Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Kovoobrábanie - CNC obrábanie kovov, plastov. Výroba dielov z plechu na CNC strojoch. Sústružíme a frézujeme na CNC strojoch presné diely z kovov vrátane nerezu, titánu a hastelloya.

Kovovýroba - CNC obrábanie - frézovanie, sústruženie - vŕtanie, brúsenie.

Kovovýroba, zákazkové práce: -lisovanie -plechárske práce -konvenčného obrábania a zvárania -zváranie neželezných kovov a nerezu metódami TIG* a MIG*.

Práca: - kúrenárske - zámočnícke.

Zaoberáme sa výrobou modelových zariadení. Modelové zariadenia pre strojné aj ručné formovanie z dreva (multiplex), živice a polystyrénu, prípadne rôzne kombinácie s kovovými dielmi modelov alebo jadrovníkov. S modelovým zariadením dodávame rozmerové protokoly. Výroba drevených modelov pre zlievárenstvo.

Práca: - pálenie laserom - odporové privarovanie - CNC ohraňovanie - práškové lakovanie - zváranie, zváračské. Výroba: - diely pre automobilový priemysel.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - pôdne vstavby a nadstavby Práca: - kúrenárske - plynárske - vodoinštalácia - zámková dlažba - zámočnícka výroba Montáž, oprava, servis: - ponorné čerpadlá

Práca: - zváračské - sústružnícke - frézarské - pálenie laserom.

Stolárstvo, výroba: - drevené okná, dvere Brusiareň, brúsenie: - píly - reťaze na motorové píly - nože.

Práca: - elektroinštalačný, silnoprúd, slaboprúd - revízia elektrických zariadení Výroba: - všetky súčasti pre bleskozvody - káblové žľaby - stožiare vonkajšieho osvetlenia - rozvádzače Zámočnícke práce.

Výroba: -stroje a zariadenia na balenie. -výroba strojov s mechanickým pohonom. -sústruženie a frézovanie na klasických strojoch. -spracovanie a predaj alkalického polyamidu Pa6.

Autoservis, autoopravovňa - servis nákladných vozidiel. Žeriavnícke práce. Zemné práce. Vypratávania práce, sťahovanie. Demolácia. Tesárske, stolárske práce. Zámočnícke práce. Hodinový manžel.

Činnosť: - CNC kovoobrábanie - zámočníctvo.

Predaj: - spojovací materiál - stavebná chémia - obalový materiál - náradie, nástroje Služby: - ostrenie nástrojov - požičovňa náradia

Svarox Technology - zváračské práce, zváranie a navarovanie kovov metódami MIG, MAG, TIG, MMA. Zváranie nelegovaných a legovaných ocelí, nehrdzavejúcich ocelí, zliatin hliníka ai. Opravy a renovácie strojných súčastí a odliatkov navarovaním. Vyrábame zvarencov, zvárané kovové konštrukcie. Kooperácia zváračských prác. Spracovanie technologických ...

Generálne opravy všetkých typov obrábacích strojov. Zákazkové strojné obrábanie.

Obrábanie kovov, frézovanie, rezanie, vŕtanie, brúsenie, leštenie, zváranie CO, TIG, lakovanie.

Činnosť: -zámočnícka výroba -zváranie MIG* -zváranie brán a dverí (kov*, plech, výdreva) -opravy a výroba nástrojov a súčastí zemných strojov -rezanie, vŕtanie, ohýbanie -zváranie konštrukcií.

Práca: -kompletné akcie na kľúč -elektromontážne -zemné -klampiarske -zámočnícke -sadrokartónové priečky -murárske -maliarske, natieračské. Dodávka, montáž: -elektrické sporáky -chladnička, mraznička -práčky -umývačky riadu -boilery, kotly -svietidlá.

Výroba - kovové súčiastky - zámočníctvo

Výroba a montáž: -rámové a oblúkové haly. Strojné a poľnohospodárske technológie. Opláštenie priemyselných budov trapézovým plechom. Presklené plochy priemyselných objektov. Skleníky. Strojárstvo. Zámočnícke výrobky. Montáže oceľových konštrukcií. Montážne práce autožeriavom do 10 ton.

Výroba: -komponenty pre montáž automobilových zväzkov -obrábanie na klasických aj CNC strojoch -sústruženie -frézovanie -zámočnícke práce -zváranie CO, WIG.