Veľkoobchod, predaj: -Nástroje, ručné náradie -Elektrické náradie -Čističe prostriedky -priemyselné spreje INTERNOVA® -lepidla -tmely -Autokozmetika. Cyklo-americká značka kosmetiy a drogérie, chémie.

Výhradné zastúpenie: -CRONITEX. Veľkoobchod, predaj: -zváracie materiály na údržbu, opravy, renovácie, -príslušenstvo pre zváranie, spájkovanie -prídavné materiály.

Dodávka, predaj: -zdravotnícky spotrebný materiál -zdravotné pomôcky pre záchranárov -výukové figuríny Laerdal pre nácvik prvej pomoci -ochranné pracovné pomôcky OOPP. Služby: -poradenstvo v oblasti CRM, informačných systémov, marketingu, európskych dotácií.

Návrhy, realizácia záhrad. Rekonštrukcia záhrady. Výsadba zelene. Závlahy. Inštalácia brán, oplotenie. Stavba - múriky, oporné múry. Drevené prvky - záhradné domčeky, pergoly, posedenia, lavičky.

Výroba, predaj: - gastronomického zariadenia - nerezového nábytku. Ohýbanie plechov. Zváranie metódou TIG. Rezanie a predaj nerez materiálu.

Váhy výroba, opravy, servis, predaj, zabezpečenie ciachovanie, poradenstvo: - kalibrácia meradiel - váhy mechanické a elektronické digitálne: - obchodný - mostové - počítacie - navažovacie linky - závažia. Predaj a servis: - registračné pokladnice.

Výroba odmasťovacích strojov. Zákazková výroba nerezových výrobkov podľa dodanej dokumentácie podľa individuálnych požiadaviek odberateľa. Kooperačné práce spojené s výrobou plechových dielov na CNC strojoch (ohraňovacie lisy, vysekávacie stroje, strojné nožnice, zváranie v ochrannej atmosfére, brúsiaci práce a i.). Spoločnosť Trefal, ...

Dodávateľ vysokozdvižných vozíkov. Predaj, servis: - profi manipulačná technika - VZV vozíky - motorové, benzín-plyn, elektrické, terénne Predaj náhradných dielov.

predaj: - priemyselných gastro zariadenie pre spracovanie zeleniny - krájača kapusty a zeleniny. Dovoz, predaj ovocia a zeleniny.

Groz-Beckert je popredným svetovým výrobcom: - priemyselných strojných ihiel - presných súčiastok - nástrojov, systémov a služieb na výrobu a spájanie textilných materiálov. Portfólio firmy má viac ako 70 000 typov výrobkov. Firma pôsobí vo viac ako 150 krajinách sveta a zamestnáva takmer 8000 zamestnancov. Výrobný program závodu České ...

Predaj, požičovňa, bazár, e-shop a servis: - podvodných puzdier pre fotoaparáty, mobily a videokamery - ďalšie fotopríslušenstva: podvodné blesky, svetlá, predsádkové objektívy, základne a ramená, filtre, vodotesné kufre a brašne, ... - kurzy potápania Potápačské a suchozemské expedície do celého sveta: - potápačská expedičné loď SEA ...

Vývoj, konštrukcia, výroba: - tvárniacich nástrojov pre automobilový priemysel - karosárske diely - dizajnérske, pohľadové modely. Vylisovaní plechového dielca. Montáž zostavy karosérie osobného auta, dizajnérske a pohľadové modely. Prototypová výroba.

Výroba: - stroje pre potravinárstvo priemysel - dielce pre letectvo, prístroje práca: - CNC elektroerozívne obrábanie, obrábanie na CNC strojoch - mechanické povrchové úpravy kovov: - CNC sústruženie a frézovanie - brúsenie, laserové značenie - zváranie - zámočníctvo.

Predaj, servis: -dieselové naftové motory -dieselagregátov -malotraktorov -dieselelektrické prístroje -elektrobubne vyrobené firmou -plniacich kompresorov -náhradné diely.

Projekčná a dodávateľská spoločnosť v oblasti: - vzduchotechniky - klimatizácia - rekuperačné vetranie rodinných domov - priemyselná klimatizácia.

Firma SOFTGEO z Kroměříža je zástupcom zahraničných výrobcov priemyselných zariadení v Českej republike a na Slovensku. Našim zákazníkom poskytujeme všetok technický aj obchodný servis a pre nájdenie optimálneho technického riešenia vždy úzko spolupracujeme s výrobcami. Všetky stroje a zariadenia ponúkame za štandardné ceny výrobcov bez prirážok. ...

Konštrukcia, vývoj, výroba, predaj: -obrábacie stroje. -vertikálne, horizontálne, multifunkčné viacosé obrábacie centrá -viac vretenové sústružnícke automaty -dlhotočné CNC automaty, portálové obrábacie centrá.

Výroba: - modulárne celokovové kabíny pre VZV vozíky - panelové kabíny pre úžitkové terénne vozidlá vyrobené z kombinácie skla a tvrdeného polykarbonátu - mechanické prídavné zariadenia pre vysokozdvižné vozíky - predĺžené vidlice, montážne plošiny, pluhy. Kabíny sú dodávané do siete predajcov po celej EÚ a tiež na severoamerickom ...

Pán Martin Mikulaj zo Vsetína ponúka predaj, montáž a servis mechanických a elektronických váh a nárezových strojov. V rámci svojej činnosti vykonávame revízie, kalibráciu váh, vážiacich a pokladničných systémov a vyhotovujeme kalibračné listy meradiel. Ďalej sa zaoberáme tiež, výmenou, predajom a ciachovaním závaží a opravami nárezových ...

Ak máte v obľube kvalitnú kávu, potom sa obráťte na našu spoločnosť FOODEX s.r.o. so sídlom v Brne. Predáva a prenajíma výdajné potravinové a profesionálne nápojové automaty a pákové kávovary pre reštaurácie, hotely, firmy a kancelárie v Českej republike. Pre klientov poskytuje poradenstvo a servisné služby zadarmo do 24 hodín.

Spoločnosť Gergel, s.r.o. má dlhoročnou tradíciou v oblasti strojárstva. Zameriavame sa na výrobu jednoúčelových strojov a zariadení, opravy strojných zariadení a dodávky dopravníkových systémov. Ďalej vyrábame presné strojné súčasti a celky podľa zadanej dokumentácie. Rovnako tiež poskytujeme generálne opravy a modernizácie existujúcich ...

Maloobchod, predaj, servis, požičovňa: - vysokotlaká čistiaca technika: - značky KRÄNZLE, WAP, ALTO GROUP, KEW, KÄRCHER, COMET, Interpump, DAERG, CLEANFIX, FIMAP. -půjčování zametacích a podlahových strojov, vysávačov a tlakových umývacích strojov. Predaj čistiacich prostriedkov do priemyslu a kompletné drogérie. Ďalej vedieme sortiment ...

Firma MYKPO.CZ so sídlom v okrese Uherské Hradiště sa už viac ako 20 rokov zaoberá umývaním a dezinfekciou povrchov odpadových nádob, znečistených od rôznych častí odpadu, obytných domov alebo firiem. Vykonávame umývanie a dezinfekciu nádob na odpad rôzneho druhu, ktoré predchádza šíreniu vírusov a patogénov. Túto službu zabezpečujú mestá a ...

Výroba, montáže, export, vývoz: -stroje pre priemysel: -potravinársky, kozmetický, chemický, farmaceutický: -plniace a baliace linky -stroje na plnenie a uzatváranie tub -uzatváracie automaty -etiketovacie systémy -špeciálne stroje.