka sériová výroba.