V gastronómii sa uplatňujú rôzne technológie. Vyberajte z bohatého sortimentu chladiacej a mraziacej technológie, drvičov odpadov, konvektomatov, krájacích a nárezových zariadení, lisov, ohrievačov, pecí a rúr, robotov alebo váh, varičov a zásobníkov.

Dovoz, predaj, e-shop - súpravy molekulárna gastronómia - sady pre výrobu chuťových pien - špeciálny Aróma lyžice, vidličky - molekulárnej nástroje, digitálne váhy, nástroje pre potravinársky styling a kulinársku kreativitu.

Predaj, servis - pultová (prenosná) a podpultová výčapné zariadenie - výčapné stojany. zákazková výroba - nerezové stoly a dosky - chladiace a nechladiarenské pulty, boxy - pracovné dosky, odkvapkávače a iné.

Dodávateľ technológie pre gastro prevádzky. Kompletné služby pre vybavenie gastro prevádzok (reštaurácie, hotely, pizzerie, školské a závodné jedálne, nemocničné kuchyne, bistrá, bary, kaviarne atď.). Poradenstvo, projekty, predaj, dodávky, záručný aj pozáručný servis, montáže gastro zariadenie. Gastro zariadenie - varná technika, konvektomaty, ...

Vybavenie hotelov, reštaurácií, stravovacích prevádzok i domácností. porcelán: -hotelový i do domácnosti -Tenkostenné, biely -dekorovaný. Nápojové sklo: -Ručne tvarované aj strojová výroba -dekorované aj číre sklo -dekorativní a umelecké skla -vysoký smalt a ďalšie ozdobné techniky. Príbory: -nerezové, strieborné -zdobené ...

predaj - reklamné točne - gril servírovacími sety - otočný ražeň gril - grilovacie rošty.

projektová kancelária - projekty technológia gastronomických prevádzok.

služby - návrh a výroba foriem na čokoládu - výroba čokolády. E-shop - formy na čokoládu.

E-shop - gastro zariadenia - konvektomaty, umývačky, chladiaca a mraziaca technika - stolné zariadenie - barové zariadenie - kávovary, mlynčeky.

Spoločnosť MY GASTRO s.r.o. sa zaoberá dovozom a predajom kvalitnej horúcej čokolády, delikatesných sladkých nápojov, výberovej kávy, čajov a pravého kakaa.

Návrh, projekt, dodávka, montáž, zaškolenie obsluhy: - vybavenie pre gastronomické prevádzky (jedálene, bary, reštaurácie, školské stravovanie).

Predaj, oprava, servis: - automaty na výrobu šľahačky - šľahačkovače

Profesionálne gastronomické zariadenia - predaj, servis, projekty gastronomických prevádzok. Spoločnosť APlus Gastronom s. r.o. ponúka kompletné vybavenie: - gastronomických prevádzok - odborné poradenstvo - projektovanie - montáž dodaných zariadení.

Internetový obchod, e-shop: - gastro vybavenie: - slamky, slamky - sushi prútika - rozetky - nerezové príbory SOLA.

Veľkoobchod, distribúcia, predaj. Vybavenie sklom a porcelánom pre hotely, reštaurácie, jedálne a závodné stravovanie: - sklenené a porcelánové výrobky pre gastronomické zariadenia - zariadenie pre gastronómiu a gastro prevádzky - pohár pivný, vínny, nealko - poháre, sklenené poháre - krčahy na pivo aj nealkoholické nápoje.

Výroba: - veľkokuchynské zariadenia a vybavenie z nerezu - nerezový nábytok - šľahacie a hnetacie stroje - plynové a elektrické sporáky - výdajné a ohrievacie stoly - vyhrievacie zásobníky na taniere - elektrické a parné kotly - elektrické grilovacie pece, dosky, fritézy, variče cestovín, vodné kúpele, smažiace panvice, umývacie ...

Sme dodávateľ techniky pre gastronómiu. Kompletné vybavenie veľkokuchýň - konvektomaty, sporáky, varné kotly, smažiace panvice a pod., kuchynské roboty, mixéry, umývačky na sklo a riad, chladiace a mraziace skrine, chladiace a mraziace stoly a kávovary.

Dodávame zariadenia pre gastronomické prevádzky, pizzérie a cukrárske výrobne. Ponúkame cukrárske suroviny, pomôcky a sortiment na vybavenie hotelov.

Sme spoločnosť zaoberajúca sa importom miešaných koktailov a nápojového nerozbitného skla od zahraničných partnerov. Dodávame maloodberateľom aj veľkým spoločnostiam. Našou stratégiou je obohacovať český trh kvalitnými a inovatívnymi produktmi, ktoré sú overené spotrebiteľmi inde vo svete.

Gastronómia od A-Z - odborné poradenstvo v obchodných, organizačných a prevádzkových záležitostiach. Zaisťujeme nielen poradenstvo ale aj komerčné služby pri slávnostných a spoločenských príležitostiach - BANKETY, RAUTY, GARDEN PARTY, COCKTAIL PARTY, ai.

Predaj, oprava, servis, požičovňa: - profesionálne kávovary - zrnková káva - horúca čokoláda

Predaj - kávovary - kávové kapsule - zrnková káva - čaj. Požičovňa a servis kávovarov.

Obchodné zastúpenie talianskych výrobcov: - Bimac, Curion, G. Rabolini, Simplex - Rapid, Eurolls, Cortinovis, Efaf Engineering - Future Automazione Flessibile, Oma, Giuliani - Samp, Sib Sideral - Simplex Rapid, Bennet Mahler

Suchý – Service zaisťuje predaj a servis tepelných čerpadiel (vzduch-voda), chladiacej techniky a veľkokuchynského zariadenia. Ďalej sa venuje elektroinštaláciám (montáž) a zabezpečovacej technike (predaj, montáž, servis). Predávame tepelné čerpadlá WWBC, bezplatne Vám spracujeme cenovú ponuku aj s prehliadkou miesta. Tepelné čerpadlá ...

Firma Freshice sa zaoberá výrobou a predajom zmrzlinových zmesí -predajom zmrzlinových strojov -prenájmom zmrzlinových strojov