Špeciálne a jednoúčelové stroje sú spravidla vyrábané na zákazku pre veľkosériovú výrobu. Môže sa jednať o sústruhy, frézy, ale aj o rôzne dopravníky a pásové linky, hydraulické lisy, pneumatické stroje alebo o zariadenia pre sklársky priemysel.

Výroba strojov na úpravu ľadových plôch.

Výroba a predaj strojov a náhradných dielov pre obalovne bitúmenových zmesí a betonárne.

Riešenie priemyselnej automatizácie. Vývoj softvéru aj hardvéru. Výroba CNC strojov na rezanie vodou, brúsok, robotických pracovísk.

Vývoj a výroba jednoúčelových strojov a zariadení.

Predaj a servis - stroje na spracovanie plastov - stroje vyfukovacie, vstrekovacie, extrúzne, regranulačné

Špeciálne ochranné odevy: - mraziarenské a chladiarenské odevy TEMPEX - proti tepelným rizikám, žiaruodolné - technická keramika SCHUNK IK - technická keramika VGT-DYKO - sklárske panvice FASTNER - SiC vykurovacie tyče EREMA - sility

Poskytovanie obchodných, servisných i poradenských služieb v oblasti stavebníctva a strojárstva. Predaj strojných zariadení.

Dodávateľ - plastové výrobky - zariadenie pre plastikársky priemysel - materiál vrátane strojného vybavenia

Výroba, dodávka a montáž plastových, drevených, hliníkových okien, dverí a podlahových krytín. Sme autorizovaní predajcovia okien z nemeckého profilu ALUPLAST a TROCAL. Sortiment: - plastové okná - drevené okná - hliníkové okná - vchodové dvere - špaletové okná - plastové dvere Aluplast - bezpečnostné dvere - garážové ...

Špecialista na priemyselné stroje. Vybavenie pre plastikárske prevádzky, vstrekovacie lisy, vstrekolis, lis na plasty, pásové dopravníky, priemyselné chladiace jednotky, všetko za bezkonkurenčné ceny.

KRAFTING - sú laboratórne testované úpravne tuzemskej výroby, ktoré dokážu fyzikálnou cestou zabrániť tvorbe vodného kameňa. Vodný kameň, ktorý sa už vytvoril, úpravne KRAFTING odstraňujú.

Výhradné zastúpenie firmy Kremlin-Rexson pre SR. Kompletný sortiment zariadení pre vytláčanie a striekanie: - farieb - fasádnych farieb - lakov - lepidiel

Dovozca a výhradný distribútor technológií pre priemyselné značenie. Dodávateľ priemyselných laserov ES Technology, mikroúderových strojov Technomark, popisovačov Markal, nitovacích strojov Guillemin, montážnych a raziacich lisov, vyiskrovačiek kovov, razidiel a číslovačiek.