Vyberte si z bohatej ponuky hasiacej techniky a prístrojov a zabezpečte svoj objekt. Hasiace prístroje vodné, penové a snehové, hydrantové systémy, požiarne hadice, protipožiarne upchávky a uzávery či bezpečnostné tabuľky by nemali chýbať v žiadnom objekte

Komplexné služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekológia pre Vás zabezpečí firma Martina Hrabětová. Ďalej sa tiež zameriavam na poradenstvo v oblasti systému manažmentu podľa ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 19011, ISO / TS 16949. Taktiež vykonávame audity a školenia. Sídlo spoločnosti nájdete na adrese 28. októbra 1081/19, ...

Komplexné riešenia v oblasti požiarneho zabezpečenia. Predaj, montáž, servis a pravidelné kontroly: - kompletných systémov stabilných hasiacich zariadení (SHZ) - hasiace prístroje - vodné clony - hydranty vrátane príslušenstva a náhradných dielov. Vykonávanie preventívnych požiarnych kontrol - dodržiavanie predpisov o požiarnej ochrane.

služby: - požiarna ochrana - bezpečnosť práce

Poskytujeme komplexné služby v obore protipožiarnej ochrany stavieb zahŕňajúce montáž požiarnych obkladov a aplikácie protipožiarnych náterov.

Naša firma sa špecializuje na revízie hasiacich prístrojov a požiarnych hydrantov. V súčasnej dobe vám ponúkame opravy, servis, predaj a revízie hasiacich prístrojov, požiarnych hydrantov, revízie požiarnych dverí, požiarnych klapiek a požiarnych upchávok. Ďalej Vám ponúkame detektory dymu a požiarne hlásiče.

Dodávka, inštalácia: - požiarne a bezpečnostné signalizačné systémy - informačné a dochádzkové systémy

činnosť - sanácia objektov po požiaroch a povodniach - požiarna ochrana a BOZP - predaj, opravy, revízie hasiacich prístrojov - deratizácia, dezinfekcia, dezinsekcia - odstraňovanie havárií. technická kancelária - adresa: Továrenské 5751, 430 01 Chomutov.

Služby v oblasti BOZP a PO - školenie zamestnancov - poradenstvo - revízie a kontroly hasiacich prístrojov a zariadení požiarnej ochrany.

Dodávka, montáž, servis - elektronické zabezpečovacie systémy - požiarna signalizácia - prístupové systémy

služby: -revize a opravy hasiacich prístrojov, požiarnych vodovodov (hydrantov) -vypracovnání posúdenie požiarneho nebezpečenstva objektov a činností -VZDELÁVANIE SÚVISIACE a vypracovanie dokumentácie v oblastiach PO ** a BOZP -revize elektrických zariadení a bleskozvodov vrátane odstránenia závad -poradíme ako efektívne a ekonomicky vybaviť ...

Predaj, montáž, opravy hasiacich prístrojov, elektrickej požiarnej signalizácie, požiarnych vodovodov a hydrantov, požiarnych upchávok, požiarnych klapiek. Automatický hasiaci systém FIRETRACE.

služby: - reklamná a marketingová agentúra

Služby v oblasti protipožiarnej ochrany stavieb - protipožiarne upchávky, nátery, nástreky, omietky, obklady - dodávka, montáž protipožiarnych uzáverov.

Služby v oblasti BOZP a PO - poradenská činnosť - kontrola hasičských prístrojov a požiarnych vodovodov - servis hasiacich prístrojov, ročné kontroly, periodické dielenské kontroly, vstupné kontroly.

Činnosť: - klinické hodnotenie humánnych liekov.

Činnosť - montáž protipožiarnych prestupov a upchávok stavebných konštrukcií - dodávka a montáž protipožiarnych dverí a mreží - kontrola protipožiarno bezpečnostných zariadení a prestupov - kontrola a servis požiarno bezpečnostných zariadení - kontrola hasiacich prístrojov.

Internetový obchod, e-shop: - požiarna technika - hasiace prístroje - detektory dymu, hlásiče požiaru - protipožiarne dvere - penidlá, sorbenty.

Dodávka: - fotovoltaické meniče - fotovoltaické prístroje

Kompletné vybavenie stavieb požiarnou ochranou. Výroba, predaj, montáž: - proti požiarne dvere, okná, vráta - protipožiarne steny. Predaj, revízia: - hydranty - hasičské prístroje. Požiarna bezpečnosť stavieb. Poradenstvo. Školenia požiarnej ochrany a BOZP.

Činnosť: - komplexné služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany

Služby v oblasti požiarnej ochrany PO - požiarne dozory a hliadky - školenia všetkých typov požiarnych hliadok,