Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Benzínová čerpacia stanica AGIP. Predaj: -pohonné hmoty -oleje. Autoservis,pneuservis,umývanie: -osobné a dodávkové automobily.

KH Stone s.r.o. - Predaj kameňa, leštených kamienkov, valúnov, kamennej dlažby a obkladov z kameňa. Pokladáme jazierkové fólie a geotextílie. Kameň do jazierok. Predaj dlažby z pálenej hliny - terakota. Kamenné mozaiky z kamienkov, vzory kobercov na Vašej záhrade. Vápenec, kremenec.

Predaj hnojív a agrochemikálií. Predaj uhlia a piesku. Ťažba a predaj bieleho dolomitického vápenca. Tuzemská aj medzinárodná nákladná autodoprava.

Predaj stavebnín: - kompletný sortiment murovacích prvkov - rozvoz zakúpeného tovaru vozidlom s hydraulickou rukou. Predaj hutného materiálu: - kompletný sortiment hutníckych profilov - delenie hutníckeho materiálu na požadovanú dĺžku.

Výroba, predaj: - ekologické kurivo. Likvidácia rastlinného odpadu.

Zaoberáme sa obchodom s asfaltovými hydroizolačnými materiálmi, poradenstvom v oblasti hydroizolácií, odborným poradenstvom v oblasti procesu certifikácie, výroby, technológii a modernizáciou výrobných zariadení na výrobu asfaltových hydroizolačných materiálov.

Predaj - stolárske rezivo Výroba - rezivo - stavebné - hobľovanie - impregnácia - sušenie - plotovky Porez vlastnej guľatiny Predaj - palivové drevo

Výroba, predaj: - chemické materiály na výrobu betónov a mált - materiály na povrchovú úpravu stavebných konštrukcií - prípravky úžitkovej chémie - fasádne farby - nátery na drevo, kov - lepidlá - veterinárne prípravky - bazénová chémia - prípravky proti hmyzu - ochrana dreva - stavebná chémia Skúšobné laboratórium Správne ...

Výroba: -plasty -nástrojáreň -dvojkomponentné lisovanie -výlisky a machové gumy -tampónová tlač -ultrazvukové zváranie -montáže skupín -certifikát ISO/TS 16949:2002, ISO 14001 -vstrekovanie plastov, formy, plastové výlisky.

Vodohospodárske služby: -zásobovanie obyvateľov pitnou vodou -odvádzanie a čistenie odpadových vôd. Predaj: -vodoinštalačného materiálu.

Služby v lesníctve: -správa lesov -prenájom lesov -výkup dreva -pestovateľské a ťažobné práce -výkup pozemkov -zmena štruktúry poľnohospodárskych plôch zalesnením. Píla, drevovýroba (Píla Štípoklasy): - Štípoklasy 60, Kutna Hora tel. 777 266 702 email: pila.stipoklasy@tiscali.cz.

Predaj, maloobchod: - farby - laky - lepidlá. Miešanie farieb.

Výroba: - technické vstrekované diely u termoplastických hmôt pre automobilový priemysel - upevňovacie prvky.

Predtým Kaučuk, a.s. Výroba: -syntetický kaučuk. -polystyrénové plasty. -XPS dosky.

Potrebujete kontajnerovú prepravu alebo odviezť suť? Kontaktujte nás! Naša spoločnosť ponúka kontajnerovú dopravu, predaj sypkých materiálov, odvoz sutiny, služby obyvateľstvu, odťahovú službu. Ďalej ponúkame predaj - piesky, štrky, sute a uhlie. Zaoberáme sa taktiež bagrovaním a úpravami terénov. Skladanie uhlia pásiem.

Dodávky technologických celkov na výrobu plastov, lisy, vstrekolisy a iné. Výroba a návrhy foriem na lisovanie plastov. Zákazková výroba výrobku podľa dokumentácie/vzorky. Inšpekcia a dovoz tovaru. Veľkoobchod s elektromateriálom. Predaj svoriek pre energetické siete do 35kV. Predaj a inštalácia suchých, medených nízko-stratových ...

Veľkoobchod: -hutnícky materiál -stavebné železo. Stavba oceľových konštrukcií. Sprostredkovanie výrobných kooperácií.