Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Spoločnosť Salvatore STRECHY je spoľahlivý dodávateľ všetkých materiálov a doplnkov pre stavbu a rekonštrukciu striech. Navštívte našu pobočku v Prahe 8, kde si vyberiete zo širokej ponuky kvalitných strešných krytín a materiálov pre stavbu aj rekonštrukciu striech. Prostredníctvom 12-tich pobočkovej predajnej siete zabezpečuje predaj a ...

činnosť - výroba elektrickej energie metódou splyňovanie drevnej štiepky - zber, spracovanie a predaj biomasy Prevádzkareň ECK - Energo Centrum Kozomín - adresa: Kozomín 201, 277 45 Kozomín.

predaj: - plniva - spojiva - organické a anorganické pigmenty - špeciálne chemikálie pre farby, nátery, lepidlá

Spracovanie plánu BOZP funkcie koordinátora BOZP Preukazy energetickej náročnosti budov poskytujú - preukaz energetickej náročnosti budovy geodetické práce inžinierska činnosť - inžinierskogeologické prieskumy - technický dozor stavebníka pri realizácii stavby - overenie kvality prevedenia stavby pred dokončením činnosť ...

Firma Ing. František Hendrych - EKO PROGRAM sa zaoberá výrobou lisovacích foriem, meracích a špeciálnych nástrojov a prípravkov. Zabezpečujeme konštrukcia nástrojov, výrobu dielov vrátane zhotovenia aj odskúšanie. Vykonávame optimalizácie, čistenie a opravy či oživenie nefunkčných nástrojov. Realizujeme lisovanie plastov, v našej lisovni Vyrábame ...

Výroba, predaj, e-shop: - maliarske šablóny - interiérové dekorácie - polepy - obrazy k vymaľovanie

služby - odvoz odpadu, sutiny - likvidácia odpadu - predaj piesku a štrku.

činnosť: - vývoj a aplikácie kompozitných konštrukcií z uhlíkových, aramidových aj sklenených vlákien.

Modelárska výroba - modely a formovať zariadení z dreva, plastických alebo penových hmôt.

Píla, výroba, predaj - stavebné rezivo - hranoly, dosky, laty, fošne - koly, palisády - palivo, eko brikety.

Dodávka, predaj: - spoje betónových prefabrikátov - skrutkové spoje stĺpov, kotevné dosky - výstužné prvky, spriahnuté oceľové nosníky pre tenké stropné konštrukcie.

Nákup, predaj, spracovanie: - drevo, dreva služby: - sprostredkovanie predaja lesných pozemkov - kúpa lesných pozemkov - nákup a predaj guľatiny: - ťažba, približovanie a spracovanie dreva - odvoz dreva - výroba reziva a krovov

Výhradný dovozca a distribútor materiálu HI-MACS® v Českej republike a na slovenské. Materiálu HI-MACS poskytujeme v rôznych farebných prevedeniach vo formáte dosiek o rôznej hrúbke alebo vo formáte tvaroviek LG.

činnosť: - výroba a rozvod elektrickej a tepelnej energie z obnoviteľných zdrojov

Spoľahlivé dodávky tepla a chladu, kúrenárske a inštalatérske práce, správa, prevádzka, výstavba a rekonštrukcia kotolní a výmenníkových staníc.

Vypracovaním vhodnej stratégie každému klientovi presne na mieru a neustálym sledovaním svetových trendov na účel dlhodobých finančných úspor na poli energetiky sa zaoberá tým odborníkov spoločnosti NEONPOWER s.r.o.

Vývoj, výroba, servis, pevnostné výpočty potrubných systémov, predaj: - Nerezové vlnovce so svetelnosťou DN 100 - Vlnovcové kompenzátory: - axiálne - univerzálne - laterárne - angulárne v prevedení: - privarovacie - prírubové - so závitovými koncovkami - vlnovce pre leteckú techniku - vlnovcové kompenzátory pre ústredné vykurovanie - ...

Spoločnosť AGENS - Ing. Josef Dědič sa zaoberá predajom dezinfekčných, čistiacich a umývacích prostriedkov pre domácnosť, zdravotníctvo, sociálne služby, manikúru, pedikúru, kaderníctvo, sauny, solária.

Kamenná predajňa, e-shop: - keramické pece - hrnčiarske kruhy - glazúry, hliny.

činnosť - pokrývačské, klampiarske a tesárske práce. Predaj, e-shop - klampiarsky materiál - plechy - spojovací materiál - náradie.

hostinská činnosť -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Umělecko-remeselné spracovanie kovov -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Zprostředkování obchodu a služieb -Ubytovací služby -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej povahy -Provozování telovýchovných a športových ...

Výroba pružín - ťažné pružiny - tlačené pružiny - skrutné pružiny - drôtený program.

Dodávka, inštalácia, výroba: - hrotové systémy, siete proti holubom - hrotové systémy do okien proti zahniezdenie Jiříček, lastovičiek - makety, siluety dravcov - lankové treláže - nerezové lankové siete - lankové, sieťové výplne zábradlí.

činnosť: - vstrekovanie plastov - zákazková výroba z plastov - výroba kartonáže - výroba reklamných predmetov

distribúcia: - antracit - uhlie typu T