Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

služby: - kovovýroba - stavebné zámočníctvo - zváračské práce - výroba oceľových konštrukcií - kovoobrábanie

Firma CREDITIMMO s. R. O. Ponúka služby elektroerozivního rezanie a CNC frézovanie. Sme schopní realizovať zákazkovú výrobu i sériovú výrobu. Disponujeme drôtorezy kde je možné prerezaniu plného materiálu až do sily 30 cm a to aj v prípade tvrdokovu.

Staviteľstvo Kamienok s.r.o. je spoľahlivým dodávateľom v odbore výstavby a rekonštrukcie inžinierskych sietí, komunikácií i vodohospodárskych stavieb. Medzi naše ďalšie činnosti patrí zemné práce, demolácie, preprava sypkých materiálov i tesárske a zámočnícke práce. Sídlime v obci Líšťany, okres Plzeň - sever. Stavebná firma, staviteľstvo, ...

Výroba strojov a robotiky pre firmy.

Batériový program. Spracovanie plechu. Výroba nástrojov. Výrobky z trubiek vrátane ušľachtilého materiálu. Montáž ručného el.nářadí.

Firma s obchodnou značkou SLÁDEK PROFI CLIMB vznikla v roku 1992 a je zameraná na stavebné práce, údržby a rekonštrukcie stavieb, na práce vykonávané vo výškach z vlastných plošín, lávok alebo tiež z lana. Sme veľmi kvalitne technicky i odborne vybavení. Všetci pracovníci firmy sú skúsení odborníci s bohatou praxou a sú pripravení Vám zaistiť ...

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - zatepľovanie fasád - rekonštrukcie domov, bytov - elektroinštalácia - zámočnícke práce.

činnosť: - výroba, ostrenie nástrojov - brúsenie, ostrenie pílových kotúčov - ostrenie HSS nožov.

Výroba, kovovýroba: - vjazdové brány, vráta - posuvné brány - zákazkové zámočnícke práce. montáž: - garážové brány Hörmann.

Kovovýroba, zámočníctvo: - oceľové, nerezové zvarence - schodisko - vráta, ploty, brány.

Zámočníctvo, kovovýroba: - oceľové konštrukcie - kovový nábytok - kovové vráta, mreže.

Spoločnosť Salvatore STRECHY je spoľahlivý dodávateľ všetkých materiálov a doplnkov pre stavbu a rekonštrukciu striech. Navštívte našu pobočku v Plzni, kde si vyberiete zo širokej ponuky kvalitných strešných krytín a materiálov pre stavbu aj rekonštrukciu striech. Prostredníctvom 12-tich pobočkovej predajnej siete zabezpečuje predaj a ...

Spoločnosť ROC - galvaniky s.r.o. sa zameriava na komplexné služby v obore kovov. Vykonávame galvanické pokovovanie, elektrolytické lakovanie, dekoratívne chrómovanie aj dvojfarebné galvanické efekty. Medzi naše činnosti patrí taktiež renovácie dielov pre veteránov či reštaurovanie strieborných predmetov. Povrchová úprava kovových výrobkov, ...

Zámočníctvo, zámočnícke práce: - schodisko, zábradlia - oceľové konštrukcie - vŕtanie, brúsenie, ohýbanie plechov - zváračské práce.

Prášková lakovňa: - lakovanie oceľových konštrukcií, kovových výrobkov - tryskanie.

Výroba strojných dielov - náhradné diely pre turbíny - vretená, hriadele - ventily. činnosť - trieskové obrábanie - sústruženie, frézovanie, brúsenie - povrchovej úpravy dielov.

činnosť: - ostrenie a brúsenie nástrojov, pílových kotúčov, hobľovacích nožov aj kuchynských nožov

činnosť - povrchová úprava povlakování titánom a nitridom titánu na dekoratívne účely.

činnosť: - trieskové obrábanie - výrobné a konštrukčné práce

Strojárenská výroba: - vývoj a výroba kovotlačitelských prípravkov, tŕňov, náradia, nástrojov - sústruženie - zámočnícke práce.

Spoločnosť EKA - KOMPLET s.r.o. sa zaoberá komplexným riešením v oblasti stavebných prác, zámočníckej výroby, kovoobrábanie. Tiež disponujeme vlastnou autodopravou a autoopravovňou. Stavebné práce: Rekonštrukcia bytov a domov Plzeň - v tejto oblasti zabezpečujeme kompletné služby pre stavbu alebo rekonštrukciu domov, kancelárií, výrobných ...

kovovýroba: - opracovanie plechov na CNC strojoch: - dierovanie, strihanie, laserové rezanie, ohraňovanie plechov.

Kovovýroba, kovoobrábanie - výroba rotačných aj frézových dielov z železných a neželezných kovov - výroba, úprava a rozvody stlačeného vzduchu.