Okrem klasických pohonných hmôt ako je benzín a motorová nafta sa začínajú hojne používať aj alternatívne palivá, ako je vodík, zemný plyn, propán-bután alebo letecký petrolej. Bezpečné pohonné hmoty sú k zakúpeniu na benzínových staniciach.

Distribúcia, predaj: -pohonné hmoty Čerpacie stanice. Vydavateľstvo: -motoristický magazín RALLY

Čerpacia stanica Otváracia doba: Po-Pi 06:00-19:00 So 07:00-16:00 Nie 08:00-16:00

Sieť čerpacích staníc Slovnaft. Prevádzka čerpacej stanice. Prevádzka umývacieho centra, umývačka, umývacia linka.

Náhradné zásobovanie zemným plynom. Alternatívne palivá pre vozidlá. Veľkoobchodný predaj: - stlačený zemný plyn na pohon autobusov.

Ponuka komplexných služieb v oblasti povrchovej úpravy kovov a kovovýroby. Delenie materiálu rezaním, sekaním, laserovým a plameným pálením Ohýbanie materiálov - sila 5mm a dĺžka 3m Predaj technických plynov predaj PHM Výroba: -svařování -obrábění -drážkování -lakování -tvarové delenie plechov -ohraňování plechov. sídlo: MTB ...

Spoločnosť AGROTECH, spol. s r. o. sa zaoberá zmiešanou poľnohospodárskou výrobou, to znamená, že popri práci na poli sa zaoberá aj chovom zvierat. Hospodárime zhruba 1280 ha poľnohospodárskej pôdy v piatich katastrálnych územiach. Jedná sa o územie obcí Poličná, Bránky, Choryne, Lhota a Juřinka. 1045 ha je pôdy orné, zvyšok sú trvalé trávne ...

BENEFIT.tec s.r.o. sa zameriava na hostinskú činnosť a opravy cestných vozidiel.

Poľnohospodárska výroba: -rastlinná -obilniny, strukoviny, olejniny, -vinná réva, vinice

Hlavné činnosti: -mäsiarstvo - údenárstvo -predaj olejov a PHM -stavebná činnosť -predaj strojov -servis a pneuservis -pekáreň -hotely a predajne.

Stavebná firma - výstavba bytových a občianskych stavieb - priemyselné, inžinierske stavby - odstraňovanie stavieb, demolácie - výkopové práce Stavebniny - predaj stavebného materiálu Chomutovská 1742 431 11 Jirkov Tel, Fax: 474 684 084 Tel, Fax: 474 684 711 Čerpacie stanice Dvořákova 1777 431 11 Jirkov Tel .: 474 683 ...

-Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami ...

Divízia stavebná: - pozemné, dopravné a inžinierske staviteľstvo. Divízia obchodná : - obchod s pohonnými hmotami - obchod s eurohranolmi a exotickým rezivom.

Autoservis, autoopravovňa, servis, oprava, opravy: -osobné automobily -autokarosérií, autokarosérii, karosérie, karosérií, karosárske práce, autokarosáreň -autolakýrnické práce, autolakovňa, lakovanie automobilov -lakování plastov. služby: -autoumývárna, umyváreň, umývanie automobilov -príprava na STK. Čerpacie stanice.

-Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave

Služby: -doprava vnútroštátna -zahraničné -nákladné -autobusová -opravy nákladných vozidiel -umývanie vozidiel -tankovanie pohonných hmôt.

Čerpacie stanice. Predaj: - pohonné hmoty - LPG.

Doprava, autodoprava: -kamiónové vnútroštátne, medzinárodné preprava. Služby: -zasielateľstvo -špedičná činnosť, špedícia, vyťažovanie. Predaj: -pohonné hmoty, PHM. Prevádzkareň: - Kopřivnice - areál Tatra.