Vyberte si z bohatej ponuky hasiacej techniky a prístrojov a zabezpečte svoj objekt. Hasiace prístroje vodné, penové a snehové, hydrantové systémy, požiarne hadice, protipožiarne upchávky a uzávery či bezpečnostné tabuľky by nemali chýbať v žiadnom objekte

Svetelná reklama. Veľkoplošná digitálna tlač.

Hasiace prístroje - rozdelenie podľa typov Halotrónové hasiace prístroje Vodné hasiace prístroje Práškové hasiace prístroje Penové hasiace prístroje Snehové hasiace prístroje

Poradenstvo a komplexné služby v oblasti BOZP a PO. Ponúkam spracovanie dokumentácie, školenia a zastupovania pri kontrolách štátneho dozoru.

Komplexné služby a školenia - bezpečnosť práce Komplexné služby - požiarna ochrana. Školenia - požiarna ochrana Poradenstvo - personalistika - pracovno-právne vzťahy.

Služby v odbore bezpečnosti práce a požiarnej ochrany, školenia pracovníkov a tvorby dokumentácie BOZ a PO. Revízia hasiacich prístrojov a hydrantov.

Projektová dokumentácia, dodávka, realizácia, údržba, záručný a pozáručný servis zariadenia protipožiarnej ochrany.

Poradenstvo - bezpečnosť práce, poradenstvo, požiarna ochrana, poradenstvo, ekologická činnosť.

Bezpečnosť práce Požiarna ochrana.

Poskytovanie služieb v oblasti požiarnej ochrany, bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Predaj a montáž - kamerové systémy - zabezpečovacej ochrany - domové telefóny - požiarnej ochrany - antény - anténna a satelitná technika Elektroinštalácia a elektrorozvádzače pre domácnosti a podniky. Rozvody a sprevádzkovanie - domáce siete (ethernet).