Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké sú nevyhnutné pre skladovanie tovaru a jeho prepravu. Lepenka môže byť dvojvrstvová, trojvrstvová, päťvrstvová alebo sedemvrstvová. Obaly je možné potlačiť pomocou viacfarebnej flexotlače alebo ofsetovej tlače.

Internetový obchod s predajom znovuplniteľných vrecúšok Domčeky pre deti. Doplnkový predaj desiatových darčekových setov, desiatových vreciek a vreciek. Príslušenstvo ku kapsičkám - cumlíky, lyžičky, nárastky, náhradné uzávery, kefky.

Výroba: -obalové materiály, obaly: -fólie-bublinkové, fixačné prieťažné, stretch, polyetylénové, zmrštiteľné, termoreflexné stavebné fólie -pásky-baliace, viazacie, technické -penový polyetylén -penové výplne Instapak -výplňové a fixačné systémy -teflónové materiály -proplast -kartonáž. Dodávka-baliace ...

TANAY OBALY s.r.o. sa zameriava na výrobu plastových, fóliových, papierových a kartónových obalov.

Výroba a predaj tesniacich a samolepiacich produktov: (Atomotive, stavebníctvo, elektrotechnika, vzduchotechnika) - samolepiace produkty - tesniace produkty - nehorľavé materiály - výrobky z EPDM, PE, PU a ďalšie - UTP utesňovacie profily - gumové tesnenie - hliníkové, textilné, butylové a pokované pásky - komprimované tesnenie - ...

Výroba, predaj: -kartonáž, kartónové obaly (lepenka, obaly z vlnitej lepenky, vlnitý papier). Služby: -dvojfarebná potlač -tvarový výsek.

Kartonáž, spracovanie lepenky. Obaly: - prepravné - predajné. Výroba: - obaly - tovar z papiera.

Dodávateľ, veľkoobchod, maloobchod: - obalová technika - fólia LLDPE, LDPE, PVC, POF, lepiace pásky, viazacie pásky, kartónové výrobky.

Výroba, dodávka: - kartonáž - krabice z lepenky - skladačky (možnosť potlače), mriežky, vložky - obaly z vlnitých lepeniek (tvarové výseky z mikrovlnných lepeniek) - prepravné, transportné obaly - predajné a spotrebiteľské obaly - výroba z vlnitej lepenky trojvrstvové, päťvrstvové a sedemvrstvovej - potlač výrobkov a farebná úprava ...

Veľkoobchod, predaj: - obalový materiál, obaly -papierové vrecká 0, 5 až 5 kg - tašky, vrecia z PE - vrecká HDPE - potravinárske prírezy, fólie - zakrývacia fólia - lepiace pásky - etikety - nápojové tégliky - riad na jedno použitie.

Naša firma bola založená v roku 2016 a je zameraná na gastro obaly a hygienu. Našim klientom ponúkame obalový materiál, jednorazový riad a potreby na hygienu a upratovanie.

Firma Top Tisk Obaly pôsobí na trhu už od roku 1999. Našou špecializáciou je výroba atraktívnych lepenkových obalov, zušľachtených najrôznejšími technológiami, ako je napr. reliéfna ražba, UV lak, metalické fólie, efektový lak, metalické farba ai. Medzi našich klientov patria poprední domáci aj zahraniční výrobcovia z oblasti farmácie, ...

Výroba, predaj, inštalácia, servis: - certifikované trezory, trezory - archivačné skrine - skrine na zbrane - trezorové dvere a - bezpečnostné a úschovné schránky.

Ťažba dreva. Odstraňovanie odpadov. Predaj: - drevené obaly - pilárske výrobky. Lesníctvo.

Výroba: - obalové materiály, obaly: - hliníkové fólie - vlnitá lepenka, kartóny - lepiace papiere, obalové papiere.

Závod v Hostinnom zaisťuje výrobu skladačkových obalov z hladkej lepenky. Obaly potlačujeme až deväťfarebnou UV alebo konvenčnou ofsetovou tlačou a zušľachťujeme množstvom rôznych povrchových úprav.

Firma FERSTAR AGRO s.r.o. sa zaoberá drevovýrobou, spracovaním železa a dodáva nové europalety. Ako sme už spomínali naša činnosť sa zameriava najmä na spracovanie dreva, železa a dodávky nových europaliet. Sídlime v meste Chrudim na adrese Pobrežná 28. V prípade akéhokoľvek dotazu sa na nás neváhajte obrátiť.

Výroba plachiet na zákazku - plachty, fólie - plachty krycie, do jazierok, geotextílie pod bazén - plachty PVC, plachty reklamné, plachty pre poľnohospodárstvo.

On-line predaj obálok, kartónových krabíc, lepiacich pások, stretch a bublinkových fólií.

Výroba zámkov a kovania. Výroba kovových súčiastok

Výroba: - kovové palety - oceľové konštrukcie.

Výroba: - kovové palety - oceľové konštrukcie.

Výroba, obchod: -proložky na vajcia -krabičky na vajcia -misky na ovocie a zeleninu -držák na nápoje.

Naša spoločnosť bola založená v roku 1996 a v súčasnosti patríme k najväčším špecialistom na obalové materiály v Českej republike. V našom širokom sortimente si môžete vybrať akýkoľvek obalový materiál pre najrôznejšie použitie. Obalové materiály vyrábane a dodávame v rôznych prevedeniach, podľa priania klienta. Hlavných produktom našej ...