Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Predaj: -drogéria -farby, laky -kozmetika.

Predaj gumárenských a chemických produktov slovinských výrobcov Savatech Kranj a Color Medvode. Zoznam ponúkaných produktov a služieb: - dopravné pásy a servis dopravných pásov - tesniace okenné profily - priemyselné a technické profily - EKO - Výrobky pre záchranárstvo, hasičov, armádu - EKO - Pneumatické tesniace vaky, packery, ...

Predávaný sortiment: - dosky - fošne - hranoly - laty - palubovky - OSB dosky - plotovky - impregnácia - terasové dosky - drevené lišty - drevené brikety - palivové drevo - drevené pelety.

Výkup stromov a porez: -ihličnaté drevo --listnaté guľatiny Píla-výroba a predaj reziva: -dosky, trámy, väzby, krovy, laty, palety a iné rezivo -výroba paliet, lešeňových podlážok Predaj: -palubky, hobľované profily -plotovky Truhláreň: -výrobky z masívu Ohrada 72, 280 02 Nová Ves I. prevádzkareň Klavary (areál mlyna) Tel.: +420 321 ...

Vývoj, výroba, distribúcia, predaj, poskytovanie poradenstva: -oblasť produktov, materiálov a technologických riešení v stavebníctve.

Prevádzkovanie, údržba a rekonštrukcia: - teplárenské zariadenie. Montáž a opravy: - elektroinštalácia - meranie - regulácia. Veľkoobchod: - kúrenársky materiál. Tel. 325 531 157 (dispečing rozvodu tepla)

Import, export, distribúcia: - chemikálie pre chemickú, gumárenskú, galvanickú a kožiarsku výrobu.

Sklad Rynholec. Predaj: - hutnícky materiál - rúrky - plechy

- Import a export hutníckych výrobkov, strojov a technologických liniek na ich spracovanie vrátane nástrojov a periférnych zariadení - Obchodná a technická činnosť súvisiaca zo zadania predovšetkým automobilového, strojárskeho. elektrotechnického, stavebného a chemického priemyslu - Kompletné spracovanie projektových zadaní - ...

Našim zákazníkom ponúkame stolárske rezivo, obkladové palubovky a podlahové palubovky. Zaoberáme sa ako veľkoobchodom, tak aj maloobchodom. Náš tovar si môžete zakúpiť v predajných skladoch v Bořanoviciach (Praha - Východ) av Znojme.

Predaj chemických látok a chemických zmesí

Predaj prechodových profilov a líšt, jednokotúčových strojov stripov a pomôcok na kladenie podlahovín. Pokládka kobercov, lina, dlažby a PVC.

Centrum farieb, lepidiel stavebnej chémie, čistiacich prípravkov a omietok.

Spracovanie kovov. Výroba výliskov, zvarencov a výťažkov z nerezu, ocele, hliníka a mosadze.

Technické služby: - nákladná doprava tuzemská - predaj pieskov, drví - údržba zelene, opravy miestnych komunikácií - pokladanie zámkovej dlažby, živice - zberný dvor, nebezpečné odpady.

Výroba stužených plastov: - lode - nadstavby, strechy, priečky nákladných a úžitkových automobilov - autodoplnky - kontajnery na vykurovací olej, kade, nádrže - stavebný laminát.

Predaj a distribúcia leteckých pohonných palív a hmôt.

Výroba - pružiny poľnohospodárstva, strojárstva

Porez guľatiny, predaj reziva a inžinierska činnosť vo výstavbe.

Zhotovenie striech a kľúč. Montáž drevených terás.