Okrem klasických pohonných hmôt ako je benzín a motorová nafta sa začínajú hojne používať aj alternatívne palivá, ako je vodík, zemný plyn, propán-bután alebo letecký petrolej. Bezpečné pohonné hmoty sú k zakúpeniu na benzínových staniciach.

Čerpacie stanice. Benzínová stanica. Predaj pohonných hmôt, predaj paliva.

Veľkoobchod a maloobchod. Predaj: -motorová nafta -oleje -mazivo -prevádzková kvapalina. Rozvoz autocisternou na určené miesto. Predaj za hotové, na faktúru. Predaj systémom (PIN KARTA). Cestná nákladná autodoprava vnútroštátna i medzinárodná

Naša sieť čerpacích staníc v Čechách Prevádzkovanie čerpacích benzínových staníc. Prevádzkujeme čerpacie stanice iba v Čechách a to pri Čáslavi a Kolíne. My spol. B.R.G. s.r.o. Nemáme žiadne čerpacie stanice v okolí Brna Naše všetky prevádzky a siete Čerpacích staníc Zbýšov pri Čáslave PSČ 285 65, Identifikačné číslo prevádzky: ...

Ponuka pohonných hmôt, olejov a mazív pre osobné aj nákladné automobily. Predaj priemyselných a leteckých palív a mazív.

Ponuka pohonných hmôt, olejov a mazív pre osobné aj nákladné automobily. Predaj priemyselných a leteckých palív a mazív.

Výroba CD a DVD, čerpacej stanice.

Benzínová čerpacia stanica AGIP. Predaj: -pohonné hmoty -oleje. Autoservis,pneuservis,umývanie: -osobné a dodávkové automobily.