Najlacnejšie požičovňa elektrocetral, agregátov a záložných zdrojov. Požičovňa záložných zdrojov a vonkajších rozvádzačov. Rýchlo, lacno a hlavne spoľahlivo.

Predávame bytové, domové a priemyselné vodomery, merače tepla, dávkovacie zariadenia, šróbenie k vodomerom, pomocný a inštalatérsky materiál spoločnosti Slovarm. Tiež ponúkame magneticko-indukčné prietokomery a zariadenia na prenosy stavu vodomerov. Vykonávame aj opravy a repasie všetkých typov vodomerov.

Opravy a modernizácia počítačov, notebookov, mobilných telefónov - odstránenie vírusov - inštalácia a nastavenie programov - čistenie. Opravy, servis - domáce spotrebiče - práčky, umývačky, chladničky.

Geotronics Praha je distribútor: - prístrojov na geodetické meranie - prístrojov pre GIS merania - stavebných laserov - termokamier Sme autorizovaný distribútor spoločnosti Trimble, ktorý na slovenskom trhu ponúka kompletné zabezpečenie (predaj, podpora, servis) pre divízie geodézie a GIS merania. Prevádzkujeme aj sieť referenčných staníc ...

Predaj súčiastok: - mechanické upchávky, rotačné prívody, vzduchom a olejom ovládané spojky/brzdy, polotovary z technických plastov. Opravy mechanických upchávok, čerpadiel a ďalších zariadení výroba dielov (hriadele, puzdrá atď) z nerezu.

Reheat s.r.o. – moderné technológie v elektrickom podlahovom vykurovaní, rekuperačnom vetraní a centrálnom vysávaní. Pomôžeme Vám s inštaláciou v byte, dome či iných priestoroch, vnútorných aj vonkajších, vrátane systému s centrálnym ovládaním. Priestory sa tak stávajú pohodlnejšie a energeticky úspornejšie s menším pohybom vzduchu a ľahšou ...

Fotky, fotografie, módnu aj výtvarnú fotografiu pre firmy aj agentúry.

Servis a údržba čerpacích staníc.

Služby: - Bezpečnosť a hygiena práce - Komplexné zaistenie - Požiarna ochrana - Ochrana životného prostredia

Predaj: - elektronické zámky - systémy evidencie a kontroly dochádzky - dverové kovanie - prístupové médiá

Zastúpenie pre Gilson, Diba-Omnifit, BiochemValve, ILS, IDEX-Upchurch, IDEX-Rheodyne, IDEX-Ismatec - sortiment automatickej pipety, Pipetman, Microman, Distriman, pipetovacie špičky, autosamplery, čerpadlá, HPLC, preparatívne LC, zberače frakcií SPE, GPC, sklenené kolóny, LC, otočné ventily, solenoidové ventily, uzávery na fľaše, ventily, ...

-Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Výroba strojov a zariadení

Predaj a servis otryskávacích a guličkovacích strojov

Projekcia, dodávka a servis vzduchotechniky. Riešenie priemyselnej filtrácie. Projekcia, dodávka, servis: - filtračná technika. Odprášenie, odsávanie a odlučovanie prachu, dymu a olejovej hmly.

Služby: - montáž vzduchotechniky - predaj vzduchotechniky

Veľkoobchod, špecializovaný maloobchod: - strojárske výrobky - komponenty pre stroje - predaj obrábacích strojov Skladovanie tovaru a manipulácia s nákladom.

Služby: -správy Internetových a intranetových aplikácií -príprava a evidencia zmlúv -dochádzkové a knižničné aplikácie

Služby: -copacking, logistika -výroba POS a POP materiálov -technológia tlače: ofsetová tlač, digitálna tlač

Zastúpenie INDUCTOTHERM: -taviace pece-indukčné tavenie železných a neželezných kovov -tepelné spracovanie -zariadenia na žíhanie ohrevmi, predkovania, predtváranie, galvanické pokovovanie (pozinkovanie, pochrómovanie). Zastúpenie HWG* INDUCTOHEAD: -kalenie. Zastúpenie CONCARC: -vákuové tavenie. Zastúpenie THERMOTOOL: ...

Predaj: napájanie, záložné zdroje UPS, motorgenerátory, jednosmerné napájacie systémy a kogeneračné jednotky.

-Realitná činnosť -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom

Predaj a servis strojov na tónovanie farieb. Zastúpenie spoločnosti Fast&Fluid Management pre ČR a SR. Predaj, servis, prenájom - kopírky, tlačiarne, faxy, multifunkčné zariadenia. Spotrebný materiál a renovácia kaziet pre kopírky, tlačiarne a faxy zn. Konica Minolta, Sharp, Canon, Develop, Agfa, HP, Panasonic.