Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Spoločnosť MS Technika Pro s.r.o. sa zaoberá predajom technických plynov, ako je kyslík alebo hélium. Vykonávame tiež plnenie, respektíve výmenu fliaš CO2. Zaobstaráte u nás tiež redukčné ventily a talkové fľaše s technickými plynmi. V Prostějove nájdete výdajný sklad bez stálej obsluhy.

PROBET s.r.o. Držovice Dodávka a údržba zariadenia na výrobu betónových zmesí. Dodávky, predaj, renovácia: - náhradné diely na betonárne. Výroba, predaj, renovácia: - náhradné diely na betonárne STROJBET.

Výroba, predaj: - obalové materiály z HDPE, LDPE a polypropylénu.

Výroba: - okná, dvere, zimné záhrady z plastu, dreva, hliníkových a oceľových profilov - sekčné a rolovacie garážové a priemyselné vráta - protipožiarne bezpečnostné dvere - zámočnícke prvky pre stavebníctvo - oceľové konštrukcie, turnikety, rošty, zábradlia.

Spoločnosť, ktorá má dlhoročné skúsenosti v odbore so zameraním výhradne na spracovanie nerezovej ocele je Svoboda - INOX Processing - navštíviť nás môžete na našej prevádzke v Prostějove. Sme spoľahlivým partnerom pre stavebný, potravinársky aj farmaceutický priemysel. Hlavným zameraním je výroba pivovarov, zariadení pre pivovary a na mieru ...

Naša spoločnosť má pôsobnosť v celom Košickom kraji a poskytujeme služby v oblasti pripojenia k internetu, optimalizáciu systému, odvírovanie PC, obnovenie dát i inštaláciu softvéru. Pripojenie bezdrôtového internetu v meste Konice a jej okolí zaistíme za bezkonkurenčné ceny. Mimo služby spojené s internetom zabezpečíme aj montáže satelitných ...

Spoločnosť poskytuje predaj farieb do tlačiarní na textil či pevné materiály, ďalej čistiace produkty, náhradné diely, a to všetko v najvyššej možnej kvalite. Predaj tlačiarní na textil DTGa priamu potlač pevných materiálov Freejet a MotionJet.

Výroba ľahkých oceľových konštrukcií Opravy fekálnych cisterien.

Spoločnosť MEGAWASTE-EKOTERM, s.r.o. so sídlom v Prostějove ponúka predovšetkým služby v oblasti nakladania s odpadmi a konečné zneškodnenie nebezpečných odpadov vo vlastnej spaľovni. Pôsobíme nielen na území celej Moravy, ale aj v Čechách. Súčasťou našej činnosti je tiež prenájom kontajnerov s platným atestom na skladovanie nebezpečného odpadu ...

Oblasťami služieb spoločnosti DAION s.r.o. sú počítače, notebooky, zabezpečovacie systémy, ERP systémy a internet a siete. Svoje služby spoločnosť poskytuje verejnosti a školám, ktorým predáva aj IT zariadenia, káble a kancelárske potreby.

Globesystem s.r.o. sa zameriava na dodávky výpočtovej techniky po kusoch aj vo väčšom množstve. Spoločnosť taktiež umožňuje prenájom ICT a prezentačné techniky a stará sa aj o tlačové riešenie. Na výber a nákup výpočtovej techniky je možné využiť e-shop.

Stolárske, stolárske práce. Výroba, predaj kuchynskej linky, stoly, vstavané skrine, postele vrátane dodávky roštov a matracov, obývacie izby, detské a študentské izby, predsieňové steny, kancelársky nábytok, školský nábytok, stoly pod počítač.

Naša spoločnosť bola založená v roku 1996 a v súčasnosti patríme k najväčším špecialistom na obalové materiály v Českej republike. V našom širokom sortimente si môžete vybrať akýkoľvek obalový materiál pre najrôznejšie použitie. Obalové materiály vyrábane a dodávame v rôznych prevedeniach, podľa priania klienta. Hlavných produktom našej ...

Firma Servis PV sa zameriava na servis výpočtovej techniky, nákup komponentov, zostavovanie a inštaláciu počítačov podľa priania zákazníkov. Servis spoločnosť zaisťuje nepretržite a okrem toho sa postará aj o zálohu dát, čistenie počítačov a zabezpečenie.

SSF – servis elektroniky vykonáva pozáručný servis rôznych zariadení napríklad fotoaparátov, mobilov, notebookov, dataprojektorov, herných konzol a mnoho ďalšieho. U daných zariadení robí aj čistenie, ktoré je dôležité najmä pri chladiacich systémoch.