Okrem klasických pohonných hmôt ako je benzín a motorová nafta sa začínajú hojne používať aj alternatívne palivá, ako je vodík, zemný plyn, propán-bután alebo letecký petrolej. Bezpečné pohonné hmoty sú k zakúpeniu na benzínových staniciach.

Ponuka pohonných hmôt, olejov a mazív pre osobné aj nákladné automobily. Predaj priemyselných a leteckých palív a mazív.

Čerpacie stanice Shell. Maloobchod, predaj: - pohonné hmoty, palivá (Shell V-Power, Natural 95, Diesel Extra, Plyn - LPG) - oleje a mazivá - autodoplnky. Služby: - umývacia linka, umývačka. Sídlo firmy: - Praha 4 – Krč, Antala Staška 2027/79.

Čerpacia stanica pohonných hmôt. Benzínová čerpacia stanica.

Služby: -benzínová čerpacia stanica pohonných hmôt -umývacia linka. Maloobchod, predaj: -pohonné hmoty.

Čerpacie stanice, predaj: -benzín, pohonné hmoty -motorové oleje, autopríslušenstvo, autokozmetika. Predajňa Select, shop: -rýchle občerstvenie -káva, nealkoholické a alkoholické nápoje, liehoviny, pivo -cukrovinky, slané výrobky -základné potraviny-mliečne výrobky, pečivo, balené údeniny, ovocie, zelenina -cigarety, ...

Ponúkame: -pohonné hmoty -oleje -mazivá pre osobné aj nákladné automobily. Predaj: -priemyselné a letecké palivá, mazivá.

Ponuka pohonných hmôt, olejov a mazív pre osobné aj nákladné automobily. Predaj priemyselných a leteckých palív a mazív.

SHELL shop. Umývacia linka. Benzínová čerpacia stanica. Ďalšia stanica Brno: Hradecká, tel: 541 247 571 Okružná, tel: 545 223 847 Žarošická, tel:544 217 953 Olomoucká 38, tel: 548 226 435 Opustená-sever, tel: 543 212 140 Jihlavská , tel:547 211 261

Čerpacia stanica SHELL. Nonstop prevádzka. Predaj: - pohonné hmoty - oleje, mazivá.