Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Maloobchod, predaj, hutnícky materiál: -oceľové plechy -pozinkované plechy -trapézové plechy -plochá oceľ -uholníky -oceľové zvitky -pásky -oceľové rúrky -zvárané profily -betonárska oceľ -armovacie siete -oceľové nosníky U, I, IPE, HEA, HEB.

Výroba: -pružiny pre automobilový priemysel - napínače klinových remeňov -lisované a zvárané dielov -pružinové závesy.

Predaj - produkty pre sklársky a keramický priemysel glazúry, pigmenty, frity Výroba - ploché, duté sklo

Služby: - energetické poradenstvo - znižovanie nákladov za energie.

Výroba, predaj: - pilárska guľatina - stolárske rezivo - palivové drevo, drevo - trámiky

Predaj: - polypropylénové vlákna do betónu - betónové stavebné prvky - separačný posyp na tvorbu farebných efektov a tónovanie povrchu - farebný vsyp na báze cementu s aditívami na farbenie, tvrdenie a následné textúrovanie povrchu - náradie

Predaj: -fasádové farby -keraštuk - maliarske nátery .

ITW CP SR s.r.o je súčasťou medzinárodného koncernu ITW a na trh dodáva výrobky náradie a spokovací materiál pod značkou Spit ( kotevná a nastreľovacia technika do ocele, betónu a muriva ), Paslode ( plynové a pneumatické klincovače a sponkovače, klince a spony ), Duo- Fast a Haubold ( pneumatické klincovače a sponkovače, klince, spony ...

Zaisťujeme služby súvisiace s energiami v objektoch a ich dispečing.

Výroba a montáž: -plastové výlisky -hliníkové výrobky-sušiaky, schodíky, rebríky, lešenie, vešiaky na bielizeň. Zasielateľstvo. Nákup a predaj. Skladovanie. Značková predajňa výrobkov firmy ALVE.

Veľkoobchod s hutníckym materiálom. Ponúkame: - 600 druhov hutného materiálu trvalo skladom, špeciálne druhy Vám radi zaobstaráme - ohýbanie (armovanie) betonárskej ocele podľa Vašich projektov a výkresov, výroba strmienkov.

Spoločnosť Europalivo zaisťuje svojim klientom dodávky v oblasti stavebného reziva, krovov, drevených materiálov a krbového dreva. DIVÍZIA EUROSTAVIVO dodáva: stavebné rezivo, krovy, OSB, DTD a MFP dosky, preglejky DYAS, KVH konštrukčné hranoly, palubovky obkladové a podlahové, hobľovaný program, plotovky, materiál z exotického dreva na vonkajšie ...

Pražská obalovňa Herink, s.r.o. je spoločným podnikom spoločností EUROVIA CS a SKANSKA a.s. Účelom spoločnej účasti v spoločnosti je efektívna realizácia výroby a dodávok obaľovaných asfaltových zmesí pre každého zo spoločníkov v regióne a predaj zmesí externým odberateľom.

Ponuka poradenstva, technického servisu a distribúcie plastov a termoplastov.

Výroba, predaj: -strešná krytina -klampiarske výrobky -trapézové plechy -stenové kazety -stenové panely -sendvičové panely

Spoločnosť Remmers s.r.o. je odborníkom na ochranu a sanáciu dreva, budov a stavieb. V neposlednom rade aj v oblasti priemyselných podláh. Ochrana dreva: - úprava dreva - vnútorné použitie - lazúry, krycie nátery, laky na drevo - ochrana proti poveternostným vplyvom – vonkajšie použitie - ošetrenie drevených povrchov - okenné nátery, nátery ...

Kovoobrábanie, obrábanie kovov. Zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárstvo, nástrojárske práce. Predaj: - hutného materiálu.

Výroba kovových komponentov a súčiastok pre automobilový priemysel, komponenty do interiérových a vonkajších klimatizačných jednotiek a LCD a plazmových televízorov - kryty elektronických riadiacich systémov pre airbagy - súčiastky do autosedačiek a bezpečnostných pásov - kryty televízorov - kryty pre kazetové typy klimatizačných jednotiek.

Činnosť: - výstavba gabiónových plotov, okrasných či oporných múrov a prvkov záhradnej architektúry

Veľkoobchod, maloobchod: - mazivá - pohonné hmoty.

Dodávka, predaj: -konštrukčné plasty na vstrekovanie -konštrukčných termoplastov a iniciátorov aniónovej polymerizácie laktamov Zástupca firiem PLASTCOM, s.r.o.Bratislava a KATCHEM, s.r.o. Praha.

Činnosť: - ťažba kameňa. Výroba: - drvina - štrk - preosievka - záhodový kameň - kameň pre vodné stavby - kameň pre gabióny - okrasné kamene do záhrad Služby: - doprava materiálu.