Obchodné zariadenia a potreby, OZAP. Predaj, veľkoobchod. Vybavenie obchodov - regálové zariadenie, regály, pulty, presklené vitríny, pokladničné boxy, nákupné vozíky, nákupné košíky.

Predaj, veľkoobchod, maloobchod: - prístroje na meranie a reguláciu - osvetľovacia technika.

Spoločnosť KD-Filter, Priemyselná filtrácia s.r.o. Hulín je výrobca a veľkoobchodný predajca filtrov všetkých typov, určených na rôzne využitie vrátane príslušenstva. Zákazková výroba je zameraná na špeciálne filtre pre lakovne, zvárovne a iné priemyselné prevádzky, ktoré vyžadujú toto vybavenie. Výroba, veľkoobchod, predaj - filtre pre ...

Predaj, servis: -tepelné čerpadlá -solárne systémy -zásobníkové ohrievače -akumulačné nádrže -vetranie s rekuperáciou tepla -termostaty, ventily -rúrky na oddymenie plynových kotlov -teplomery, manometre -regulátory ťahu pre kotly, horáky.

Vývoj, výroba, predaj a servis: - dúchadlá Roots - kompresory.

Zabezpečovanie kompletovaných vyšších dodávok v oblasti ľahkej a komfortnej vzduchotechniky. Dodávka a montáž vzduchotechnických zariadení: - funkčné a komplexné vyskúšanie - zaregulovanie na projektové parametre - revízia protipožiarnych klapiek - zaistenie dokumentácie skutočného prevedenia diela - zaškolenie obsluhy - skúšobná ...

Obchodné zastúpenie v oblasti technológií a servisu papierenských strojov.

Dcérska spoločnosť medzinárodného holdingu, ktorá sa zaoberá projektovaním, výrobou, dodávkami, montážou, servisom a revíziami zariadení na odvod tepla a dymu, slnolamov a klimatizačných systémov.

Sme spoločnosť zaoberajúca sa importom miešaných koktailov a nápojového nerozbitného skla od zahraničných partnerov. Dodávame maloodberateľom aj veľkým spoločnostiam. Našou stratégiou je obohacovať český trh kvalitnými a inovatívnymi produktmi, ktoré sú overené spotrebiteľmi inde vo svete.

Predaj riadiacej a automatizačnej techniky pre priemyselnú výrobu

Predaj a servis: - frekvenčné meniče značky TAIAN, TECO, INVT - skalárne vektorové s integrovaným PLC od 02 kW do 375 kW. Zaisťujeme záručný a pozáručný servis na všetky dodávané výrobky. Zástupca spoločnosti TECO Electric & Machinery Co., Ltd.

Sme obchodno-technickým zastúpením skupiny Schaeffler Technologies GmbH & Co. KG, významného výrobcu ložísk značiek dielov INA a FAG pre automobilový priemysel značky LuK. Výroba ložísk je zaisťovaná v sieti výrobných závodov. Zaoberáme sa predajom ložísk a kovových dielov.

Predaj ochranných prostriedkov a vybavenie pre bezpečnostný a policajný sektor. Výrobky zamerané na obranu a sebaobranu. Tradícia od roku 1991, certifikácia ISO 9001. Hlavný sortiment: - teleskopické, klasické priame obušky s príslušenstvom a púzdra - obranné spreje s LED svetlom (sprejové svietidlá) - obranné spreje pepper, prúdové ...

Kompletné dodávky vzduchotechniky a klimatizácie Predaj meracích prístrojov Predaj osobných ochranných pomôcok Klimatizácia, vzduchotechnika: - klimatizácia komfortných a technologických priestorov - vetranie a odsávanie - filtrácia - filtrácia plynných škodlivín - sorpčné filtre s aktívnym uhlím - aktívne uhlie pre záchyt plynných ...

Naša spoločnosť ponúka frekvenčný generátor Super Ravo Zapper, Plazmový generárot, Ramaloop a ďalšie prístroje pre alternatívnu medicínu. Ide o techniku, ktorá nie je v súčasnej dobe oficiálne uznaná za zdravotnícke prístroje.

Predaj: - filmová technika - filmové svetlá - filmové sety

Výroba a predaj: - syridla - syrárske plachty - pomocné látky - produkty na domácu prípravu mliečnych produktov - priemyselné mixéry, cuttery a termizéry - kompletná strojná výbava na výrobu, spracovanie a balenie masla.

Výroba a predaj: - chromatografické detektory - HPLC systémy - nástroje na analýzu aminokyselín

Predaj: - regulátory teploty - vykurovacie telesá - rýchlospojky - spätné uzávery - termočlánky

Zaisťujeme servis obrábacích strojov, generálne opravy, výmenu a opravu CNC vretena. Predávame použité CNC stroje v špičkovej kvalite. Našim zákazníkom ponúkame aj dodávku obrábacích strojov na kľúč.

Verder ponúka riešenie výrobnej technológie v oblastiach: - čerpadlá a čerpacie zariadenia - čerpacie systémy - príslušenstvo čerpacích zariadení - servis produktov - aplikačné znalosti a poradenstvo Vytvárame dlhodobé partnerské vzťahy na základe vzájomnej dôvery a rešpektu nielen s našimi zákazníkmi, ale aj s dodávateľmi.

Najlacnejšie požičovňa elektrocetral, agregátov a záložných zdrojov. Požičovňa záložných zdrojov a vonkajších rozvádzačov. Rýchlo, lacno a hlavne spoľahlivo.