Kovové vybavenie zahŕňa mnoho rôznych typov produktov. Od kancelárskeho a šatníkového vybavenia, cez polotovary ako kruhové tyče alebo tenkostenné profily, až po nadstavby pre vozidlá či regálové systémy pre sklady. Výber v tomto sektore je teda bohatý.

Všetky zámočnícke práce podľa projektov a stavby. Výroba schodov Výroba brán

Výroba, predaj a montáž regálov na mieru, vybavenie a kancelárií a dielní.

Dodávky a montáže železobetónových prefabrikovaných aj oceľových konštrukcií hál a skeletov vrátane prefabrikovaných základov.

Predaj, e-shop: - stavebniny - obklady, dlažby - sanitárna keramika - hliníkové rebríky Výroba: - oceľové haly

Predaj, internetový obchod, eshop: -pracovné odevy, obuv HEROCK -zástavby a vstavby do vozidiel -dielenský nábytok -ponky a pracovné stoly -plastové a kovové palety, regály -hliníkové rebríky, plošiny a lešenia.

Služby: - autodoprava - odvoz sute, odpadu - zemné práce - demolácia - vypratanie priestorov - dovoz, odvoz kontajnera. Veľkoobchod, maloobchod: - piesok, štrk - kačírok - zemina.

Činnosť, práca: - zváranie, zváračské - zámočníctvo - potrubárske práce - montáž oceľových konštrukcií Zámočníctvo a zváranie v oblasti potrubných systémov a kotlov pre energetiku.

Spoločnosť m360 ponúka Pop Up Box koncept - kontajnery, promo stánky - prepravné kontajnery. Služby - návrhy exteriérov a interiérov kontajnerov na rôzne účely - marketing - prestavby a projekty kontajnera na kľúč - skladovanie.

Hodinový manžel, služby: - zostavenie a montáž nábytku - montáž osvetlenia - pokládka plávajúcich podláh a PVC - zváranie - maliarske práce - umývanie okien Kovovýroba: - zámočnícke práce - mreže - vráta - oceľové konštrukcie

Výroba požiarnych schodísk, kontajnerov, kovových konštrukcií a zábradlí. Zámočnícke práce.

Stavebná činnosť a vykonávanie všetkých typov izolácií, zamerané na revitalizáciu bytových respektíve panelových domov vrátane dodávok a montáže lodžií, so získaním štátnych dotácií.

Dodávky a montáže oceľových konštrukcií, techmologických zariadení, opláštenia a zateplenia budov, oceľové zásovbníky. Dodávateľská a montážna činnosť pri realizácii stavieb technologických zariadení pre priemysel stavebných hmôt.

Výstavba oceľových hál, konštrukcií, vrátane strešných a stenových plášťov - zámočnícke práce - montáže svetlíkov, markíz, prístreškov a pergol - opláštenie železobetónových budov.

Práca, remeslá, výroba: - zámočníctvo - ploty - bárne - mreže - oceľové konštrukcie, plechové haly - umelecké kováčstvo Oprava, servis: - náradie - stavebné stroje Požičovňa: - náradie

Činnosť: - kovoobrábanie - výroba oceľových konštrukcií - zámočnícke práce

Návrh, realizácia, výstavba: - nosné oceľové konštrukcie - opláštenie stavieb.

Spoločnosť sa novo zaoberá výrobou ľahkých oceľových konštrukcií vrátane montáží. V roku 2014 sa začala venovať tiež stavebným konštrukciám dočasného alebo trvalého charakteru, pre potreby v poľnohospodárstve a športovom odvetví, kde ich prednosťou je nízka hmotnosť, jednoduchá a rýchla montáž.

Zákazková výroba - schody - schodisko - zábradlie

Likvidácia - technologické celky Elektroinštalačné práce Montáž - oceľové konštrukcie

Predaj, e-shop - kontajnery a regály do predajní - kovovové otočné regály - vozíky na bielizeň.

Stavebné zámočníctvo, výroba: - oceľové konštrukcie - zábradlie - mreže - oceľové schodiská

Predaj: - nádoby na komunálny odpad - kontajnery na zber odpadov - odpadkové koše - stojany na odpadové vrecia - priemyselné kolieska, pojazdové kolesá a kladky

Výroba, montáž: - svetlíky Činnosť, práca: - opláštenie budov - zámočnícke práce - oceľové konštrukcie Prevádzkareň: Gravidné 128 - Praha východ

Výroba, montáž: -hliníkové a oceľové konštrukcie Práca: -rekonštrukcia objektov Služby: -projektová a inžinierska činnosť

Výroba, dodávka - policové regály - regály do skladov a kancelárií - kovový nábytok, skrine.