Kovové vybavenie zahŕňa mnoho rôznych typov produktov. Od kancelárskeho a šatníkového vybavenia, cez polotovary ako kruhové tyče alebo tenkostenné profily, až po nadstavby pre vozidlá či regálové systémy pre sklady. Výber v tomto sektore je teda bohatý.

SILECON je dodávateľ sortimentu: Mobilné obytné, sanitárne a skladové kontajnery a zostavy SILECON. Room, Sanitary and Storage containers.

Realizácia stavieb, zatepľovanie budov. Zámočnícke, zváračské a montážne práce.

Stavebná činnosť, výstavba: - priemyselné, občianske aj bytové objekty - čistiarne odpadových vôd - inžinierske siete - vodohospodárske stavby - dopravné stavby - rekonštrukcia - inžinierska činnosť v odbore pozemných stavieb Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie

REGÁLY: - policové regály - regály na pneumatiky - pojazdné regály - paletové regály - konzolové regály PATROVÉ VSTAVBY. PLASTOVÉ BOXY: - skosené plastové debny - rovné plastové debny - univerzálne plastové debny - multiboxy

Výroba a inštalácia vonkajších a interiérových zábradlí, schodísk, lávok, brán a ďalších oceľových konštrukcií. Ponuka zámočníckych prác.

Vyroba a predaj: - kontajnery na nákladné automobily.

Hlavnou činnosťou ČERMÁK DESIGN, s.r.o. je - výroba prezentačných stánkov - realizácia výstavných expozícií v zahraničí - produkcia reklamných stojanov

Predaj, prenájom ISO námorných, skladovacích a obytných kontajnerov, použité alebo nové. S možnosťou dopravy do miesta určenia (aj mimo SR).

Komplexné služby: -výťahy (všetky typy) -nákladné plošiny -plošiny na prepravu imobilných občanov -zdvíhacie zariadenie. Kovovýroba: -tvárnenie (strihanie, ohýbanie, dierovanie) na CNC strojoch: -oceľové a nerezové plechy. Stavebné zámočníctvo, výroba: -oceľové konštrukcie -balkóny -zábradlie. Výroba, obchod: ...

Výroba a montáž - oceľové konštrukcie Povrchové úpravy Kovovýroba

Výroba: - rádioaktívne prvky a zlúčeniny. Činnosti spoločnosti: - sterilizácia zdravotníckeho materiálu - sterilizácia obalových materiálov - dekontaminácia a sterilizácia farmaceutických a kozmetických surovín - dekontaminácia a dezinsekcia potravín a potravinárskych surovín - ošetrenie umeleckých predmetov a predmetov historickej ...

Výroba nádrží pre farmaceutický priemysel - oceľové konštrukcie.

Výroba, stolárstvo: - kuchyňa - kancelársky nábytok - nábytok aj atypický na zákazku - vstavané skrine - dvere - schody.

Výroba a montáž oceľových konštrukcií a zábradlí.

Bazár kancelárskeho nábytku. Predaj, výkup a prenájom použitého kancelárskeho nábytku. Výroba nábytku - vlastná stoláreň, nábytok na mieru, stoly, skrine, vstavané skrine, kuchynská linka a ďalšie.

Výroba zváraných konštrukcií pre transformátorové nádoby a banskú techniku.

Stavebná činnosť, výškové práce a umiestnenie istiacich systémov. Rekonštrukcia a revízia oceľových konštrukcií. Výrub a prerezávanie stromov. Výroba telekomunikačných stĺpov a trás.

Stolárstvo, výroba: - skrine - schody - kuchynské linky Práca prevažne z masívu Zákazky podľa priania zákazníka

Stolárske práce - dvere - drevené schodiská a zábradlia - kuchynské linky - vstavané skrine - obývacie steny.

Projekcia, dodávka, montáž: -vitríny, výstavné steny pre múzeá. -nábytok pre knižnice. Predaj: -nástroje, pomôcky na konzervovanie a reštaurovanie.

Vykonávame odvoz a likvidáciu odpadu a sutí a vypratanie priestorov. Dopravujeme a predávame piesok, kačírok, štrky a recykláty.

Služby: -konzultácia, sprostredkovanie stavebnej a strojnej kovovýroby.

Výroba, predaj: - regálové zostavy a pracovné stoly do technických prevádzok

Montáž, požičovňa, prenájom: -žeriavy Výroba: -prefabrikované železobetónové konštrukčné prvky Služby: -projektová príprava