Okrem klasických pohonných hmôt ako je benzín a motorová nafta sa začínajú hojne používať aj alternatívne palivá, ako je vodík, zemný plyn, propán-bután alebo letecký petrolej. Bezpečné pohonné hmoty sú k zakúpeniu na benzínových staniciach.

Benzínová čerpacia stanica AGIP. Predaj: -pohonné hmoty -oleje. Autoservis,pneuservis,umývanie: -osobné a dodávkové automobily.

Čerpacia stanica pohonných hmôt.

Čerpacia stanica pohonných hmôt.

Čerpacia stanica, benzínová stanica. Predaj: - pohonné hmoty, palivá - diaľničné známky. Ponuka občerstvenia vo vlastnej reštaurácii.

Prevádzka čerpacej stanice, benzínovej stanice. Predaj: - pohonné hmoty, palivá - autopríslušenstvo - autodoplnky.

Čerpacia, benzínová stanica K-OIL. Maloobchodný predaj: - pohonné hmoty - autokozmetika - motorové oleje -autopríslušenstvo - doplnková denná tlač, časopisy a tabakové výrobky. Autoumývačka, umývačka pre osobné aj nákladné automobily.

Čerpacia, benzínová stanica. Predaj: - pohonné hmoty.

Veľkoobchod, predaj: - pohonných hmôt. Pohonné hmoty - nafta a benzín. Palivo je kvalitné a spĺňa všetky predpísané normy. Zaisťujeme distribúciu paliva po celej SR.

-Maloobchod použitým tovarom -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Čerpacia stanica pohonných hmôt. Predaj: - pohonné hmoty - motorová nafta, benzín, vykurovacie oleje - chemické výrobky.