Vyberte si z bohatej ponuky hasiacej techniky a prístrojov a zabezpečte svoj objekt. Hasiace prístroje vodné, penové a snehové, hydrantové systémy, požiarne hadice, protipožiarne upchávky a uzávery či bezpečnostné tabuľky by nemali chýbať v žiadnom objekte

Činnosť, outsourcing: - služby v oblasti BOZP, PO, HACCP, ŽP.

činnosť: - služby v oblasti BOZP a PO

Predaj, revízia, servis: - hasiace prístroje - hydranty.

Služby: - autorizovaný inžinier v odbore požiarna bezpečnosť stavieb

Bezpečnosť práce, Požiarna ochrana, Koordinátor BOZP na stavbe, školení, e-learning, dokumentácia, audit BOZP a PO. E-shop a kamenný obchod Pracovné a Outdoor odevy a obuv zastúpení zn. KILPI. Evakuačné a bezpečnostné značenie. Predaj a revízia hasiacich prístrojov, hydrantov, el. spotrebičov, elektroinštalácií, bleskozvodov a EPS.

Služby v oblasti BOZP a PO - školenie zamestnancov - kontrola dokladov, smerníc - revízia, periodické kontroly protipožiarnych prestupov (upchávok) - požiarne značenie.

Služby v oblasti BOZP a PO. Nožiarstvo. Predaj - výpočtová technika - počítače - mobilné telefóny - fotoaparáty.

Predaj kompletnej výstroje a výzbroje pre hasičov a záchranárov, vybavenie pre požiarny šport a technických prostriedkov protipožiarneho zabezpečenia objektov.

-Špecializovaný maloobchod -Sprostredkovanie služieb

Požičovňa, servis, predaj a výroba: -automobilová a poľnohospodárska prívesová technika Revízia a opravy požiarnych rebríkov.

Hasiace prístroje, hydranty-predaj, servis, opravy, kontroly a revízie. Tlakové skúšky požiarnych hadíc. Kontrola a revízia suchovodov (nezavodnené požiarne potrubie) Dokumentácia a školenie požiarnej ochrany a bezpečnosti práce (PO a BOZP).

Technická ochrana objektov: - hasiaca technika - hasiace zariadenia. Projekcia, montáž a servis: - sprinklerové hasiace zariadenie (vodné a hmlové (Aquasafe).

Naša činnosť: e-shop s hasiacimi zariadeniami

Bezpečnosť a hygiena práce: -spracovanie dokumentácie. Požiarna ochrana: -spracovanie dokumentácie.

Predaj: -hasiace prístroje ALBECO -požiarne armatúry. Revízia: -hasiace prístroje -požiarne vodovody. Vykonávame: -protipožiarne nátery -požiarne riešenie stavieb -školenie a dokumentácia požiarnej ochrany -požiarne hliadky. prevádzkareň: Mladá Boleslav -17. novembra 1281

Sme firma vykonávajúca revízie, kontroly, čistenie komínov. Opravy, stavba, frézovanie a vložkovanie komínov, drobné stavebné práce. V rámci požiarnej ochrany zabezpečujeme revíziu hasiacich prístrojov a hydrantov, školenia BOZP a PO, predaj bezpečnostných tabuliek.

Činnosť: - kompletné služby v oblasti požiarnej ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP).

Návrh, inštalácia, revízia požiarnych systémov: -požiarne odvetranie chránenej únikovej cesty CHÚC -odvod tepla a dymu OTK -stabilné odvetracie zariadenie SOZ -elektrické otvárače-priamočiare (lineárne), reťazové, ramenové -denné vetranie-elektrické a mechanické -echanické diaľkové otváranie okna-pákové, kľučkové (UCS) ...

Činnosť: - revízia hasiacich prístrojov - školenia, dokumentácia v oblasti požiarnej ochrany a BOZP.

Činnosť: - služby v oblasti BOZP a požiarnej ochrany.

Technicko-organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany

Činnosť: - komplexné služby v oblasti požiarnej ochrany. Predaj, e-shop, revízia: - hasiace prístroje - požiarne hydranty