Špeciálne a jednoúčelové stroje sú spravidla vyrábané na zákazku pre veľkosériovú výrobu. Môže sa jednať o sústruhy, frézy, ale aj o rôzne dopravníky a pásové linky, hydraulické lisy, pneumatické stroje alebo o zariadenia pre sklársky priemysel.

Predaj, servis: - komunálna technika - špeciálna letiskové technika - vysokozdvižné pracovné plošiny.

Výroba: - žiaruvzdorné materiály - ohňovzdorné výmurovky - modulárne bloky a tvaroviek z keramických a ostatných druhov vlákien - tvarovky na báze špeciálnych hmôt a betónov - technologické zariadenia pre rôzne odvetvia metalurgie Výrobný závod, sklad: Kratochvílova 1107, Roudnice nad Labem.

Firma bola založená v roku 1993. Činnosť - obchodná spoločnosť zastupujúca zahraničnú firmu Handtmann v SR dodávajúcu zariadenie na zabezpečenie trvanlivosti piva, vína, ovocných džúsov v oblasti bakteriologickej čistoty a koloidných zákalov a všetky armatúry súvisiacich s nápojovým priemyslom. Zariadenie (membránovú filtráciu) na ...

Predaj, servis: - recyklačné stroje - drviče - štiepkovače - triediče biomasy - stroje a zariadenia na recykláciu stavebných materiálov a sutí

Dodávka, predaj: - technológia na pieskovanie (tryskacie boxy, abrazíva, UV fotocitlivé pieskovacie fólie...) - keramické farby.

Predaj, prenájom: - platobné terminály Služby: - vývoj softvéru - tvorba webových stránok

Dodávka: - značiace stroje pre permanentné značenie (laser, mikrobod, razba).

Návrh, výroba, dodávka: - informačné kiosky - samoobslužné platobné automaty - terminály.

Výroba elektrohydraulických a elektromechanických skúšobných strojov a trhacích strojov. Rôzne strojárske výrobky. Elektrické meracie, testovacie a kontrolné zariadenie, elektrické lekárske prístroje.

Dodávka: - dezinfekčné technológie TwinOxide (0, 3% roztok oxidu chloričitého s čistotou 99, 9%)

Sortiment: -všetky stroje a príslušenstvo pre technológie vysokotlakového vodného lúča.

Inžiniersko - dodávateľská organizácia. Služby: -návrhy aplikácií železných a neželezných materiálov vrátane plastov -pomoc pri zavádzaní svetovo uznávaných noriem a predpisov -projekty na zlepšenie organizácie vnútropodnikového riadenia s väzbou na trh, plánovanie, riadenie výroby, MTZ, zabezpečenie dodávok výpočtovej ...

Dodávky technologických celkov na výrobu betónových tvárnic.

Profesionálna striekacia, lakovacia a lepiaca technika.

Návrh, výroba - jednoúčelové stroje - nástroje, prípravky - náhradné diely a strojné súčasti. Služby - prieskum trhu - školenia a vzdelávanie v rôznych oblastiach manažmentu.

Automatizácia priemyselnej výroby - projekčné spracovanie štúdií, 3D modelovanie, simulácia - výroba navrhnutých zariadení, inštalácia a sprevádzkovanie dodávok - aplikácia jednoúčelových a špeciálnych strojov do výrobných liniek - údržba zariadenia.

Predaj a servis strojov na tónovanie farieb. Zastúpenie spoločnosti Fast&Fluid Management pre ČR a SR. Predaj, servis, prenájom - kopírky, tlačiarne, faxy, multifunkčné zariadenia. Spotrebný materiál a renovácia kaziet pre kopírky, tlačiarne a faxy zn. Konica Minolta, Sharp, Canon, Develop, Agfa, HP, Panasonic.

Dodávka, servis - priemyselná automatizácia - obrábacie stroje - jednoúčelové stroje Servis - jednoúčelové stroje - tvárniace stroje

Činnosť: - návrh, výroba, montáž kovové mechanizmy - konštrukcia, stavba a oprava mechanizmov, lodí, pohonov, strojov - výroba vráta, brány, schody

Priemyselné a logistické služby - čistenie robotmi a laserom – pomocou suchého ľadu - čistenie výrobných zariadení - čistenie potrubia privádzajúce a odvádzajúce vzduch - čistenie priemyselných foriem - obalový manažment (KLT) a externé skladovanie - údržba a preventívny prehliadky jednotlivých strojov - chladiace technológie.

Dodávka: - priemyselné laserové systémy - priemyselné kamerové systémy.

Dodávky technológií pre čerpacie stanice a priemysel (hadice, výdajné stojany, riadiace a pokladničné systémy, potrubné rozvody, rekonštrukcia čerpacích staníc a priemyselných celkov, čerpadlá, servis čerpacích staníc, atď.). Špecialisti na práce vo výbušných prostrediach a nakladaní s nebezpečnými látkami. Ako člen skupiny GIA ponúka spoločnosť ...

Projekcia, výroba: - stroje na údržbu železničných tratí

Návrh a výroba jednoúčelových strojov - automatické a poloautomatické montážne a výrobné linky - automatizačná technika.

Výroba: VRVN - variabilný ručný vyslobodzovací nástroj, revízie a opravy hydraulickej vyslobodzovacej techniky značky NARIMEX.