Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Predaj vybavenia interiérov. Nábytok: - kancelársky - bytový - školské - zdravotnícky - kuchynský - postele.

Výroba zámočníckych konštrukcií z nerezovej aj konštrukčnej ocele, výroba a montáž interiérových a exteriérových oceľových schodísk a zábradlí.

Projekcia, realizácia, stavba: - riečne, námorné lode - jachty - houseboaty - oceľové konštrukcie.

Vyrábame a dodávame obalové materiály z polyetylénových fólií. Pripravujeme vrecia, vrecká a tašky.

Zákazková výroba a montáž nábytku pre súkromné a komerčné interiéry. Kuchynské linky, pracovné a jedálenské stoly, obývacie izby, pracovne, spálne, šatne a skrine, interiérové dvere a obloženie, kancelársky nábytok. Dýhovanie.

Návrh, výroba, montáž, demontáž: - 3D modely - dekorácia - kulisy - sezónne dekorácie pre obchodné domy až po interaktívne výstavné exponáty

Návrh, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - kancelársky nábytok.

Výroba: - reklamná tabuľa - oceľové regály - jednoduché a dvojkrídlové okná a dvere - oceľové schody - ploty - zábradlie Demolácia: - existujúce objekty Výroba a montáž: - oceľové konštrukcie - presklené oceľové konštrukcie - veľké oceľové konštrukcie Realizácia : - priemyselné stavby Výstavba : ...

Predaj - spotrebná elektronika - domáce spotrebiče - digitálne fotoaparáty - kancelárska technika E-shop - hardvér - softvér - dátové médiá - digitálne fotoaparáty - kancelárske zariadenia a technika - spotrebná elektronika - domáce spotrebiče - spotrebný materiál k tlačiarňam (tonery, atramenty, ...

Výroba, montáž: - sklenené priečky - mobilné posuvné steny - vstavby do hál

Navrhujeme a vyrábame nábytok na mieru, vstavané skrine, kuchyne, detský i kancelársky nábytok, plávajúce podlahy, žalúzie. Vykonávame aj drobnejšie zákazky.

Výroba - špeciálny nábytok pre zdravotníctvo - špeciálny nábytok pre kozmetické a pedikérske salóny - špeciálny nábytok pre školy a odborné učilištia - zdravotnícka technika - zdravotnícke potreby.

Zariadenie a vybavenie interiérov: -sadrokartón, tepelné izolácie a stropné podhľady -maliarske, lakovnícke práce a tapetovanie -predaj a pokládka podlahových krytín, vrátane plávajúcich podláh -výroba a predaj žalúzií -kancelárske stoličky a kreslá -kancelársky nábytok a kuchynské linky -šatové skrine - lamino LTD -domáce ...

Predaj regálov. V našom sortimente nájdete regály: - konzolové tŕňové a stromčekové - paletové - policové -schody, nakladacie rampy, lávky, mostíky, podesty, zásteny a nosiče reklám. Vyrábame oceľové vráta, schody, ochodzy, plošiny, kontajnery, prístrešky a ďalšie konštrukcie.

Kuchyňa, nábytok na mieru. Výroba, predaj: - kuchynské linky - výroba kuchynských liniek - vstavané skrine - výroba a montáž vstavaných skríň - spálne a postele - detský nábytok - výroba detského nábytku, postelí, spální - kancelársky nábytok - výroba, zhotovenie kancelárskeho nábytku.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáž, servis, poradenstvo, opravy: - bazény: - rodinné, vonkajšie, vnútorné, exteriérové, interiérové, montované oceľové, plastové, polypropylénové, fóliové - vírivé bazény - masážne a rehabilitačné bazény - príslušenstvo: - filtre, chemické prípravky na ošetrenie vody, schodíky, ...

Zaisťujeme: - predaj a distribúcia leteckých pohonných hmôt a leteckých olejov a mazív - plnenie palív do lietadiel a vrtuľníkov.

Výroba, predaj: -plastové obaly a vrecká -PE fólia na zakrývanie -polepy na autá, -reklamná potlač

Predaj produktu pre tetovacie štúdia