Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -technické plyny LINDE -propán-bután -plynové spotrebiče -zváracie drôty -príslušenstvo na zváranie -zváračky TECHOSOL, TELWIN, TRIODYN -hadica k plynovým spotrebičom -náradie-elektrické NAREX, URESS -stavebné náradie -ručné elektrické náradie -zváracia technika Regionálne zastúpenie: ...

Strojárska výroba: -CNC frézovanie, CNC sústruženie -zariadenia. Práca: -výroba a konštrukcia prípravkov -montáže obrábacích strojov.

Predaj, servis, opravy: - centrálne vysávače DUOVAC: - vhodné pre veľké rodinné domy, priemyselné priestory, byty, penzióny, kancelárie a iné komerčné priestory. Ďalšia prevádzkareň: - Oslobodenie 241, 763 16 Fryšták.

Dodávka, predaj, e-shop produktov pre gastronomické prevádzky - mixéry, roboty - rezačky - nárezové stroje - kávovary, výrobníky ľadu - chladiace a mraziace skrine, vitríny - umývacie technika, umývačky - inventár, hrnce, panvice, príbory, sklo, porcelán.

Výroba a servis: - CNC frézok pre grafitové elektródy Predaj: - CAD/CAM systémov Keycreator a Surcam - tvorba programov pre CNC stroje

Údržba komunikácií, dopravného značenia. Údržba verejnej zelene. Inštalácia, údržba verejného osvetlenia. Správa detských ihrísk. Zvoz komunálneho odpadu, vývoz odpadkových košov Prevádzka zberného dvora.

Návrh, vývoj, výroba a aplikácia: -zariadenia určené na riadenie a monitorovanie rôznych technologických procesov: -výroba asfaltových zmesí -vodárenské zariadenia -výroba tepla -distribúcia palív.

Dodávame rezné nástroje na opracovanie kovu pre malo a veľko sériové spracovateľov a nástrojárne (zn. Dijet, HT, Teknik, Smoxh....).

Spoločnosť GlobShop s.r.o. so sídlom vo Vsetíne sa špecializuje na predaj bezpečnostných značenie a ceduľou. Ďalej sa zaoberáme požiarnou ochranou, predajom hasiacich prístrojov a hlásičov. Zameriavame sa aj na zabezpečovacie a kamerové systémy, ktoré slúžia na ochranu budov a majetku. Pôsobíme po celej Českej republike, ale predovšetkým v ...

Vibračné podávače. Vývoj a výroba podávacích zariadení pre automatizáciu. Úprava existujúcich zariadení.

Firma Božena Vyoralová poskytuje služby v oblasti predaja a opráv samonasávacích, kalových, obehových, bazénových, ručných, potravinárskych, benzínových a ponorných čerpadiel tuzemskej i zahraničnej výroby. Predaj, poradenstvo, servis: - čerpadlá, čerpadiel - samonasávacích, kalových, obehových, bazénových, ručných, potravinárskych, ...

Dodávka, montáž, inštalácia, oprava: - detekcia a hasenie GreCon - požiarna signalizácia - slaboprúdové a silnoprúdové elektroinštalácie. Pre výrobné a priemyselné podniky.

Spoločnosť Ohrev vody s.r.o. zo Zlína poskytuje kompletné fotovoltaické riešenie pre domácnosti i firmy s cieľom šetrenia energie. Jedná sa o domáce fotovoltaické elektrárne produkujúce si svoju vlastnú energiu priamo v mieste spotreby. Pomáhajú efektívne znižovať energetickú stratu objektu - slnečná ohrev vody, výroba elektrickej energie a jej ...

Predaj, servis - gastronomické vybavenie: - umývačky a drvičky ovocia - pastéry - destilačné kotly - pestovateľská pálenica (systémy).

Servis, opravy, predaj, požičovňa: - záhradnej a lesnej techniky. prenájom: - stavebné náradie.

Projekcie, návrhy, montáž, inštalácia, servis: - zavlažovacích systémov do záhrad, parkov, sadov, viníc, skleníkov, firemných areálov, na tenisové kurty, futbalové ihrisko - automatické závlahové systémy Hunter.

Komplexné dodávky vzduchotechniky, klimatizácia pre priemysel aj občiansku výstavbu. Montáže: - vzduchotechnika, klimatizácia - technologické chladenie, vodné chladenie - zdravotechnika - riadiace systémy.

Spoločnosť KONEL s.r.o. Zlín je česká firma zo Zlínskeho kraja v ČR. Prevádzkujeme e-shop, kde nájdete sortiment tovaru ako frekvenčné meniče, programovateľné automaty, relé, ultrazvukové a fotoelektrické snímače, indukčné a kapacitné čidlá, polohové spínače a ponúkame aj certifikované priemyselné potravinárske sušiarne. Pôsobíme v odbore: - ...

Obrábanie nerezových materiálov, rôznych druhov konštrukčných ocelí. Servis čerpadiel a elektromotorov všetkých typov.

Služby a školenia v oblasti bezpečnosti práce (BOZP) a požiarna ochrana (PO).

Internetový obchod, e-shop, predaj: - antiradary - radarové detektory - laserové rušičky.

Výroba, predaj: -nesené a polonesené jednostranné a obracacie pluhy so nastaviteľným zaberom, pluhy ON LAND, pluhy za traktory T150, K700 Export: -Holandsko, Nemecko, Slovensko, Maďarsko, Slovinsko, Srbsko, Poľsko, Ukrajina, Grécko, Slovinsko, Moldavsko, Bielorusko, Rusko, Kazachstan Import: -Rakúsko, Dánsko, Fínsko, ...

Veľkoobchod, predaj: - hadica - upínacie a spojovacie prvky - gumené tesniace dosky - bezazbestové tesniace šnúry - gumové podlahoviny, dosky a koberce.

servisné služby - servis, opravy: stavebné stroje Cat® - poľné servis - dielenský servis. Požičovňa: - stavebné stroje Caterpillar - manipulačná technika.

Výroba, predaj, servis: - hydraulické drapáky - hydrulické vojne a náhradné diely pre strojové zariadenia.