Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Výroba: - plastové obaly pre nápoje, spotrebiteľské saponáty, potraviny, priemyselné produkty

E-shop - kancelárska technika - audio, video - fotoaparáty - digitálne kamery - PC zostavy - notebooky - mobilné telefóny.

Zámočníctvo, zákazková kovovýroba: - vráta, brány, mreže - schodisko, zábradlia - oceľové konštrukcie - kovoobrábanie.

-predaj a servis kompresorov a zariadení na úpravu stlačeného vzduchu -revize tlakových nádob -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Výroba meracích, testovacích, navigačných, optických a fotografických prístrojov a zariadení -Výroba strojov a zariadení -Výroba zdravotníckych pomôcok -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších ...

Požičovňa, prenájom: - nábytok, rekvizity predovšetkým pre filmové natáčanie.

Prvý Jílovská závod KOVO - žeriavy je akciová spoločnosť radiacej sa medzi popredných českých výrobcov oceľových konštrukcií a žeriavových technológií. Na trhu máme už dlhoročnú tradíciu trvajúce od roku 1965. Nadväzujeme na výrobné skúsenosti predošlého JRD Rozvoj Posázaví Jílové u Prahy. Za našej dobu pôsobenia sme vyrobili približne 1700 ...

Dodávka, veľkoobchod: - oleje, tuky, mazivá a aditíva - vosky, čistiace prostriedky, Coating - automatické mazacie systémy.

Stavebniny, predaj: - stavebný materiál - hutný materiál - piesky - kamenivo Betonáreň, výroba: - betón kovovýroba: - oceľové konštrukcie - zváranie - kovoobrábanie - generálne opravy lyžíc bagrov a nakladačov - opravy plávajúcich bagrov pre ťažbu štrkopieskov firmy Holcim kamenivo

Predaj, servis - kancelárska technika - viazacia stroje - rezačky papiera - skartovacie stroje.

Predaj, e-shop: - oleje, mazivá, prevádzkové kvapaliny.

Výhradný distribútor: - kozmetické, terapeutické prístroje spoločnosti LPG® SYSTEMS pre Českú a Slovenskú republiku.

Zaoberáme sa predajom, servisom a inštaláciou vodární, ponorných čerpadiel, čerpadiel na odvod splaškových vôd, kalových čerpadiel a vykonávame opravy asynchrónnych motorov. Opravujeme všetky značky ako Sigma, Grundfos, Wilo, Calpeda, Małysa a ďalšie. Predávame tlakové nádoby, tlakové spínače, závesné systém do vrtov a studní. Ďalej kondenzátory a ...

Výroba, predaj: - kuchynské linky - vstavané skrine - kancelársky nábytok

Počítače, papiernictvo, hračky, predaj, e-shop - kancelárska technika - papierenské výrobky, kancelárske a školské potreby - hračky.

Stavebné zámočníctvo, výroba, montáž: - atypické oceľové konštrukcie - zábradlie - schodisko - brány - mreže

3D návrhy a realizácia interiérov (detské a študentské izby, spálne, kuchyne, obývacie izby...), predaj nábytku a bytových doplnkov (sedacie súpravy a kreslá, jedálenské stoly a stoličky, konferenčné stolíky, kancelársky nábytok, obývacie steny, šatníkové skrine, koberce, bytový textil, matrace, rošty, zrkadlá, stolné a stojacie lampy, stropné ...

Autorizovaný díler a servis PC LYNX. Predávame počítače, počítačové komponenty, tlačiarne a príslušenstvo. Kvalitný a rýchly servis výpočtovej techniky všetkých značiek.

Výroba a predaj baliacich strojov, výrobkov z plastických hmôt; predaj všetkých obalových materiálov; predaj a distribúcia rotačných lisov na spracovanie odpadu plastov, fólií, papiera a kartonáže, zastúpenie firmy WELGER GmbH.

Umelecké kováčstvo a zámočníctvo. Výroba - vráta, ploty, zábradlia, mreže - nábytok - bytové a interiérové doplnky - grily.

Výroba nábytku prevažne z masívu a dyhy. Vykonávame spracovanie: - masívu - dyhy - ohýbanie - tvarovanie - sklo - čalúnenie - nerez.

Výroba papierových sáčkov a obalov s potlačou, baliacich papierov, sáčkov Kebab, hamburgrov a hot-dog.

Internetový obchod www.salon-komplet.cz si kladie za cieľ ponúknuť na jednom mieste všetok sortiment vybavenia kaderníckych, kozmetických, masážnych, pedikérskych a nechtových salónov alebo štúdií, ktorý je aktuálne dostupný na území SR.

DIVÍZIA INTERIÉROV, EXTERIÉROV ponúka klientom širokú škálu služieb v oblasti interiérov i exteriérov.